Mode & Lifestyle

HBO veegt elke hoop op een vervolg voor Games of Thrones weg

Het is niemand ontgaan dat de grootste hitserie Game Of Thrones in de televisiegeschiedenis tot een einde is gekomen, waardoor miljoenen fans wees zijn geworden van hun zondagse date en de personages die ze graag haatten of aanbidden gedurende de 8 seizoenen dat de HBO zenderprogramma duurde. Hoewel de omroep de aanstaande productie van drie spin-offs uit het GoT-universum al heeft aangekondigd, hopen veel kijkers op een direct vervolg op de avonturen van de hoofdrolspelers, wiens epiloog hintte op mogelijkheden voor een mogelijk vervolg..

HBO heeft elk vervolgidee voor Game Of Thrones weerlegd

HBO-logo kondigt aan geen vervolg te willen maken op Game Of Thrones en zijn personages

Velen begonnen er inderdaad van te dromen de nieuwe avonturen van Arya Starks te kunnen volgen, aan boord te gaan van een schip om tot nu toe onontgonnen gebieden en oceanen van West Westeros te veroveren. Maar naast de teleurstelling die is ontstaan ​​door het scenario van dit laatste seizoen, waarvoor fans en internetgebruikers zo ver zijn gekomen om het te vernieuwen, komt Casey Bloys, de programmadirecteur van HBO, ook aankondigen dat de hoop van op een dag een vervolg zien, dat wil zeggen een vervolg op Game Of Thrones, zou inderdaad worden vergeten: “Nee, er komt geen vervolg, want ik wil eerst dat de Game Of Thrones blijft zoals het was voorgesteld door David Benioff en DB Weiss en dat ik deze magnifieke karakters niet wil zien in een andere wereld die niet de hunne is. GoT moet een uniek stuk blijven dat we niet eindeloos moeten proberen uit te rekken en te kopiëren (…) George’s (R.R. Martin) universum is zo immens dat het zoveel mogelijkheden biedt. Dus daarom willen we niet stil blijven staan ​​en waarom een ​​vervolg voor ons geen zin heeft”.

“Er komt geen vervolg, want ik wil dat Game Of Thrones blijft zoals het werd voorgesteld door David Benioff en DB Weiss” Casey Bloys, HBO

HBO-programmeringsdirecteur Casey Bloys weigert GoT-personages te zien in een vervolg of een ander universum

Dat gezegd hebbende, zou het zonde zijn om geen gebruik te maken van de boulevard die wordt aangeboden door het personage van Arya Starks, complex en veelbelovend gezien zijn leeftijd en zijn altijd grenzeloze ambitie. De hoop om Maisie Williams te vinden is dus heel goed mogelijk, ook al lijkt die in de nabije toekomst gecompromitteerd..

De hoop van GoT-fans dat ze de avonturen van Arya Starks in nieuwe avonturen kunnen volgen, is nu begraven

Veel GoT-fans dachten dat ze Arya Starks zouden vinden op haar nieuwe avonturen ten westen van Westeros

HBO rechtvaardigt zichzelf door te zeggen dat het nieuwe facetten van het universum van George RR Martin wil verkennen

HBO kondigt aan het werk van George RR Marin niet te willen beperken tot de enige Game Of Thrones en geen vervolg op GoT te willen