Mode & Lifestyle

Disney onthult eerste afbeelding van Lady and the Tramp

Na het succes van Aladdin en vooral de Lion King, al snel gevolgd door De Kleine Zeemeermin, blijft Disney meegaan op de golf van remakes van zijn grootste hits, met de komst van het eerste beeld van de toekomstige La Belle Et Le Trochard, met de twee honden die in vlees en bloed de iconische Lady and Tramp uit de originele cartoon uit 1955 zullen belichamen.

The Lady and the Tramp-remake komt op 12 november uit op Disney +

Disney Twenty Three magazine onthulde de eerste afbeelding van de Beauty and the Tramp-remake voor Disney Plus

Zoals aangekondigd stroomopwaarts van het project, heeft Disney ervoor gekozen om zijn remake in live-action te maken, dankzij een echt duo van honden, Monte en Rose, respectievelijk gekruiste en Engelse cocker-spaniël. Onthuld in preview op de voorpagina van het officiële tijdschrift van de studio met grote oren, Disney Twenty-Three, zouden de twee hondjes zijn gered van verlating door trainer Mark Forbes, om vervolgens te worden geadopteerd door leden van de productie, en zo aan te bieden aan de twee vierbenige acteurs een nieuw thuis, net als hun andere honden metgezellen in de film.

Disney Twenty-Three magazine onthulde de eerste afbeelding van Monte en Rose, de twee helden van La Belle Et Le Trochard 2019 live-action versie

Justin Theroux en Tessa Thompson stemmen Lady en Tramp in

De twee honden van Beauty and the Tramp worden ingesproken door Justin Theroux en Tessa Thompson

Rose and Monte, alias Lady and Tramp, zal de stemmen lenen van acteurs Justin Theroux (The Spy Who Dumped Me, Star Wars VIII) en Tessa Thompson (Men In Black International, Avengers: Endgame), begeleid door de cast van Sam Elliot, Benedict Wong, Kiersey Clemons en Yvette Nicole, onder leiding van Charlie Bean (Lego Ninjago), verantwoordelijk voor het maken van deze remake in een live-action versie.

De remake van de beroemde tekenfilm uit 1955 lanceert het Disney+-platform op 12 november

Disney onthult eerste foto van twee honden uit 1955 klassieke remake

La Belle Et Le Trochard, gepland voor 12 november, de lanceringsdatum van Disney +, zal Disney’s nieuwe streamingplatform inhuldigen, dat nu een serieuze concurrent van Netflix belooft te worden. Met een zeer uitgebreide catalogus kon Disney de hand winnen dankzij zijn aanbod dat algemeen bekend was bij het grote publiek en het gezin, het belangrijkste doelwit van zijn activiteit sinds het begin in 1923..

Disney blijft inzetten op zijn klassiekers die hem een ​​goed gevoel geven

De remake van The Lady and the Tramp wordt op 12 november uitgebracht voor de lancering van het VOD-streamingplatform Disney Plus