Mode & Lifestyle

PLEASURES lanceert zijn nieuwe SS20-collectie

PLEZIER, het amerikaanse textielmerk die van Joy Division zijn vlaggenschip maakte, is terug voor een nieuw lente-zomerseizoen 2020 en publiceert voor de gelegenheid een kleurrijk lookbook..

PLEASURES onthult zijn nieuwe SS20-collectie

Het Californische merk PLEASURES presenteerde het lookbook van zijn nieuwe SS20-collectie

Het in Los Angeles gevestigde label hoefde niet ver te zoeken om de perfecte setting te vinden voor zijn SS20-lookbook. Het was inderdaad Californië en meer bepaald Sun Valley dat diende als decor voor de fotograaf die de leiding had over de opnames., Bethany Varga. Om de nieuwe collectie te laten zien, werkt PLEASURES voor de gelegenheid samen met de lokale DJ Damar Davis en kunstenaar-schilder Jung Lotus. De PLEASURES SS20-collectie is gemaakt van veel stukken geïnspireerd op vintage en gekenmerkt door zeer jaren 90-georiënteerde graphics. De gehechtheid van het merk aan alternatieve culturen, doordrenkt met een rave-universum en een vleugje punk. Onder de illustraties die hier te vinden zijn, zijn sommige ondertekend door de handen van verschillende artiesten uit undergroundkringen zoals DJ Healthy, gevestigd in Hong-Kong, de non-conformistische Poolse Pawel Jaszczuk, of zelfs Carol the Kitty en haar universum..

PLEASURES heeft zich omringd met verschillende internationale underground artiesten om zijn lente-zomer 2020 batch te ontwerpen

PLEASURES, het kledingmerk dat Joy Division viert, kondigt zijn nieuwe SS20-collectie aan

De nieuwe lente-zomerversie van PLEASURES bestaat uit vele items, variërend van korte broeken tot t-shirts, tot oversized trainingspakken met zijrits of sweatshirts, en biedt voor elk wat wils en alle fans van grunge-stijl. Een van de opvallende stukken van de serie is de jas van glanzend plastic materiaal met een esthetische gelijkenis met slangenleer, die in grijs of rood te vinden is. Ook te zien zijn een sweatshirt bedrukt met het skelet van een menselijke rug en een Erase My Head T-shirt, evenals een paar overhemden met kleurrijke kitschprints. Rechtstreeks uit de afgelopen decennia hebben de producten voor het komende SS20-seizoen van PLEASURES allemaal gemeen dat ze de trotse aanduiding van de labelnaam gemeen hebben.

Kitsch en new wave op het rendez-vous voor deze nieuwe collectie van het Californische merk

Ontdek de nieuwe SS20 collectie van het Californische merk PLEASURES

Verkrijgbaar op Valentijnsdag, dat wil zeggen vanaf aanstaande vrijdag 14 februari, is deze PLEASURES SS20-collectie te vinden op de officiële website van het merk.

De nostalgische vinden hun account vanaf 14 februari

Los Angeles label PLEASURES heeft hun nieuwe lente/zomer 2020 collectie uitgebracht