Mode & Lifestyle

Joker van Todd Phillips onthult tweede trailer

Hoewel hij dit weekend als wereldpremière op het Filmfestival van Venetië zal worden gepresenteerd, heeft de langverwachte Joker-film van Todd Phillips zojuist zijn tweede trailer onthuld..

Joker, een Todd Phillips-film met Joaquin Phoenix

Joker-film met in de hoofdrol Joaquin Phoenix en geregisseerd door Todd Phillips heeft zojuist een tweede trailer gepresenteerd

Deze tweede trailer volgt naar de eerste fragmenten die worden gepresenteerd in april door productiebedrijf Warner Bros. van deze speelfilm gewijd aan de Joker, Batmans levenslange vijandige psychopathische clown. Meesterlijk vertolkt door acteur Joaquin Phoenix, ontdekken we in deze film, opgevat als een prequel, de oorsprong van het kwaad van dit emblematische personage uit de stripwereld en zijn verhaal van een gevallen toneelman in Gotham City van de jaren 80, wat niet duidelijk is doet denken aan het New York van die tijd.

Joker: Warner Bros. onthulde een tweede trailer

Voortdurende tegenslagen en vernedering zullen de gepassioneerde Arthur Fleck ertoe brengen de slechterik te worden die we kennen, wiens woedende waanzin die hem verslindt en hem in leven houdt nooit ophoudt voorrang te krijgen op zijn oude melancholie. “Ik heb alleen dat, negatieve gedachten”, roept een depressieve Arthur Fleck uit, voordat hij plaats maakt voor een antwoord dat doordrenkt is met vertrouwen voor degene die snel de Joker zal worden: “Ik heb mijn hele leven me afgevraagd of ik echt bestond. Maar ik besta. En mensen beginnen het te merken”.

Deze nieuwe trailer onthult nieuwe beelden van de mutatie van Arthur Fleck in Joker

Vier maanden na de eerste trailer onthult Todd Phillips' Joker met Joaquin Phoenix een kleurrijke tweede trailer

Joaquin Phoenix, die naar verwachting de film naar een waarschijnlijke Oscar-nominatie zal brengen, heeft zijn perspectief gegeven op de film die hij een UFO noemt en die te zien is in nieuwe beelden in deze nieuwe trailer. “Ik zou deze film niet kwalificeren als een superheldenfilm, noch als een traditionele film, omdat het uniek is (…) Ik denk dat er achter de populariteit en het belang van deze film ongelooflijke personages zitten die met echte problemen worden geconfronteerd “.

Gedragen door Joaquin Phoenix, zou Joker zichzelf in de Oscar-race kunnen plaatsen

Nieuwe trailer voor de Warner Bros. Joker, geregisseerd door Todd Phillips en gespeeld door Joaquin Phoenix

Kort voor de komst van deze tweede trailer had de officiële Joker-pagina een reeks zeer korte scènes uit de film gepubliceerd, die de releasedatum van deze trailer in subliminale beelden lieten zien. “8.28”. Naast de Gladiator-acteur, Beste Acteur op het Filmfestival van Cannes in 2017 voor A Beautiful Day, kan de cast bogen op de aanwezigheid van Robert de Niro als ster-tv-presentator, Zazie Beetz (Deadpool 2) of zelfs Frances Conroy (American Horror Story), als de moeder van Arthur Fleck aka de Joker.

Joker van Todd Phillips verschijnt 9 oktober in de bioscoop

Joker-film met Joaquin Phoenix als Arthur Fleck wordt al reikhalzend uitgekeken door fans