Mode & Lifestyle

Maroon 5 om persconferentie Super Bowl LIII te vermijden

“De groep zal de muziek voor hen laten spreken”, kondigt de NFL, de nationale voetbalcompetitie, aan. De groep Maroon 5 schopt daarmee de strijd aan met de controverse rond hun optreden, samen met Travis Scott en Big Boi, tijdens de rust van de Super Bowl-finale, het belangrijkste jaarlijkse sportevenement in de Verenigde Staten..

Maroon 5 spreekt pas tijdens zijn Super Bowl-concert

foto maroon 5 op het podium voor artikel over zijn weigering van persconferentie voor de super bowl lIII 2019

De groep ligt inderdaad onder vuur van critici nadat ze ermee instemden om het traditionele concert van de finale van het Amerikaans voetbalkampioenschap te verzorgen, een beslissing die werd genomen na maanden van uitstel en ondanks een petitie waarin hen werd gevraagd om op hun beurt de uitnodiging af te wijzen, zoals Jay-Z en Rihanna voor hen. De laatste, eerste keus van de organisatie, weigerde inderdaad categorisch op te treden tijdens het evenement, ter ondersteuning van voetballer Colin Kaepernick, zittend op de bank uit de wereld van het professionele voetbal, sinds knielend tijdens het volkslied protesterend tegen politiegeweld in het land.

Maroon 5 en Travis Scott voor een goed doel

Adam Levine en Travis Scott naar de poster van de finale van de Super Bowl 2019 na controverse en weigering van Rihanna

De aankondiging werd dinsdag gedaan door de NFL in een verklaring: “Maroon 5 werkt er hard aan om een ​​show te creëren die de normen van dit evenement zal overtreffen … en aangezien het allemaal om muziek draait, zal de band het voor hen laten spreken. “

Als de groep niet direct sprak over haar weigering om de persconferentie te verzekeren, bleef de controverse rond deze finale groeien met de nadering van de D-day. Om de geesten te kalmeren, heeft de groep aangekondigd 500.000 dollar te doneren aan liefdadigheidsinstelling “Big Brothers Big Sisters of America”. Een initiatief gevolgd door Travis Scott, die ermee instemde op het podium op te treden in ruil voor een gelijke en gemeenschappelijke bijdrage met de NFL ten behoeve van de Dream Corps-vereniging.

Jermaine Dupri zal een stem geven aan de families van de slachtoffers

jermaine dupri zal families van slachtoffers van politiegeweld opvangen in haar super bowl, live in atlanta

Na benaderd te zijn door familieleden van slachtoffers van politiegeweld, besloot rapper & producer Jermaine Dupri om hen uit te lichten tijdens zijn Super Bowl Live-evenement. “Ik heb families en familieleden ontmoet van mensen die door politieagenten zijn vermoord. Ik ben van plan om ze naar het Super Bowl Live-evenement te brengen om met het publiek te spreken en hun verhalen over politiegeweld te vertellen. Ze moeten weten dat ik ze begrijp en ze met heel mijn hart steun. “

Super Bowl 2019 belooft geen goede te worden

foto illustratie finale superbowl LIII 2019 met het controversiële concert van maroon 5 en travis scott

“>