Mode & Lifestyle

Nieuwe Evian x Virgil Abloh 3.0-samenwerking aangekondigd

Na begonnen te zijn hun samenwerking vorig jaar met de SOMA-serie onbreekbare glazen flessen en een distributeur, herhaalde het duo Evian x Virgil Abloh vorige maand hun samenwerking door een speciale boxset voor Japan uit te brengen, inclusief een nieuwe fles met de slogan “Make a Rainbow”, evenals ‘ een bijpassende leren heuptas. Het Franse merk en de maker van Off-White stoppen daar niet en kondigden zojuist de aanstaande komst van een nieuwe 3.0-campagne aan.

De samenwerking tussen Evian x Virgil Abloh 3.0 staat in de startblokken

Evian x Virgil Abloh-samenwerking keert terug in 2020 voor een nieuwe serie glazen flessen

Teaser van de nieuwe Evian x Virgil Abloh 2020-campagne

Hoewel Evian zojuist ook een samenwerking heeft aangegaan met het merk Vetements via een reeks gerecyclede plastic flessen, heeft het merk van de Nestlé Waters-groep zojuist een korte videotrailer uitgebracht waarin de volgende samenwerking wordt aangekondigd met degene die het heeft benoemd tot Creative Director van zijn Sustainable Design-campagne. “Het idee dat een druppel water een regenboog kan creëren, was de inspiratie en de metafoor voor mijn eerste project als creatief adviseur van Evian voor de duurzame ontwikkeling van innovatie”, aldus Abloh. Gepresenteerd door twee korte plekken waarin achter dikke bergmist de silhouetten te zien zijn van twee SOMA hervulbare flessen voor de ene en een derde voor de andere, deze nieuwe capsule Evian x Virgil Abloh ontvangt het predicaat Beperkte serie Activeer Beweging.

Virgil Abloh, Creative Director van de Sustainable Design-campagne voor Evian

Na een eerste reeks flessen en bijproducten is de Evian x Virgil Abloh-collab terug voor een 3.0-campagne

SOMA onbreekbare glazen flessen keren voor het tweede jaar op rij terug

Mocht er nog geen lanceringsdatum bekend zijn, dan heeft de Amerikaanse tak van Evian echter op Instagram laten weten dat er op 10 februari een launch event wordt georganiseerd in New York, waarbij zij aanbiedt om een ​​VIP-toegang voor 5 personen te winnen. De kans voor de winnaars om deze nieuwe drop te ontdekken Evian x Virgil Abloh in voorvertoning. “We zien niet alleen water, we zien eindeloze mogelijkheden en inspiraties voor iedereen. Voor iedereen. »Virgil Abloh.

De nieuwe Evian-serie van Virgil Abloh zal naar verwachting de komende weken op tafel komen

Evian consolideert zijn samenwerking met zijn creatief directeur met de komst van een nieuwe serie 3.0 limited edition-flessen

Met zijn lifestyle-georiënteerde marketing verstevigt Evian zijn positie als trendy watermerk wereldwijd

Na de samenwerking met Vetements, herhaalt Evian zijn serie gelimiteerde flessen gemaakt met Virgil Abloh