Mode & Lifestyle

James Bond x Adidas: een paar UltraBoost 20 voor de volgende 007

Met de komst in april van het nieuwste deel in de avonturen van James Bond, “Die Can Wait”, waarin Daniel Craig voor de laatste keer de rol van de beroemdste Britse spionnen zal spelen, heeft Adidas besloten om het evenement te vieren. de lancering van een speciaal paar sneakers. Voorlopig bijgenaamd James Bond x Adidas UltraBoost 20, de speciale versie 007 van het nieuwe model van het Duitse merk heeft echter geen officiële bevestiging gekregen..

Een James Bond x Adidas UltraBoost 20-paar komt binnenkort voor de release van de volgende aflevering 007 ?

Adidas zou een paar Ultra Boost voorbereiden als eerbetoon aan 007 James Bond x Adidas

Hoewel de informatie over de aanstaande release van deze James Bond x Adidas afkomstig is van een bericht dat is ondertekend door het Instagram-account dat gespecialiseerd is in previews van solebyjc-sneakers, zou de lancering van deze speciale editie kunnen bevestigen met de langverwachte volgende speelfilm van het personage van Ian Fleming . Gebaseerd op het nieuwe UltraBoost 20-model dat vorige maand het levenslicht zag, heeft de sneaker een bijna volledig zwart Primeknit-bovenwerk als eerbetoon aan de traditionele smoking van de geheimagent. De voorkant krijgt echter een zilveren naad rond de omtrek, terwijl de hielversteviging wordt doorkruist door een grijze streep. Geplaatst op een zool van Adidas Boost-technologie, markeert de James Bond x Adidas UltraBoost 20 zijn uniekheid door het opschrift “007” op de hiel, gedrukt in goud of zilver.

James Bond x Adidas: soberheid voor dit paar Ultraboost 20 gewijd aan 007

James Bond x Adidas UltraBoost 20 paar preview voorafgaand aan 007 Die Can Wait film release

Alles in soberheid speelt dit speciale James Bond-paar in beperkte oplage van Adidas de hoofdsleutelkaart, veronderstelde eerste kwaliteit van een goede geheimagent. Een sportgericht model, de UltraBoost 20 is ook perfect geschikt voor de zeer dynamische levensstijl van 007, voor wie fysieke activiteit deel uitmaakt van het werk.

Informatie gepubliceerd door het solebyjc-account

Gelimiteerd paar UltraBoost 20 James Bond x Adidas gepland voor release van aankomende 007

Tot over een paar dagen of weken om meer informatie te ontvangen over dit paar UltraBoost 20 x 007, of over vier maanden om het nieuwste deel van de avonturen van James Bond aka Daniel Craig te ontdekken.

James Bond: Die kan wachten

Ultra Boost 20 x James Bond, Adidas zou een paar kunnen lanceren voor de release van de volgende 007

Bekijk dit bericht op Instagram

Eerste blik Adidas Ultra Boost x 2020 James Bond 007

Een bericht gedeeld door Jean Carlos (@solebyjc) op 30 december 2019 om 8:09 uur PST