Mode & Lifestyle

Joaquin Phoenix (Joker) slaat de spijker op de kop in een interview

Joaquin Phoenix, die vanaf 9 oktober de Joker op de schermen zal spelen, viel opnieuw op in een interview met een Telegraph-reporter die hem ondervroeg over de mogelijke invloed van de film op het publiek.

Joaquin Phoenix hield niet van een vraag van de Telegraph

Joaquin Phoenix stelde een vraag over het geweld van de Joker-film niet op prijs

De langverwachte film Joker geniet nu al veel media-aandacht en echte aantrekkingskracht, en waarvoor de vertolking van Joaquin Phoenix geen onbekende is. De speelfilm over de belangrijkste vijand van Batman, alom geprezen door premières, kreeg zelfs de Gouden Leeuw op het Filmfestival van Venetië. Maar terwijl positieve recensies over de Joker regenen, gaan er ook stemmen op over het geweld dat uitgaat van de waanzin van het personage, evenals de nadruk op een brutaal en moorddadig personage..

Joaquin Phoenix alias de Joker beëindigde voortijdig interview

Joaquin Phoenix had een hekel aan de vraag van de verslaggever en onderbreekt het interview

Het is in dit verband dat de Britse journalist Robbie Collin zijn gesprekspartner aanstoot zag nemen toen het moment kwam om hem te vragen of hij vreesde dat de film “geweld zou kunnen inspireren in bepaalde onevenwichtigheden in het echte leven, mogelijk aanleiding zou kunnen geven tot potentieel dramatische daden”. Joaquin Phoenix, die zijn elan al tijdens eerdere promotiecampagnes heeft bewezen, ontwijkt daarom liever de vraag: “Waarom? Waarom zou je willen…? Nee, nee… “voordat we het interview beëindigen en de kamer verlaten. Heel geïrriteerd door het verzoek van de journalist die eerdere gebeurtenissen herhaalt, zoals de schietpartij in een Amerikaanse bioscoop door een man vermomd als Joker tijdens de vertoning van de film “The Dark Knight Rises” in 2012, besloot de acteur uiteindelijk om de film voort te zetten. interview na een uur afwezigheid, onder leiding van de Warner Bros.-teams. Joaquin Phoenix legde uit dat hij zijn middelen verloren had voor deze schijnbaar onverwachte vraag, maar weigerde deze te beantwoorden..

De 44-jarige acteur vond een vraag over het geweld van de film “ongepast”

Gevraagd naar het geweld dat in Joker is aangewakkerd, verlaat Joaquin Phoenix de Telegraph-interviewsessie

Op de film die rechtstreeks op weg was naar een Oscar-nominatie, vertelde de 44-jarige acteur aan het Toronto International Film Festival dat zijn rol als de Joker “een van de meest memorabele ervaringen van zijn carrière” was van komiek “.

Joaquin Phoenix, 44, zei tijdens de première van het Toronto International Film Festival maandagavond dat de rol van de Joker “een van de grootste ervaringen van zijn carrière” was..

Joker, in de bioscoop 9 oktober

Joaquin Phoenix heeft opnieuw een interviewsessie beëindigd nadat een vraag was geoordeeld