Mode & Lifestyle

Netflix onthult Breaking Bad-trailer voor El Camino

Zoals een paar maanden geleden werd onthuld, wordt de hitserie “Breaking Bad” verfilmd. Ondanks de radiostilte die volgde op de aankondiging, heeft Netflix zojuist op Twitter de trailer onthuld voor de speelfilm die deze keer reageert op de titel van “El Camino: A Breaking Bad Movie”, die gepland staat voor release op 11 oktober..

De Breaking Bad-serie is verkrijgbaar als speelfilm met El Camino

Netflix heeft zojuist de trailer onthuld van El Camino, de film uit de Breaking Bad-serie met in de hoofdrollen Aaron Paul en Bryan Cranston

Een aperitief onthuld tot grote vreugde van fans die ongeduldig begonnen te worden en die volgt op de verklaring van Bob Odenkirk, alias advocaat Saul Goodman in de serie, die een paar dagen eerder had aangekondigd dat de opnames van de film al gesloten waren. “Ik vind het moeilijk te geloven dat je niet al weet dat (…) Ze hebben geweldig werk verricht door het geheim te houden”, vertelde hij aan The Hollywood Reporter. Netflix-gebruikers waren ook verrast om de pagina van de film op het platform te ontdekken, voordat deze werd verwijderd. Misschien de reden voor de plotselinge komst van de trailer voor “El Camino”, tot dan toe goed bewaard geheim.

El Camino, de film uit de Breaking Bad-serie heeft een trailer

De trailer voor “El Camino”, uitgebracht door Netflix, richt zich op het verhoor van Skinny Pete, vriend van Jesse Pinkman, die wordt aangespoord om te onthullen waar hij zich verstopt. De jonge compagnon van Walter White, gespeeld door Aaron Paul, was erin geslaagd om aan zijn kwelgeesten te ontsnappen en is nu op de vlucht, achtervolgd door de autoriteiten. “Na zijn ontsnapping uit gevangenschap, zal Jesse in het reine moeten komen met zijn verleden om een ​​toekomst te smeden”, kondigt Netflix aan.

Netflix verraste iedereen met de onthulling van de El Camino-trailer

El Camino, de film uit de AMC Breaking Bad-serie, waarvan de trailer werd onthuld door Netflix, wordt op 11 oktober uitgebracht

Geschreven en geregisseerd door de maker van de serie op de 15 Emmy Awards, Vince Gilligan, wordt “El Camino” gepresenteerd als een vervolg op de serie “Breaking Bad”, die werd uitgezonden tussen 2008 en 2013, en zo de avonturen van de jonge Jesse Pinkman voortzet, na de dood van zijn leraar die partner werd, Walter White gespeeld door Bryan Cranston.

El Camino: A Breaking Bad Movie gaat op 11 oktober in première op Netflix

Hoewel het duidelijk lijkt dat Aaron Paul de hoofdrol speelt in de film, blijft de vraag naar de aanwezigheid van de iconische scheikundeprofessor onbeantwoord, ondanks het feit dat zijn personage aan het einde van de serie is overleden. Het idee van flashback-deelname is misschien wel de meest geloofwaardige manier voor de briljante wetenschapper en methamfetamine-maker om weer op te duiken in “El Camino”.

Het mysterie blijft over de aanwezigheid van Bryan Cranston in de cast van El Camino

Breaking Bad-vervolg, El Camino, verschijnt 11 oktober op Netflix met in de hoofdrol Aaron Paul alias Jesse Pinkman

We zullen dus tot 11 oktober moeten wachten om meer te weten te komen over “El Camino: A Breaking Bad Movie”, die op Netflix en daarna op AMC zal worden aangeboden. De Amerikaanse zender die over een paar maanden ook het vijfde seizoen van Better Call Saul zal aanbieden, een spin-off serie ook van Breaking Bad en die draait om de malafide advocaat Paul Goodman.

El Camino filmposter met in de hoofdrol Aaron Paul, vervolg op de bekroonde serie Breaking Bad

Netflix heeft bij verrassing de trailer onthuld voor de film El Camino, uit de Breaking Bad-serie met Aaron Paul en Bryan Cranston