Mode & Lifestyle

Nieuwe aanklachten tegen Lori Loughlin in de universiteitszaak

Een dag nadat Felicity Huffman en dertien andere beklaagden ervoor kozen om schuldig te pleiten in de frauduleuze zaak voor toelating tot de universiteit, is de andere media-persoonlijkheid in het schandaal, Lori Loughlin, nog steeds onderweg. Inderdaad, na te hebben geweigerd om deel te nemen aan de procedure van schuldbekentenis waarvoor haar een strafvermindering was aangeboden, wordt de actrice nu samen met haar echtgenoot beschuldigd van een extra fraude, die van een witwassamenzwering. , bestraft met een straf van in theorie tot 20 jaar gevangenisstraf. Na voor de rechtbank in Boston te zijn verschenen, heeft het paar tot nu toe geen commentaar op de zaak gegeven..

Aanklachten lopen op tegen Lori Loughlin en echtgenoot Mossimo Giannulli

Lori Loughlin en echtgenoot Mossimo Giannulli worden nu beschuldigd van het witwassen van geld

Naast de beschuldigingen van omkoping die tegen hen zijn ingebracht voor het betalen van steekpenningen voor een bedrag van $ 500.000 om op frauduleuze wijze de toegang van hun dochters tot de University of Southern California te financieren, worden Lori Loughlin en haar man Mossimo Giannulli nu beschuldigd van “samenzwering van het witwassen van geld”..

Lori Loughlin en haar man worden nu aangeklaagd voor “witwassamenzwering”

Er worden aanklachten ingediend tegen Lori Loughlin en Mossimo Giannulli nadat ze weigerden schuldig te pleiten Als de strategie van Felicity Huffman om de transparantiekaart te spelen en haar “spijt” en “schaamte” te uiten haar een zware straf zou besparen door slechts een boete van $ 20.000 en 12 maanden onder toezicht staande vrijlating te krijgen, de boete die het echtpaar Lori Loughlin / Mossimo Giannulli opliep veel ingrijpender kan zijn. In dit stadium zou inderdaad een gevangenisstraf van 5 jaar worden genoemd door de openbare aanklagers die met de zaak zijn belast, op voorwaarde dat het paar er uiteindelijk voor kiest om schuldig te pleiten..

Koppel Loughlin-Giannulli riskeert zware gevangenisstraffen

Lori Loughlin koos ervoor om de voorstellen van de aanklager niet te accepteren door schuldig te pleiten

Ongeveer 30 ouders werden gearresteerd in verband met het “Operation Varsity Blues”-onderzoek van de FBI, dat werd gelanceerd op verdenking van corruptie die de elitaire wereld van grote Amerikaanse universiteiten treft. Federale onderzoekers vinden rijke ouders met steekpenningen voor een ondoorzichtige voorbereidingsorganisatie voor toelatingsexamens voor de vervalsing van de resultaten van hun kinderen en voor de uitgifte van vervalste documenten die getuigen van een fictief sportverleden.

Lori Loughlin wordt beschuldigd van het illegaal financieren van de toelating van haar dochter Olivia Jade tot de Universiteit van Zuid-Californië

Lori Loughlin wordt aangeklaagd voor het betalen van steekpenningen in ruil voor de toelating van haar dochter Olivia Jade tot de University of Southern California