Mode & Lifestyle

Kim Kardashian plaagt het volgende album van Kanye West op Twitter

Het volgende album van Kanye stond eerst gepland voor afgelopen december en zou op 27 september eindelijk het daglicht kunnen zien. Dit is in ieder geval wat Kim Kardashian, de compagnon van de rapper, op Twitter suggereerde. Deze plaatste deze donderdag inderdaad de foto van een notitieblok waarop een lijst met liedjes was geschreven, een titel “Jesus is King”, evenals een datum, mogelijk die van de release van het opus dat zou komen. Yandhi.

Kim Kardashian kondigt indirect op Twitter de release van het volgende album van Kanye West aan

Kim Kardashian heeft mogelijk de release van het aankomende album van Kanye West bevestigd door een foto op Twitter te plaatsen

Tussen alle titels van dit hypothetische nieuwe album van Kanye West ontdekken we “Water”, een nummer dat live werd uitgevoerd tijdens het laatste Coachella-festival. Uitgevoerd op de laatste Paaszondag en opgevoerd in de stijl van een zondagsmis, maakt de titel hier deel uit van een lijst gemarkeerd met verwijzingen naar het christendom, een waarde die niet meer kan worden ondersteund door de rapper van 42 jaar.. De zondagsdienst, De religieuze zondagsbijeenkomst, georganiseerd door Kanye West, lijkt een grote inspiratie te zijn voor dit volgende werk, als we de naam mogen geloven van verschillende stukken waaruit het bestaat, zoals “Sweet Jesus”, “God Is”, “Baptized” of ” Door de vallei”. De aanwezigheid op de door Kim Kardashian geplaatste foto van een bijbel naast het notitieboekje laat weinig twijfel bestaan ​​over de invloed van religie op het leven en de carrière van Yeezy.

De foto van K. Kardashian onthult mogelijke titel, tracklist en releasedatum voor het aankomende album van Kanye W.

Kim Kardashian plaatst foto op Twitter inclusief tracklist en releasedatum voor Jesus Is King, het aankomende album van Kanye West

Na een vruchtbaar jaar 2018 waarin twee albums werden uitgebracht, “Ye” en “Kids See Ghosts”, en dat uiteindelijk eindigde met het uitstel van de release van dit elfde album, heeft Kanye West sindsdien enigszins discreet getoond, gefocust op zijn zondag Zondagsdiensten.

Kanye West schitterde dit jaar door zijn Sunday Services

Volgens de Tweet van Kim Kardashian zal het volgende album van Kanye West Jesus Is King heten en op 27 september uitkomen.

“Water”, een van de (potentiële) nummers van “Jesus Is King”, het (potentiële) volgende album van Kanye West. Hier live op het Coachella Festival

Hoewel de entourage van de rapper het nieuws niet wilde bevestigen, zou de komst van “Jesus Is King” volgende maand KW’s terugkeer naar het bedrijfsleven kunnen markeren. De release van twee nieuwe Pusha-T-tracks “Sociopath” en “Coming Home”, geproduceerd door Kanye, zou de opleving van de productiviteit van de meest gepubliceerde fan van Donald Trump bevestigen.

2019 zou weer een productief jaar kunnen worden voor Kanye West

Kim Kardashian kondigt indirect de release aan van Kanye West's volgende album Jesus Is King voor 27 september