Mode & Lifestyle

Eddie Murphy is terug met Dolemite Is My Name-film

Na vele jaren weg te zijn geweest van de schermen, staat de populaire Eddie Murphy op het punt zijn comeback te maken, tot grote vreugde van zijn vele fans die reikhalzend op hem hebben gewacht. Inderdaad, degene die een van de meest bankabele acteurs van de jaren 80 was dankzij de reeks films die cult The Beverly Hills Cop zijn geworden, zal volgend najaar terugkeren naar de camera, in de Netflix-productie “Dolemite Is My Name”. Biopic gewijd aan Rudy Ray Moore en het ontstaan ​​van de film Dolemite, deze speelfilm is een eerbetoon aan de sterambassadeur van blaxploitation die een van de voorlopers was van de intrede van Afro-Amerikanen in de wereld van entertainment.

Eddie Murphy keert terug naar het scherm met de film “Dolemite Is My Name”

Netflix heeft zojuist de trailer onthuld voor Dolemite Is My Name met in de hoofdrol Eddie Murphy

Geregisseerd door Craig Brewer, “Dolemite Is My Name” volgt dus de reis van de komische acteur van de jaren 70 Rudy Ray Moore, hier gespeeld door Eddie Murphy, en zijn personage Dolemite, wiens avonturen in 1975 het leven schonken aan een film en de begin van Blaxploitation, deze culturele beweging geboren in de jaren 70 die de plaats van Afro-Amerikanen in de Amerikaanse cinema promoot.

Eddie Murphy schittert als komiek Rudy Ray Moore in komedie “Dolemite Is My Name”

Eddie Murphy keert terug naar het scherm met Dolemite Is My Name van Netflix

Netflix heeft zojuist de “Dolemite Is My Name”-trailer uitgebracht met Eddie Murphy

Afwezig aan de kassa sinds het succes van Shrek in 2010 waarvoor hij zijn stem had geleend, lijkt Eddie Murphy klaar om terug te keren naar de voorkant van het podium, dankzij dit langverwachte “Dolemite Is My Name”, inclusief de reus van de VOD Netflix heeft zojuist de trailer onthuld, zonder echter een releasedatum te communiceren, maar wiens eerste opmerkingen de acteur prijzen en zelfs een overwinning voorspellen bij de volgende Oscars.

Dolemite Is My Name volgt het ontstaan ​​van Rudy Ray Moore’s film “Dolomite”, uitgebracht in 1975

Eddie Murphy schittert als komiek Rudy Ray Moore in Netflix-film Dolemite Is My Name

In de huid van Rudy Ray Moore, degene die ook succesvol was in Saturday Night Live of in films als Dr Dolittle of The Nutty Professor, deelt de affiche met vele persoonlijkheden die in het scenario zijn komen opdagen. Zo zien we Snoop Dogg, Wesley Snipes, Chris Rock of Keegan-Michael Key.

Komende herfst ‘Dolemite Is My Name’-poster op Netflix

Eddie Murphy deelt Dolemite Is My Name-poster met Snoop Dogg en Wesley Snipes