Mode & Lifestyle

Levi’s X BAPE: Japans merk om samen te werken met Levi’s voor een collectie

BAPE zet zijn reis voort en breidt tegelijkertijd zijn nu lange lijst van recente samenwerkingen uit. Nadat het Japanse label onder leiding van de invloedrijke verzamelaar Nigo zijn eigen touch had gegeven aan puur sportieve producten zoals Arena-zwempakken en Wilson-tennisuitrusting, nam Mitchell ook interesse in honkbalkleding. & Ness of nog recenter in luxe lederwaren naast het Duitse MCM. Na een onmisbare partner te zijn geworden in de wereld van streetwear zoals Supreme, heeft het Japanse merk nu de krachten gebundeld met een Amerikaanse textielgigant via de Levi’s X BAPE-capsule., discreet aangekondigd op Instagram door de rekeningen van BAPE aka A Bathing Ape en het denimbedrijf.

Een Levi’s X BAPE-capsulecollectie komt eraan

Levi's en A Bathing Ape kondigen Levi's X BAPE-partnerschap aan op Instagram

Het was dus op het sociale netwerk dat BAPE zijn volgende samenwerking met Levi’s onthulde, door een eenvoudige afbeelding van zijn kenmerkende apenkop APE HEAD naast het logo van het traditionele denimmerk te plaatsen, de twee gescheiden door de X die voortaan de naam van alle samenwerkingen markeert. De post gaat vergezeld van een eenvoudige “Levi’s X BAPE. Coming Soon” en de bijbehorende hashtag #LEVISXBAPE. Een aankondiging vol geheimen dus, die verder geen informatie geeft over deze aanstaande capsule. We vermoeden echter dat de aard ervan de nadruk moet leggen op denimitems die Levi’s dierbaar zijn, naar alle waarschijnlijkheid verfraaid met een vleugje luxe streetwear, gebracht door de camouflagesluiting van BAPE en zijn Japanse stylist en ontwerper Nigo.,

Toekomstige Levi’s X BAPE Collab aangekondigd op Instagram

A Bathing Ape van Nigo en Levi's om een ​​gezamenlijke Levi's X BAPE-collectie te lanceren

Als er geen informatie naar voren komt uit deze aankondiging van een aankomende Levi’s X BAPE-collectie, zal het niet lang duren voordat we meer horen van de krachtige marketingmachine van het jeansmerk. In de tussentijd nodigen we je uit om een ​​kijkje te nemen in de recente samenwerking tussen deze en de Star Wars-franchise: “Star Wars X Levi’s”, waaruit een capsule tevoorschijn kwam die bedrukt was met sciencefiction gepubliceerd op 1 november.

BAPE’s nu beroemde haaienkop komt binnenkort naar Levi’s denim ?

BAPE X Levi's: een aanstaande samenwerking aangekondigd op Instagram door de twee merken

Nigo, baas van BAPE alias A Bathing Ape

Japans merk BAPE de Nigo gaat samenwerken met Levi's voor een BAPE X LEVIS-collectie

Vind al het modenieuws & Lifestyle op onze officieel Twitter-account.