Mode & Lifestyle

Nike x MMW Series 003, de nieuwe outdoor collab van Matthew Williams

Nike en de Engelse ontwerper Matthew Williams, directeur van het merk ALYX, herhalen hun samenwerking voor de derde keer en bereiden zich voor om in december de Nike x MMW Series 003 capsule te lanceren. schoenen en een paar Joyride CC3 Setter-sneakers, gerestyled voor de gelegenheid en gekleed in zwart voor de ene en wit met zilveren accenten voor de andere. “Iedereen drukt zijn eigen gevoel voor stijl op verschillende manieren uit. Dit is wat ik zo leuk vind aan kleding in het algemeen, of het nu mode of sportkleding is. Ik merk dat er zoveel atleten zijn met een ongelooflijk en inspirerend gevoel voor stijl “, zegt de 48-jarige DA uit Mancun.

Nike x MMW Series 003: de samenwerking is terug

De samenwerking tussen Matthew Williams en het merk comma keert terug met de Nike x MMW Series 003 capsule

Aan de herenzijde bestaat deze nieuwe Nike x MMW versie 3.0 capsule uit een oversized zwart pufferjack met meerdere zakken, evenals een sherpa-jack en nog een regenjas, ontworpen om zijn training in alle weersomstandigheden te garanderen. “Voor mij is buiten zijn heel belangrijk. Frisse lucht en zonlicht zijn twee van de meest cruciale elementen voor de gezondheid en het welzijn van de mens”, zegt Matthew Williams. Aan de lage kant biedt de collectie converteerbare leggingshorts. De samenwerking vergeet de vrouwen niet, met een stretchbroek en een sportbustier. Wat betreft accessoires, ondergoed voor mannen en vrouwen, evenals het iconische Chest Rig-tas-harnas van ALYX, bekroond met de Nike-komma, alomtegenwoordig op alle items.

Nike x MMW Series 003, een collectie ontworpen voor buiten

Nike x MMW Series 003, de samenwerking met Matthew Williams keert voor de derde keer terug

De Nike x MMW Series 003-collectie benadrukt de kleuren zwart en rood en bevat ook een speciale editie van de Joyride CC3 Setter-schoen. Revisited door Matthew Williams, krijgen de sneakers een zwarte jurk met reflecterende panelen – wit en zilver, verfraaid met rode accenten in de stijl van de Air Max 97 Silver Bullet. Deze nieuwe Nike x MMW Series 003-collectie is vanaf 5 december wereldwijd verkrijgbaar op de website van het merk op comma.

Matthew Williams bezoekt de ALYX Chest Rig-tas opnieuw

Nike en Matthew Williams presenteren hun derde Nike x MMW Series 003 op buitensportkleding gerichte samenwerking

De Joyride CC3 Setter-versie Nike x MMW

Nike x MMW Series 003, derde samenwerking tussen Nike en Matthew Williams van het merk ALYX biedt twee speciale versies van de Joyride CC3 Setter

Vind de nieuwste sneakers, streetwear en meer in onze categorie Mode & Lifestyle en op onze officieel Twitter-account.