Mode & Lifestyle

Moschino presenteert zijn nieuwe capsulecollectie geïnspireerd op De Sims-game

Na het opnemen van Barbie of SpongeBob SquarePants, heeft het Milanese modehuis Moschino zojuist de samenwerking aangekondigd met een ander deel van de popcultuur, de role-playing game franchise The Sims. De capsulecollectie wordt dit weekend gepresenteerd op de Palm Springs Desert Party, tijdens het Coachella festival.

Moschino presenteert zijn nieuwe capsulecollectie geïnspireerd op de wereld van De Sims

afbeelding van het lookbook van de Moschino X The Sims capsulecollectie en de gepixelde kleding

Deze nieuwe collectie, georkestreerd door de artistiek directeur van het Italiaanse merk Jeremy Scott, brengt een reeks kleding en accessoires samen die rechtstreeks zijn geïnspireerd op de grafische wereld van videogames. Verkrijgbaar in een beperkte oplage vanaf 13 april, de verschillende creaties hebben pixelpatronen, evenals verschillende iconische elementen van de Sims zoals de Rabbit Freeza of de Llama, evenals een heraanpassing van het eigen logo en de teddybeer, de mascotte van het merk..

Kitsch en pixels zijn op het rendez-vous voor de Moschino X The Sims-collectie

De Sims Limited Edition Moschino X Collection is geïnspireerd op de gepixelde wereld van De Sims

Disponible à la vente dans une sélection de magasins ainsi que sur le site de Moschino, cette capsule sera également déclinée en version virtuelle pour Les Sims 4, Sims Mobile ou encore Sims FreePlay, afin que les adaptes du jeu puissent habiller leur personnages préférés des mêmes producten. De maker van het Moschino-huis, Jeremy Scott, verklaarde zich enthousiast over het idee om zijn collectie vanuit de virtuele wereld te ontwerpen: “Ik hou van het idee om virtuele personages te kunnen bedenken en tot leven te brengen (…) c ‘ is wat ik probeer te doen met elke nieuwe Moschino-collectie, door fantastische en spectaculaire universums te creëren ”.

“Ik hou van het idee om het virtuele voor te stellen en tot leven te brengen.” Jeremy Scott, artistiek directeur van Moschino

De nieuwe Moschino X De Sims-capsule is beschikbaar vanaf 13 april en wordt gepresenteerd op Coachella

Deze capsule bestaat uit truien, jurken en T-shirts, diverse accessoires zoals een telefoonhoesje en een paraplu, maar ook een paar zwemkleding voor dames en heren. Het lookbook, dat vooral op Instagram wordt gepost, presenteert de collectie in een setting uit het kitsch-universum van The Sims en creëert zo een symbiose van het echte en het virtuele. Als de Sims deze keer worden overgedragen aan Jeremy Scott voor Moschino, is dit niet de eerste keer dat de cult-videogame door de modewereld tot leven wordt gebracht, aangezien Asos al in zijn universum heeft gekeken. Moschino wordt ook een vaste waarde in samenwerkingen, na capsules geproduceerd met de reuzen van confectiekleding voor consumenten, H&M en Zara.

Moschino X The Sims, vanaf 13 april in beperkte oplage verkrijgbaar

Na Asos, Ces't het Italiaanse merk Moschino dat is geïnspireerd op het universum van de game The Sims

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @denek_k ・ ・ ・ @moschino samenwerking met @thesims @ea Shoot door @itsjeremyscott ?? Geweldig werk met geweldige @stellamaxwell @aiden ♥️ Haar en make-up door @sofiacarhair ♥️ #photoshoot #moschino #jeremyscott #thesims #models #moschinoxthesims

Een bericht gedeeld door Moschino (@moschino) op 11 april 2019 om 5:07 uur PDT

Ontdek ook de Supreme X Jean Paul Gaultier-collectie.