Mode & Lifestyle

Ontdek de nieuwe Supreme X The North Face 2020 Drop 2-collectie

De meest terugkerende streetwear-samenwerking, waar fans altijd reikhalzend naar uitkijken, keert deze week terug. Na een eerste post-winter RTG-capsule die afgelopen maart werd gelanceerd, keert het duo op 21 mei terug voor een nieuwe sessie Supreme X The North Face 2020 Drop 2. Een 13-jarig partnerschap dit seizoen onder het teken van solidariteit geplaatst, met een T-shirt verkocht ten voordele van de strijd tegen het coronavirus.

Met het One World-t-shirt keert het Supreme X The North Face-duo terug ten voordele van de Covid-19

de nieuwe Supreme X The North Face 2020 Drop 2-collectie komt met een t-shirt ten voordele van covid 19

The North Face x Supreme SS20: lading en goede daad

Outdoor gericht, de nieuwe collectie Supreme X The North Face 2020 Drop 2 geeft een prominente plaats aan cargo-achtige kleding. Een uitkomst in deze periode van ontsluiting die vraagt ​​om het buitenleven. De capsule bestaat uit een ontdekkingsjack met meerdere zakken, een bijpassend gilet en een mesh-broek die kan worden omgevormd tot een korte broek. De capsule is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, camelbeige en roze camouflage voor de meer avontuurlijke. De onderdelen zijn uiteraard gemaakt van waterdicht nylon.

De 2e drop van 2020 voor Supreme X The North Face

the north face supreme jacket, het duo is terug voor een tweede Spring 2020 Drop 2-collectie

Deze cargo-set wordt ook vergezeld van de traditionele accessoires die zijn gestempeld met het dooslogo. Er is een pet met een verwijderbare zonneklep in de nek, een draagtas met meerdere zakken en een sleutelhanger die de bijzonderheid heeft van zweven. Handig om je outfit niet naar de bodem van een rivier te zien zinken.

Een op buiten gerichte capsule met zijn vrachtonderdelen

Supreme werkt opnieuw samen met The North Face voor een nieuwe SS20 lente 2020-capsule

Supreme stelt zijn populariteit in dienst van de strijd tegen Covid-19

Als de Supreme X The North Face 2020 Drop 2-collectie theoretisch gericht is op wandelliefhebbers, plaatst ze zichzelf ook in het teken van solidariteit. Inderdaad, de twee merken hebben besloten om een t-shirt op hun tijdelijke catalogus, waarvan de opbrengst volledig zal worden gedoneerd aan GlobalGiving, een organisatie die kwetsbare mensen in de frontlinie van de epidemie helpt. Verkrijgbaar in zwart of wit, de laatste toont een afbeelding van de aarde, onderstreept door de term die oproept tot eenheid Een Wereld Een Doel.

Broek-shorts om de lente te vieren met Supreme en The North Face

Een 2e drop opperste de noordwand in 2020 geplaatst onder het teken van technische ladingkleding

Een initiatief dat niet het eerste is van de kant van opperste, het in New York gevestigde merk dat vorige maand een speciaal Charity Box-t-shirt uitbracht, gemaakt met de Japanse kunstenaar Takashi Murakami. Een munt die meer dan een miljoen dollar heeft opgehaald ten voordele van Help USA.

Een pet om zonnebrand in de nek te voorkomen

the north face supreme 2020, een drop 2 komt op 21 mei om de lente te vieren

Waar koop je de nieuwe Supreme x The North Face 2020 drop 2-collectie ?

De tweede druppel Supreme x The North Face van het jaar 2020 zal beschikbaar zijn dit 21 mei, uitsluitend op de Supreme merk officiële website. Het zal echter nodig zijn om te wachten tot 23 mei om de One World liefdadigheid t-shirt.

Supreme X The North Face 2020 Drop 2: accessoires

Ontdek de The North Face Supreme sleutelhanger en tas uit de nieuwe 2020 Drop 2 lente 2020 ss20-collectie