Mode & Lifestyle

Kappa x One Piece, de collectie voor Luffy-fans

Na een paar maanden geleden de krachten te hebben gebundeld met Puma, komt de One Piece manga-franchise deze keer dichter bij een ander sportkledingmerk, het Italiaanse Kappa. Op het programma een reeks stukken Kappa x One Piece wiens universum van de serie die voor het eerst in 1997 werd gepubliceerd en niet minder dan 900 afleveringen telt, het Omni-logo van het transalpine merk zal aankleden.

Een capsule voor fans van Eiichiro Oda’s manga

Een samenwerking tussen Kappa x One Piece gelanceerd in Japan voor fans van Eiichiro Oda's manga

Een Kappa x One Piece-collectie voor Luffy-fans

Gebouwd rond het hoofdpersonage Monkey D, ook bekend als Luffy in the Straw Hat, vergeet de Kappa x One Piece-capsule de andere personages niet. Zoro, Sanji en Nami nemen dus deel aan de herinterpretatie van het Kappa-logo.

De collectie bestaat uit t-shirts en hoodies in verschillende kleuren en ziet de hoofdrolspelers van Eiichiro Oda’s serie om de beurt rug aan rug zitten met Luffy, de ster van de capsule. Een speelse en grafische manier om de essentie van het iconische logo van het Italiaanse merk over te nemen.

Het traditionele Kappa-logo opnieuw ontworpen met Luffy …

De Kappa x One Piece collectie gebruikt het logo van het Italiaanse merk met Luffy en de andere personages uit One Piece

en de andere personages uit One Piece, zoals Zoro, Sanji en Nami

Kappa herontwerpt zijn logo met personages uit de One Piece-manga voor een speciale Japanse capsulecollectie

Wie ben jij in One Piece? Ieder zijn eigen karakter met de Kappa x One Piece capsule

Merk op dat naast het opnieuw ontwerpen van het logo met personages uit de beroemde manga, de collectie Kappa x One Piece biedt ook stukken aan die zijn gemarkeerd met het beroemde To Be Continued, om het universum compleet te maken. Ten slotte wordt elk item in de collectie verkocht met een bladwijzerlabel, met Luffy, gekleed in een klassiek zwart-wit Kappa-trainingspak..

Na Luffy en de anderen, wordt vervolgd

Kappa One Piece lanceert sweatshirtserie met Luffy en To Be Continued

Waar One Piece Kappa kopen ?

Exclusief gereserveerd voor het Japanse publiek met het risico de fans over de hele wereld teleur te stellen, de speciale collectie Kappa x One Piece zal vanaf 19 maart verkrijgbaar zijn bij One Piece Mugiwara Stores en Phenix Creative Select Store. Online winkelen zal ook mogelijk zijn op de Kappa Japan-website.

Luffy is de ster van deze samenwerking tussen Kappa en de Japanse mangaserie

Kappa lanceert een beperkte collectie in samenwerking met de Japanse manga One Piece