Mode & Lifestyle

HBO gaat een spin-off-serie voorbereiden over de geschiedenis van de Targaryens

Een paar maanden na het officiële einde van de immens populaire Game Of Thrones-serie zijn fans nog steeds niet klaar met Westeros en zijn heersende families, waaronder de Targaryens. Als HBO heeft gesuggereerd dat er geen direct vervolg te verwachten was, heeft het kabelkanaal zijn interesse in de productie van spin-off-series al bevestigd naar andere horizonten dan die van de personages die het succes van de moederserie maakten.

HBO kan een spin-off-serie lanceren over de geschiedenis van de Targaryen-dynastie

Volgens Deadline zou HBO zijn begonnen met de productie van een pilot-aflevering over de geschiedenis van de Targaryens

Dit is hoe de Amerikaanse zender in juni de lancering van de productie van de pilot-aflevering van een prequel getiteld Bloodmoon onthulde, met Naomi Watts en Josh Whitehouse in de cast en wiens plot enkele millennia teruggaat in het verleden van Westeros, destijds van een eindeloze winter met de bijnaam “The Long Night” door George RR Martin en gezien het uitkomen van de witte wandelaars.

HBO gaf naar verluidt groen licht voor het filmen van een piloot uit het boek Fire & Bloed door George R.R. Martin

HBO is naar verluidt begonnen met de productie van een pilot over de geschiedenis van de Targaryens uit het boek Fire & amp; Bloed door George R.R. Martin

Aangezien het filmen van deze pilot de cirkel rond lijkt te zijn en het nog steeds niet bekend is of HBO er een vervolg aan zal geven., Deadline Amerikaanse media lijkt te weten dat het kanaal zijn verkenning in het Game Of Thrones-universum voortzette en afgelopen herfst de productie van een nieuwe testaflevering had gelanceerd, dit keer van Fire & Blood, het boek van George R.R. Martin, waarvan de eerste twee delen in de herfst en afgelopen lente uitkwamen.

Bloedmaan en vuur & Blood, twee prequels op Game Of Thrones

Na Bloodmoond lanceert HBO nog een prequel-project voor GoT, gewijd aan de geschiedenis van de Targaryen-dynastie

De potentiële nieuwe serie die zich 300 jaar voor Game Of Thrones afspeelt en gewijd is aan de geschiedenis van de Targaryen-familie, vertelt het verhaal van de voormalige koningen van de Banner op draken zoals Aegon de Veroveraar, de maker van de IJzeren Troon van Westeros en Aegon III de Ongelukkige, beide directe voorouders van Daenerys en Jon Snow.

“We moeten serieus nadenken over de noodzaak om de gouden gans niet te doden” Bob Greenblatt, Warner

Geïnspireerd door het boek Fire & amp; George R.R. Martin's Blood, de nieuwe spin-off van HBO vertelt de geschiedenis van de Targaryens

Hoewel HBO de lancering van een dergelijke pilot niet heeft bevestigd, kondigde George R.R. Martin aan dat zijn boek Fire & Blood zou waarschijnlijk een van de potentiële GoT-prequel-series ondersteunen, wat vandaag het geval lijkt te zijn. Maar het zal meer en meer geduld vergen voordat we weer de schaduw van een Targaryen op het scherm zien, aangezien HBO de tijd lijkt te willen nemen om niet de verkeerde keuze te maken met betrekking tot de GoT-erfenis. “We moeten serieus nadenken over de noodzaak om de gouden gans niet te doden en geen series aan te bieden die niet voldoen aan het kwaliteitsniveau van Game Of Thrones”, zegt Bob Greenblatt, lid van het management van Warner, eigenaar van HBO.