Mode & Lifestyle

Een grote verrassing: Disney Plus – de nieuwste streamingdienst

Disney kondigt de lancering aan van een streamingdienst in 2019, onder de naam Disney Plus. Een nieuws dat de fans verheugt, die dus toegang hebben tot een groot aanbod, voor een a priori bescheiden prijs. Het nieuwe platform zal de nieuwste shows en de grote klassiekers van Disney, Marvel, Pixar en Star Wars presenteren. Er staan ​​ook enkele originele series op het programma.

Zal Disney+ zijn plaats kunnen vinden in een streamingmarkt die al goed wordt bevoorraad door Amazon Prime, HBO GO, Netflix en anderen? De vraag wordt gesteld. Hoewel Disney-films tot nu toe beschikbaar waren op het Netflix-platform, lijkt het erop dat dat niet langer het geval zal zijn. Inderdaad, de twee bedrijven hebben zojuist hun streamingcontract verbroken. Zo zouden recente Disney-films, zoals Coco en Vaiana, uit het aanbod zijn verdwenen..

Heeft de gebruiker nog een feedservice nodig? De Disney Plus-service is vooral gericht op gezinnen met kinderen, die het genoegen zullen hebben om tal van Pixar- en Disney-activiteiten te vinden. Die-hard Star Wars-fans moeten ook hun weg vinden, om nog maar te zwijgen van Marvel-fans. Ten slotte zal het nieuwe platform naar verwachting goedkoper zijn dan de huidige concurrenten en veel voordelen bieden aan vroege abonnees..

Disney Plus verleidt met de belofte van veel originele programma’s, zoals de volgers van Star Wars die recht zullen hebben op de prequel van Rogue One met Diego Luna. Fans van het Marvel Universum zullen hun serie rond Loki hebben, gespeeld door Tom Hiddleston, evenals een andere op Monsters, Inc. en vele andere populaire helden, voor jong en oud. Gebruikers van Disney’s eerste streamingdienst wachten nog veel meer verrassingen.

 Disney Plus streamingdienst bundelt Pixar, Star Wars en Marvel in één pakket

Het Disney Plus-logo op een donkerblauwe achtergrond, ook met de logo's van partner Pixar Marvel Star Wars-franchises

Coco maakt comeback in streaming bij Disney Plus

Coco en haar vriendin spelen gitaar, een magisch Disney Plus-verhaal

Vaiana is een van de hoogtepunten van Disney Plus

Vaiana, een godin in de gedaante van een mooi meisje met een ketting met een schelp, een bruin oog, bruin haar

Star Wars-fans zullen genieten van alle films en spin-off-series

Alle hoofdhelden van de Rogue One-prequel die wapens dragen op een interessante achtergrond

Er wordt een nieuwe serie met Loki aangeboden

een foto van Loki uit de nieuwe Marvel-serie met de acteur op een glanzende achtergrond