Mode & Lifestyle

Juventus X Palace, de Turijnse club heeft zijn langverwachte nieuwe outfit ingehuldigd

Een jaar na de samenwerking tussen PSG en Jordan, een tak van Nike, die de historische link tussen voetbal en mode bevestigde, is het de beurt aan de Italiaanse club Juventus Turijn om samen te werken met een lifestyle-merk voor de creatie van een nieuw shirt. Een paar maanden geleden gelanceerd, is het idee van een speciale collectie Juventus X Palace X Adidas-uitrusting eindelijk tot wasdom gekomen, met een verrassende lancering vorige week tijdens de wedstrijd van de Oude Dame tegen de club uit Genua. . Het team uit Piemonte had de leiding genomen door een paar minuten eerder op Instagram de eerste foto’s te plaatsen van de spelers in hun nieuwe outfit tijdens de warming-up voor de wedstrijd.

Juventus X Palace X Adidas-collectie arriveert op 8 november

Juventus Turijn gaat zitten met skatemerk Palace voor officiële Juventus X Palace X Adidas-truien en -outfits

Naast het officiële shirt bevat deze Juventus X Palace-capsulecollectie een trainingspak dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, trainingspakken, een jas, petten en beanies en andere traditionele merchandisingaccessoires voor voetbal, zoals sjaals of handschoenen of een bal..

Het Juventus X Palace X Adidas-tenue werd op 30 oktober ingehuldigd tijdens de wedstrijd Juve-Genua

Juventus X Palace: de Juve-club werkt samen met het merk Palace en Adidas voor de creatie van een nieuw shirt

De samenwerking tussen het Engelse merk Palace, opgericht in 2009 door skateboarder Lev Tanju, en de twee giganten die Juventus uit Turijn zijn en zijn officiële materiaalleverancier Adidas, voegt daarmee een lijn toe aan de inmiddels talrijke partnerschappen tussen de modewereld en clubs. Amerikaans voetbal. Als Dsquared2 een samenwerking heeft aangegaan met Manchester City voor een collectie jassen en kleermaker Thom Browne het FC Barcelona-team in zijn pakken kleedt, dan is deze Juventus X Palace-samenwerking, tussen een merk met het label streetwear en officiële gaminguitrusting een primeur, als we de geschiedenis van PSG met Jordan, sportmerk als er een is, maar duidelijk georiënteerd basketbal.

Juventus X Palace, wanneer de voetbalwereld officieel de skatewereld ontmoet

Palace Skateboarding en Adidas werken samen aan nieuwe outfit voor Juventus Turijn Juventus X Palace

Dat gezegd hebbende, Palace is niet hun eerste poging als het gaat om het verwijzen naar voetbal. Het merk had inderdaad in 2012 met Umbro een reeks truien voorgesteld met een vintage look die doet denken aan die van het Italiaanse WK van 1990. We vonden toen opnieuw de geest van de oude truien door de release in 2017 van twee tunieken met lange mouwen van Palace, met de zwart-blauwe strepen van Inter Milan en het zwart-wit van een zekere Juventus Turijn.

De Juventus X Palace-collectie X Adidas zal beschikbaar zijn vanaf 8 november.

Palace heeft altijd een duidelijke interesse gehad in de voetbalwereld

Palace X Juventus, de Turijnse club van de Old Lady en Adidas creëren een nieuw shirt met het skatemerk Palace Skate

Vind al het modenieuws & Lifestyle onze officieel Twitter-account.