Mode & Lifestyle

Nike verrast met Adapt Auto Max, de nieuwe zelfstrikkende sneaker

Enige tijd geleden aangekondigd, maakte Nike’s nieuwe automatische veterschoen eindelijk zijn verrassende verschijning op Air Max Day 2020 op 26 maart. Genaamd Auto Max aanpassen, deze nieuwkomer in het assortiment is de derde die de Adapt-technologie van het merk overneemt van de Swoosh.

Nike’s Adapt Auto Max maakt verrassende verschijning in Japan voor Air Max Day 2020

Nike lanceerde bij verrassing de Adapt Auto Max in Japan voor Air Max Day 2020

Met Adapt Auto Max biedt Nike een gedemocratiseerde versie van zijn Back to the Future Air Mag

Bij verrassing gelanceerd op Air Max Day 2020, verscheen de Adapt Auto Max op 26 maart op SNKRS in een lichtgrijze “Motherboard” of “Motherboard” colorway. Het voegt zich bij de twee eerdere modellen in het assortiment elektronische veters, de Adapt Huarache en de Adapt BB, die respectievelijk afgelopen herfst en begin dit jaar werden uitgebracht..

Adapt Auto Max, de derde zelfpolijstende sneaker van het merk op de Swoosh

Gereserveerd voor Japan, Nike's zelfpolijstende Adapt Auto Max-verrassingen voor de Air Max Day 2020

De Adapt Auto Max combineert enkele elementen van de Air Max 90 die dertig jaar geleden door Tinker Hatfield zijn gemaakt, zoals de cassettehiel, hier verlengd en bevestigd aan een dikke oranje zool die het FitAdapt-systeem en zijn LED’s omvat. Ook vinden we het DNA van de iconische zelfstrikkende sneaker uit de film Back To The Future, de Nike Mag. Tussenzool krijgt een zwarte craquelé-esthetiek.

Gekleed in een grijs synthetisch bovenwerk, is de Adapt Auto Max en zijn futuristische ontwerp daarom gebaseerd op een verhoogde en opnieuw ontworpen Air Max-zool voor optimaal comfort, die vervolgens doorloopt tot aan de hiel om extra rubberen bescherming te bieden.

Aanpasbare vetersluiting via de speciale Nike-applicatie

Nike Adapt Auto Max, de nieuwe zelfpolijstende sneaker uitgebracht op 26 maart in Japan

De Adapt Auto Max, een aangesloten en configureerbare sneaker

Zoals het geval is met de twee vorige modellen, worden de nieuwkomer en het vetersysteem ingesteld door de speciale Nike Adapt-app, nu bijgewerkt en bestuurbaar door Siri. Hiermee kunt u de schoen zo configureren dat deze zich perfect aanpast aan de eigenaar en het gebruik waarvoor hij wordt gebruikt. Om dit te doen, vinden we verschillende modi, zoals die voor sport, of een andere die is gereserveerd voor dagelijks gebruik. De verschillende lampjes op de Adapt Auto Max zijn ook verstelbaar, zodat je hun kleuren kunt kiezen en ze kunt laten flitsen of niet. De schoen is oplaadbaar op een draadloos dienblad. “Nike Adapt is ons geavanceerde aanbod dat prestaties en connectiviteit samenbrengt”, zegt Brandon Burroughs, hoofd van Nike Global Digital Innovation..

Release op 26 maart op Nike SNKRS voor de Air Max Day 2020 was de Adapt Auto Max echter alleen beschikbaar voor de Japanse markt, voor een prijs van $ 400.

Terug naar de sneaker van de toekomst met de Adapt Auto Max

De Adapt Auto Max en zijn automatische veters zijn exclusief uitgebracht in Japan op Air Max Day 2020 en worden bestuurd door een speciale Nike-app.