Mode & Lifestyle

Een gebroken witte x Lunar New Year-capsule voor het Chinese Nieuwjaar

Hoewel het Chinese Nieuwjaar nog nooit zoveel inspiratie heeft gewekt bij grote merken, die in hun verbeelding wedijveren om elk op hun beurt hun capsule gewijd aan het kalenderevenement te presenteren, zoals Nike deze week deed met zijn “Year Of The Rat” -collectie, is het Virgil Abloh’s beurt om in de dans te stappen. Voor de gelegenheid presenteert de Amerikaanse ontwerper een limited edition Off-White x Lunar New Year capsule om het nieuwe maanjaar te vieren.

Virgil Abloh viert het nieuwe maanjaar met de Off-White x Lunar New Year-capsule

Virgil Abloh lanceert Off-White x Lunar New Year capsule om het Lunar New Year te vieren

De Off-White x Lunar New Year-collectie, samengesteld uit stukken voor mannen en vrouwen en verschillende accessoires, draait om het trio van zwarte, rode en witte kleuren die synoniem staan ​​voor geluk, geluk en vreugde en is versierd met verschillende folkloristische verwijzingen. Zo vinden we kersenbloesems die op bepaalde stukken zijn verspreid als een begroeting van “rijkdom, een lang leven en pure schoonheid”, evenals een schets van een knaagdierkop, in de vorm van een herinnering aan het jaar van de rat die de punt van de boom. zijn snorren.

Off-White x Lunar New Year: veel geluk voor het Jaar van de Rat

Een Off-White x Lunar New Year collectie vol geluk voor het Chinese Nieuwjaar

De centerpieces van deze Off-White x Lunar New Year-capsule, de t-shirts, sweatshirts en hoodies zijn ook voorzien van de traditionele pijlen uit het Off-White grafische universum, terwijl het nieuwe “hand” -logo van het merk een paar maanden geleden werd ingehuldigd vindt plaats op de borst van de laatste. Het “Good Luck”-teken vormt een aanvulling op het ontwerp door op de meeste producten te worden gedrukt, zoals de traditie van Off-White is. Geplaatst op de achterkant van de kleding, is de inscriptie ook te vinden op de twee rode tassen die in de collectie worden aangeboden, nog steeds in het lettertype dat het succes van het label van Virgil Abloh maakte.

Wij vinden de tekens typerend voor de Off-White stijl

Om het Chinese Nieuwjaar 2020 en het nieuwe maanjaar te vieren, lanceert Off-White zijn capsule voor het nieuwe maanjaar

De “Lunar New Year”-collectie, onthuld als een voorproefje van de volgende Off-White-modeshow, bevat ook een rok, bobs, een sjaal, een kaarthouder en sokken voor de accessoiressectie. . De Off-White x Lunar New Year capsule is vanaf 8 januari verkrijgbaar op de website van het merk, voor prijzen variërend van 65 voor de sokken tot 815 euro voor een leren tas..

Na onder meer Gucci en Nike lanceert Off-White ook zijn speciale Chinese Nieuwjaar 2020-capsule.

Een gebroken witte maannieuwjaarscollectie vol geluk voor Chinees nieuwjaar en het jaar van de rat