Mode & Lifestyle

Map of the Soul 7, het vierde album van BTS is hier

BTS keert terug om de hitlijsten te bestormen met nieuw album Map of the Soul 7

De Koreaanse groep BTS, de onbetwiste leider van K-pop over de hele wereld voor meerdere jaren, blijft de hitlijsten domineren waar ze ook gaan en om successen en records aan elkaar te rijgen. Verre van een vluchtig fenomeen te zijn gezien de huidige levensduur, heeft de jongensband zojuist zijn vierde album, “Map of the Soul 7”, uitgebracht op vrijdag. Een manier om het zevenjarige leven samen te vieren van de eerste Zuid-Koreaanse groep die zich in de Amerikaanse hitlijsten heeft gevestigd en die zojuist een nieuwe tour voor dit jaar heeft aangekondigd.

BTS, de KPop-groep die de wereld veroverde

De BTS kpop groep bracht op vrijdag 21 februari hun vierde album uit

BTS – “Map of the Soul 7”: een aangekondigd succes

Elk van BTS aka Bangtan Sonyeondan’s album releases is een populaire vloedgolf, onttronen van de scores van de vorige. Map of the Soul 7 is geen uitzondering op de regel en rangschikt verschillende van zijn nummers tot de meest beluisterde nummers op streamingplatforms. Bovendien kan dit nieuwe album nu beweren het meest voorbestelde album in de geschiedenis te zijn, met meer dan 4 miljoen verkochte exemplaren zelfs vóór de release. De dag voor D-Day deelde BTS een korte clip van hun single “ON” exclusief op de populaire app TikTok, en werd de eerste die op sociale media bankierde voor een titellancering. Echt succes, fans reageerden op de oproep van de groep om hun eigen dansvideo te maken met het geluid in kwestie. In de uren daarna werden meer dan 33.000 clips gedeeld..

Kpop-groep blijft records breken

waar te koop kpop album ?, het vierde album van BTS Map of the Soul 7 overal verkrijgbaar

“ON”, van het album Map of the Soul: 7. Eerste nummer dat wordt gepromoot op TikTok

Het album Map of the Soul 7, zo genoemd als verwijzing naar het aantal jaren van bestaan ​​van de groep die in 2013 werd opgericht en naar de zeven leden die het componeren, werd deze vrijdag op een gesynchroniseerde manier over de hele wereld uitgebracht. Samengesteld uit niet minder dan 20 nieuwe niet-uitgebrachte nummers met de deelname van Sia of Troye Sivan, wordt het opus beschreven door de makers Jungkook, J-Hope, RM, Jin, Suga, Jimin en V als een introspectie en een perspectief van hun toch al buitengewone carrière. “In 2013 deden we concerten voor 300 of 500 mensen, nu vullen we de grootste stadions tijdens onze tours. Alles is groter en vrolijker”, verklaarde een van de bandleden. Een succesverhaal dat niet altijd rooskleurig is, zoals Suga opmerkte tijdens een persconferentie uitgezonden op Youtube: “We waren soms verdwaald en niet zeker van onszelf (…) We worden geconfronteerd met onze moeilijkheden en wonden en we vechten ze”.

Een album dat de balans opmaakt van zeven jaar succes

hoe word je een kpop-idool? BTS-bandleden blijven succes boeken met Maps Of The Soul Album: 7

Tussen het succes van Bong Joon Ho’s film Parasite en dat van BTS, dat volgens de regisseur een 3000 keer grotere invloed heeft dan het zijne, belooft 2020 opnieuw een bloeiend jaar te worden voor de Zuid-Koreaanse populaire cultuur..

BTS gaat dit jaar weer op tournee

Kpop-groep BTS heeft hun nieuwe album Map Of The Soul: 7 uitgebracht, het vierde sinds 2013