Mode & Lifestyle

Kanye West kondigt de komst van “Jesus Is King” aan op 25 oktober

Nieuwe aflevering in de reeks van de komst, of niet, van het langverwachte en potentiële nieuwe album van Kanye West, “Jesus Is King”.

Kanye West formaliseert de release van “Jesus Is King” voor aanstaande vrijdag 25 oktober

Kanye West heeft zojuist op Twitter aangekondigd dat zijn nieuwe album Jesus Is King op 25 oktober uitkomt

Na meerdere opeenvolgende uitstelingen, zou Yeezy’s nieuwste opus eindelijk zijn officiële releasedatum op vrijdag 25 oktober houden. Een aankondiging vandaag door West zelf op zijn Twitter-account, waardoor het nieuws geloofwaardig werd, zelfs als een eerste date die afgelopen september door zijn vrouw Kim Kardashian was doorgegeven, uiteindelijk.

Het album “Jesus Is King” komt deze 25/10 uit, dezelfde dag als de gelijknamige documentaire IMAX (VS)

Jesus Is King, het nieuwe album van Kanye West komt uit op 25 oktober, zoals Yeezy op Twitter aankondigde

Als de reis van Jesus Is King tot nu toe niet anders is dan die van het late “Yandhi”, album dat uiteindelijk is geannuleerd door Kanye West, lijkt het erop dat het zeer drukke schema van de rapper en ondernemer de oorzaak kan zijn van deze herhaalde vertragingen. Het was erg druk met de organisatie van zijn traditionele wekelijkse Sunday Service-evenement en kondigde onlangs ook de komst aan van de speciale IMAX-documentaire “Jesus Is King: A Kanye West Experience”, geregisseerd door Nick Knight, met de lancering van een bijbehorende kledinglijn, allemaal zo de dagen van de kunstenaar aanzwellen met een soms verloren geest, zoals hij zelf had onderstreept in vertrouwen in zijn bipolaire stoornis. Verschillende luistersessies georganiseerd in enkele grote Amerikaanse steden zoals Detroit of Chicago hebben het eindelijk mogelijk gemaakt om het idee te consolideren dat de komst van het opus “Jesus Is King” slechts een kwestie van tijd was en dat dit wachten gerechtvaardigd was, volgens de eerste kritiek van de eerste luisteraars die ter plaatse aanwezig zijn.

“JEZUS IS KONING” 25 OKTOBER

Het is daarom op Twitter dat Kanye West op 21 oktober aankondigde dat zijn volgende tot de verbeelding sprekende album “Jesus Is King” aanstaande vrijdag 25/10 zou uitkomen, dezelfde dag als de eerder aangekondigde release van de IMAX-documentaire “Jesus Is King: Een Kanye West-ervaring”. Een officiële bevestiging die een eerste informatie bevestigt die Yeezy tijdens een luistersessie aan zijn fans heeft verstrekt en dat een ter plaatse aanwezige internetgebruiker vervolgens doorgegeven afgelopen 13 oktober.

Na verschillende keren te zijn uitgesteld, lijkt de release van het nieuwe album van Kanye West dichterbij dan ooit

Na het uitstellen van de release kondigt Kanye West op Twitter aan dat zijn album Jesus Is King op 25 oktober uitkomt

“Jesus Is King”: A Kanye West Experience “, de IMAX-documentaire, deze 25/10 in de bioscoop, alleen in de Verenigde Staten

Kanye West's release van Jesus Is King-album deze 10/25 bevestigt die van zijn IMAX-documentaire over de Sunday Service