Mode & Lifestyle

Keanu Reeves belichaamt de aankomende FW19-collectie van Saint Laurent

Na Travis Scott wordt Keanu Reeves de nieuwe ambassadeur van het Franse modehuis Yves Saint Laurent, nu Saint Laurent. Het bedrijf en zijn artistiek directeur Anthony Vaccarello hebben zojuist deze nieuwe samenwerking aangekondigd via een minicampagne gepost op Instagram, met het oog op de toekomstige herfst-wintercollectie 2019.

Keanu Reeves wordt het gezicht van Saint Laurent voor een collectie

logo van het merk Saint Laurent dat Keanu Reeves koos om de volgende herfst-winter 2019-collectie te presenteren

Gefotografeerd in zwart-wit door de Engelse fotograaf David Sims, draagt ​​de nu 54-jarige Matrix-acteur lang haar, net als het personage dat hij speelt in de derde aflevering van John Wick. In deze serie van drie donker getinte shots die doen denken aan het Matrix-universum, is de iconische Neo nuchter, soms met een zwart gestreept pak en een ondoorzichtige zonnebril, soms een meer casual outfit bestaande uit een donkere spijkerbroek, een polka dot-shirt en een even donker leren jack , haar naar beneden.

Keanu Reeves x Saint Laurent, herfst-wintercollectie 2019

foto Keanu Reeves voor Saint Laurent's herfst/winter 2019 Instagram-campagne met zwarte leren jas en polka dot shirt

Deze Instagram-post is een groot succes op sociale media en heeft de passies van oude Matrix-fans ontketend en de foto’s overspoeld met reacties en vind-ik-leuks. Een geslaagde marketingkeuze, gezien de reacties van het grote publiek dat de keuze voor “een echt icoon als belichaming van een YSL-campagne” verwelkomde. Naast zijn acteerberoep en de uitstekende rollen die hij in het verleden heeft gespeeld, geniet Keanu Reeves een echte populariteit, die hij tegelijkertijd heeft verworven dankzij zijn bescheiden en genereuze persoonlijkheid..

Een zwart-witcampagne gefotografeerd door David Sims

Saint Laurent artistiek directeur Anthony Vaccarello koos Keanu Reeves voor de herfst winter 19 collectie, gefotografeerd door David Sims en gepost op Instagram

Deze bekendheid van een man met een groot hart brengt de acteur regelmatig in de praktijk, vooral toen hij de oprichting aankondigde van een stichting om kinderziekenhuizen en kankeronderzoek te helpen. Andere, meer vertrouwelijke maar niet minder onschuldige acties zijn ook door het publiek onthuld tijdens alledaagse gebeurtenissen, in het bijzonder wanneer hij zijn stoel afstaat aan een vrouw in de metro, of wanneer hij de groep passagiers assisteert die hem vergezelden op een vlucht die te annuleren.

Keanu Reeves belichaamt de traditionele soberheid van Saint Laurent-outfits

Saint Laurent FW 19 campagnefoto met Keanu Reeves in een zwart gestreept pak en zonnebril