Mode & Lifestyle

Ontdek de trailer van The Immortal, de spin-off van de Gomorra-serie

Nadat een kleine reeks teasers de nieuwsgierigheid van fans heeft gewekt, onthult de film The Immortal eindelijk zijn officiële trailer. De speelfilm is ontleend aan de bijnaam die is gegeven aan het personage van Ciro Di Marzio, gespeeld door Marco D’Amore in de serie Gomorra, en speelt de rol van een spin-off die tussen seizoen 4 en 5 komt..

The Immortal, spin-off van de Gomorra-serie

The Immortal, speelfilm uit de Gomorra-serie houdt zijn trailer vast

The Immortal is daarom gebaseerd op het leven van Ciro di Marzio, een lid dat soms dichtbij, soms een vijand van de Savastano-maffiaclan is en wiens leven verandert in herhaalde tragedies als de strop van de Napolitaanse criminele wereld zich om zijn persoon sluit. De trailer die deze week is uitgebracht, begint met wat voor iedereen het einde leek te zijn van de onsterfelijke, vermoord door zijn ex-geliefde broer Genny Savastano op de boot van ene Enzo Sangue Blu, een ander lid van de lokale onderwereld. Terwijl we hem naar de bodem van de baai van Napels zien zinken, begint het leven van de knappe gangster zich te ontvouwen, van zijn chaotische jeugd die wees werd door de aardbeving in Irpinia, waarin zijn criminele opleiding wortel zal schieten, tot zijn ontheemding in Litouwen, in gekibbel met de Russische maffia. Gepresenteerd als een subliminaal beeld, wordt de trailer gemarkeerd door een korte passage waarin we Ciro ontdekken liggend op een brancard, misschien een teken van zijn overleving, wat een game-changer zou kunnen zijn in de volgende seizoenen van Gomorra..

The Immortal volgt het leven van Ciro di Marzio

Bekijk de trailer van L 'Immortale, Ciro's levenslange spin-off van de Gomorra-serie

Terwijl de serie geproduceerd door Cattleya en uitgezonden door Sky wacht op zijn vijfde seizoen, lijkt de film The Immortal de rol te spelen van een echte spin-off, met andere woorden een haakje dat het mogelijk maakt om verborgen facetten van het programma uit te leggen en te verkennen, zoals een brug tussen twee seizoenen. “The Immortal is niet alleen een film, maar ook een nieuw hoofdstuk dat volledig integreert met Gomorra”, aldus de productie.

Zou de onsterfelijke Ciro eindelijk nog leven? ?

The Immortal, de film gebaseerd op de Gomorra-serie en het personage Ciro de Marzio, draait op 5 december in de bioscoop

Gespeeld door de jonge Giuseppe Aiello, ontdekken we zo het verleden dat de kleine Ciro ertoe bracht een van de sterke mannen van de Napolitaanse Camorra te worden en de wonden die hem vergezellen en die hem ertoe brachten de conclusie van deze trailer te trekken: “Ik ben niet bang om te sterven, want ik ben al dood ”. The Immortal wordt op 5 december in de Italiaanse theaters uitgebracht en mogelijk daarna in Frankrijk..

Giuseppe Aiello X Marco d’Amore

The Immortal, de spin-off film geregisseerd en gespeeld door Marco d'Amore Giuseppe Aiello heeft zijn trailer

Vind al het modenieuws & Lifestyle en op onze officieel Twitter-account.