Mode & Lifestyle

Het lookbook van de verrassende Supreme SS2020-collectie eindelijk onthuld

Supreme SS2020 lookbook eindelijk onthuld

Na de publicatie van de traditionele pre-launch foto op Instagram, gevolgd door een teaser met het 2pac hologram, is de nieuwe collectie Supreme SS2020 wordt eindelijk volledig gepresenteerd.

Jassen van Vanson, Gore-Tex of New Era

De Supreme SS2020 lente zomer 2020 collectie heeft zijn lookbook onthuld

Supreme ss2020: merken en artiesten in samenwerking

Supreme heeft zojuist het officiële lookbook onthuld voor het nieuwe seizoen lente-zomer 2020. Gekenmerkt door de alomtegenwoordigheid van felle zomerkleuren, geeft de Supreme SS2020-collectie een prominente plaats aan bovenkleding. Inderdaad, het Amerikaanse streetwear-merk heeft zijn samenwerkingen opnieuw verveelvoudigd om een ​​reeks jassen en jacks aan te bieden, de ene nog origineler dan de andere. We vinden dus een varsity-teddy ontworpen in samenwerking met New Era en de MLB, versierd met een groot aantal patches in de kleuren van de Amerikaanse honkbalkampioenschapsteams. Het label van James Jebbia werkte vervolgens samen met de fabrikant van motorjassen Vanson om een ​​zwart stuk te leveren met kleurrijke leren letters, evenals een geperforeerd groen leren jack. De fabrikant Gore-Tex is ook van de partij met twee items, een jas en een kleurrijke kangoeroe-anorak. Tot slot leveren Cordura-stoffen een paars jasje.

Print en meer print op de SS20 sweatshirt- en hoodiecollectie

Supreme-sweater en Seupreme-sweatshirt zijn opgenomen in deze SS2020 S20-collectie

Kleuren en kitsch voor deze Supreme lente-zomercollectie

Naast de verscheidenheid aan jassen, biedt de zeer grote nieuwe Supreme SS2020-collectie een brede selectie sweatshirts en t-shirts. Onder hen zien we het model dat het portret van Naomi Campbell neemt, gefotografeerd door Pamela Hanson en geïllustreerd door de skateboarder en kunstenaar Mark Gonzales, alias The Gonz. El Chapo dient ook als onderwerp voor een stuk dat uit veel van zijn foto’s bestaat. Andere artikelen zijn ook geïnspireerd op het werk van tatoeëerder Keegan Dakkar, fotograaf Jamil en kunstenaar Daniel Johnston..

Originele graphics ondertekend door artiesten als Keegan Dakkar of Mark Gonzales

Ontdek de nieuwe Supreme t-shirts uit de SS2020 collectie gesigneerd door verschillende artiesten

Supreme New York heeft zijn volledige nieuwe SS2020-collectie onthuld

Een gereedschapskist en een Oreo x Supreme koekje

Onder deze lawine van nieuwe producten negeerde Supreme de accessoires niet. Kangol petten en bobs zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, stijlen en materialen, evenals een enorme reeks tassen, variërend van rugzak, banaan, tot leren tas of totebag. Ten slotte blijft het New Yorkse label verrassen door zoals gewoonlijk veel gadgets aan te bieden. Deze Supreme SS2020-batch bevat een Leica-verrekijker, Speedo-bril en badmutsen en een draagbare draaitafel van Numark. Voor het ongewone gaat de prijs zonder twijfel naar de realisatie van een … Oreo-koekje.

Lente-zomercollectie verplicht, petten en mutsen maken een comeback

Hoe Supreme SS20 kopen? De nieuwe collectie opperste doppen en bananen

We zullen tot 27 februari moeten wachten om deze SS2020-collectie te kunnen bestellen en weten hoe we de hoogste maat moeten nemen

Waar Supreme SS2020 te kopen ?

De release van deze nieuwe lente-zomer 2020-collectie staat gepland voor 20 februari in de officiële Supreme-winkels. De online verkoop start vanaf 27 februari op de website van het merk.

Het Oreo-koekje in Supreme-kleuren of de traditionele verrassing van de chef

waar kun je Supreme Oreo kopen? Fans pakken de originele SS20-cookie op Ebay