Mode & Lifestyle

PUMA x Selena Gomez: een 3e sportieve collectie voor deze winter

Selena Gomez vervolgt haar reis samen met de Duitse leverancier Puma, met de lancering van een derde collaboratieve collectie. Al beschikbaar op de Puma-website, de PUMA x Selena Gomez-sportcapsule bevat verschillende textielitems, evenals een paar op hardlopen gerichte sneakers.

PUMA x Selena Gomez-samenwerking keert terug voor een derde collectie

Samenwerking PUMA x Selena Gomez keert terug voor derde wintercapsule

Geïnspireerd door de wereld van ovale en teamsporten in het algemeen, is de PUMA x Selena Gomez-collectie gebaseerd op het paar beige en marineblauwe kleuren. Ontworpen voor het seizoen herfst-winter 2019/2020, vinden we kleding die is gemaakt voor wintertraining of gewoon voor ontspannen lifestyle-momenten. Zo presenteert de vertolker van “Lose You To Love Me” een gewatteerd jack met capuchon, een trainingsjack en een kort jack met halve rits. Ook in de sectie Tops zijn er t-shirts, een rugbypoloshirt met lange mouwen en een hockey-jersey-achtige jurk. Voor het broekje, wijde sportbroeken, hardloopshorts en leggings om te voldoen aan de huidige hardlooptrend.

PUMA x Selena Gomez 3.0: een capsule op maat gemaakt voor hardlopen

PUMA x Selena Gomez, de ster hervat haar samenwerking met het Duitse merk voor dit herfst/winter 2019 fw19 seizoen

Deze derde PUMA x Selena Gomez FW19 capsule bevat ook twee paar schoenen. De eerste is een kijk op de iconische Cali Suede van het Duitse merk, hier in SG Quilt Suede gekleed in lichtbeige, evenals de Cali Lthr Suede gemaakt in wit leer. Het tweede aangeboden paar is de Runner, verkrijgbaar in een marineblauwe borduurversie of een beige gewatteerde versie..

De nieuwe Puma collab van Selena Gomez is al beschikbaar

Een Puma-hardloopcollectie van Selena Gomez geïnspireerd op teamsporten zoals rugby en hockey

Om deze derde PUMA x Selena Gomez-collectie te onderscheiden, zijn er enkele details geplaatst die verwijzen naar de jonge muze. We vinden dus het nummer “92” op alle producten, wat overeenkomt met het geboortejaar van de zangeres-actrice, 1992. Puma markeert de gelegenheid ook met de “48”, wat overeenkomt met de datum van oprichting van het merk, 1948. Laatste gimmick, de puntkomma, verwijzend naar de tatoeage van de ster op zijn pols.

Een controversieel lookbook in India

Selena Gomez X PUMA-inzamelingscampagne leidde tot verontwaardiging onder de hindoeïstische gemeenschap in India

Merk op dat de campagne van deze PUMA x Selena Gomez werd gekenmerkt door een aantal sterke reacties, vooral van Indiase internetgebruikers. De hindoeïstische gemeenschap van het land heeft inderdaad geklaagd over enkele foto’s in het lookbook, waarop de 27-jarige muze te zien is die op boeken stapt. Volgens gemeenschapsovertuigingen verbergt elk boek echter de aanwezigheid van de godin van de kennis en meesteres van de kunsten Saraswati, die hier beledigd is door dit “vertrappen” van de kant van de belangrijkste belanghebbende..

Vind al het nieuws in onze categorie Mode & Lifestyle en op onze officieel Twitter-account.