Mode & Lifestyle

Justin Bieber vertrouwt zijn ongeluk toe

Geraakt door een depressie, vertrouwt Justin Bieber op de hulp van zijn naasten om deze moeilijke periode te overwinnen. “Justin kampt met depressies en maakt een moeilijke tijd door, maar hij doet er alles aan om rond te komen met alle hulp die hij kan vinden.” Om dit te doen, weet de 24-jarige zanger dat hij kan vertrouwen op zijn binnenste cirkel om hem te ondersteunen in zijn strijd, waaronder Hailey Baldwin die onlangs zijn vrouw is geworden, evenals zijn voorganger, met wie hij heel dichtbij is. “Justin is vastbesloten om beter te worden en daarvoor is hij begonnen met dagelijkse therapie met een team van professionals. Zei een bron dicht bij de Canadese.

Justin Bieber bekent vatbaar te zijn voor depressie

foto van Justin Bieber die live optreedt om depressie te illustreren onthuld in Vogue en behandeling

Als het lijden van Justin Bieber niet verborgen was, was het via een interview met de krant Vogue dat het aan de wereld het kwaad wilde onthullen dat hem al een tijdje aan het wegvreten was. Een initiatief dat geroemd werd door zijn openhartigheid, vooral omdat hij niet aarzelt om open te staan ​​over zijn gevoelens jegens zijn ouders en hun karaktererfgoed, volgens hem de bron van zijn ongeluk. De zanger zei dat hij zijn therapie begon via het Hoffman-proces (gepatenteerde collectieve psychotherapie genoemd naar de maker Bob Hoffman, gebaseerd op een introspectie van de kind-ouderrelatie en de herhaling ervan, genaamd Love Syndrome. Negative), waaraan hij deelnam voor een week en waardoor hij zijn innerlijke woede beter kon begrijpen: “Mijn moeder is altijd erg depressief geweest en mijn vader is een impulsief persoon … ‘Hebben helaas overgedragen’.

Justin Bieber en de moeilijkheid om vroege bekendheid aan te nemen

foto van Justin Bieber 2019 in het zwart gekleed voor artikel over zijn depressie en therapie

Deze melancholie, die Justin B. van zijn moeder zegt, werd plotseling wakker tijdens zijn 2017 Purpose-tour, toen bleek dat hij overweldigd was door depressies en gevoelens van eenzaamheid, waardoor hij de laatste 14 geplande concerten moest annuleren. Hoewel Biebers psychologische kwetsbaarheid zeker door zijn moeder werd doorgegeven en daarmee een ideale basis schiep voor de ontwikkeling van een depressie, versnelde de immense vroegrijpe glorie die de jonge zanger vanaf zijn adolescentie bedekte alleen maar de angst en toenemende druk die uiteindelijk moeilijk te dragen door de jaren heen. Een bekendheid en zijn duistere kanten die hij altijd moeilijk van zich af heeft kunnen schuiven: “Ik ben gemanipuleerd zonder me echt te steunen, om nog maar te zwijgen van alle lasteraars die me voortdurend kwaad willen doen.” Ook de ondeugden van de showbizz doen dat niet. Ik deed dingen waar ik me zo voor schaamde dat ik Xanax nam om het te ondersteunen”.

J. Bieber en zijn ouders, bron van zijn angst

foto van Justin en zijn ouders Pattie Mallette toen hij jong was voor een artikel over zijn depressie onthuld

In deze oceaan van onbehagen lijkt Bieber nog steeds een glimp op te vangen van het licht en zich te verheugen in zijn huwelijk met Hailey Baldwin, een bron van geluk en evenwicht die hem ernstig ontbrak. Het paar zal naar verwachting deze verbintenis voor de tweede keer vieren, na een eerste verloving van 13 september in het gerechtsgebouw van New York..

Bieber haalt het positieve uit zijn relatie met Hailey Baldwin

Foto van Justin Bieber en Hailey Baldwin die over straat lopen in zomerblouses voor huwelijk en depressie