Mode & Lifestyle

Kanye West lanceert merchandising voor ‘Jesus is King’

Hoewel op het moment van schrijven de belofte van een tijdige release van “Jesus Is King” door Kanye West op 25 oktober nog steeds niet is nagekomen en met een paar uur wordt uitgesteld, zoals aangekondigd door de belangrijkste geïnteresseerde partij op Twitter, de officiële merchandising die dit nieuwe opus vergezelt, is goed en echt aanwezig. Een manier om ongeduldige fans te troosten en te bevestigen dat ondernemer Yeezy het noorden zeker niet aan het verliezen is.

De merchandising van “Jesus Is King” is goed op tijd

Kanye West lanceerde de merch-collectie voor zijn album Jesus Is King

Als de rapper daarom via Twitter naar zijn fans wilde schrijven om hen op de hoogte te stellen van de vertraging die “Jesus Is King” heeft genomen vanwege weer een andere herschikking met betrekking tot de uiteindelijke mix: “Dank u voor uw loyaliteit en uw geduld, We zijn bezig met het afronden de mix van de nummers “Everything We Need”, “Follow God” & “Water”. We zullen niet slapen tot dit album uitkomt”, het boetiekgedeelte van de officiële website van Kanye West werd gezien aangevuld met producten gelabeld met de naam van het album.

Altijd gehecht aan een minimalistische stijl, is de officiële “Jesus Is King”-collectie inderdaad degene die we konden zien tijdens de preview van het album en de gelijknamige IMAX-documentaire, die eerder deze week op het Los Angeles Forum werd aangeboden. Het grafische charter dat op Twitter wordt gepresenteerd en dat de filmposter aankleedt, dient dus als basis voor het ontwerp van deze merchandisingcapsule.

De collectie “Jesus Is King” is beschikbaar op kanyewest.com

Kanye West lanceert Jesus Is King merchandising capsulecollectie

Trouw aan het Yeezy-katoenmateriaal, is de “Jesus Is King” -collectie verdeeld in verschillende producten, verkrijgbaar in blauw, de hoofdkleur van het langverwachte opusuniversum, en in zwart. Zo vinden we het klassieke T-shirt, de versie met lange en korte mouw, een sweatshirt, een hoodie, een joggingbroek en een pet. Elk stuk wordt vervolgens in goud gemarkeerd met de titel van het album, de naam van de rapper, het catalogusnummer van de plaat AR13331A, evenals de “33RPM LP” die verwijst naar het vinyl 33-toerenformaat..

Verkoopprijzen tussen $ 45 en $ 170

Sweatshirt en hoodie vastgelegd uit de Jesus Is King-merchandisecollectie van Kanye West

Geprijsd tussen $ 45 voor de pet en tot $ 170 voor de hoodie, vinyl is $ 25, producten zouden binnen 4 tot 5 weken moeten worden verzonden, zoals vermeld op de site. Houd er rekening mee dat elke bestelling gepaard gaat met voorrangstoegang tot een voorverkoopticket voor een toekomstig Kanye West-evenement.

Iets om fans blij te houden terwijl ze wachten op de onverwachte komst van het album

Jesus Is king joggingbroek uit de merchandisingcollectie die beschikbaar is op de website van Kanye West