Mode & Lifestyle

Het Supreme x Timberland-duo is terug voor de lente

Na de presentatie van twee Country Boot- en 3-Eye Classic-samenwerkingen in de afgelopen twee jaar, is het Supreme x Timberland-duo dit jaar terug voor een nieuwe capsule. Deze keer hebben de twee Amerikaanse merken gekeken naar de Euro Hiker Low, gepland voor het voorjaar van 2020, evenals een beperkte reeks klassieke sweatshirts en petten om de gelegenheid te vieren..

Supreme nam de Timberland Euro Hiker Low over

Ontdek de nieuwe Supreme x Timberland-samenwerking met de vernieuwde Euro Hiker Low-sneaker

Een glanzende wandelschoen voor deze nieuwe Supreme x Timberland 2020-samenwerking

Opnieuw gebaseerd op een paar lage wandelschoenen van het outdoormerk, biedt de nieuwe Supreme x Timberland-capsule niettemin een stedelijke oriëntatie, die beide labels dierbaar zijn. Zo staat de Euro Hiker Low bovenaan de lijst van deze nieuwe capsule, dankzij het drietal kleuren en het lakleer. Verkrijgbaar in zwart, rode mul en geel, de lage laars, herwerkt voor de gelegenheid, is versierd met nylon op de kraag en zwarte gerecyclede rubberen zolen. Het beroemde Timberand-logo vindt zijn discrete plaats aan de buitenkant van de hiel, gemarkeerd door het Supreme Box-logo, net zo bescheiden.

Glanzend leer voor de Euro Hiker Low van Timberland & opperste

De samenwerking Supreme x Timberland keert terug in 2020 met een paar Euro Hiker Low-sneakers van glanzend leer

Supreme x Timberland, een eenvoudige en effectieve capsule voor zowel langdurige partners

Om deze speciale Euro Hiker Low Supreme x Timberland te begeleiden, heeft het duo ook een sweatshirt en een pet gepland. De laatste is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, zwart, marineblauw, grijs, geel, wit en rood. Bijzonder aan het model, de twee merken hadden plezier door het logo en de typfout van Timberland te combineren met de naam Supreme. Het borduurwerk wordt onderstreept door de uitdrukking “Wind, Water, Earth and Sky”. Twee originaliteiten die terug te vinden zijn op het sweatshirt, verkrijgbaar in vier sobere kleuren.

De twee merken hebben het traditionele sweatshirt van het outdoormerk aangepast

Supreme en Timberland lanceren hun nieuwe samenwerking voor het voorjaar van 2020

De Timberland x Supreme pet om de mooie toekomst te begeleiden

Een Timberland Euro Hiker Low onthuld in de nieuwe samenwerking met het merk Supreme

Waar Supreme te koop tijdens lockdown ?

Hoewel Supreme al zijn winkels heeft gesloten, behalve Japan, met het oog op de verspreiding van de coronavirusepidemie, zal deze nieuwe Supreme x Timberland-collectie alleen online beschikbaar zijn op de site van het merk New York, vanaf 26 maart. Voor de gelegenheid biedt het merk verzendkosten voor bestellingen van meer dan 150 euro, terwijl de Japanners de nieuwe capsule vanaf 28 maart ontvangen.

Timberland en Supreme keren in maart terug voor een nieuwe gezamenlijke lente 2020-capsule