Mode & Lifestyle

Queens-film met in de hoofdrol JLo en Cardi B heeft zijn eerste trailer onthuld

De eerste trailer voor de film Queens is gearriveerd, met Jennifer Lopez als paaldansster, samen met Constance Wu, Cardi B., Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart en Lizzo. De speelfilm is gebaseerd op het striptease-universum van New York en wordt geregisseerd door Lorene Scafaria, die sinds de release van Ma Mère Et Moi in 2015 terugkeert achter de camera..

Queens film onthult eerste trailer met Jennifer Lopez, Constance Wu en Cardi B

The Queens-film over de stripteasescène in New York met Jennifer Lopez onthulde de trailer Geïnspireerd door een waargebeurd verhaal dat in 2015 de krantenkoppen van New York Magazine haalde in een artikel met de titel “The Hustlers At Scores”, draait de film Queens om een ​​team strippers die vastbesloten zijn om hun rijke Wall Street-klanten op te lichten en te betalen in een post -financiële crisisperiode. ‘Die jongens van Wall Street, zien wat ze dit land hebben aangedaan? Ze hebben iedereen beroofd. Mensen die hard werken zijn alles kwijt. En geen van die c*ns ging de gevangenis in” maakte Lopez aka Ramona woedend in de trailer, decaan van de dansers en aanstichter van de aanstaande heisa.

Queens is geïnspireerd op echte gebeurtenissen die in 2015 door New York Magazine werden gerapporteerd

Jennifer Lopez Cardi B en Constance Wu spelen striptease-outfit in Queens-film die op 19 oktober 2019 wordt uitgebracht

Gedeeltelijk geproduceerd door Jennifer Lopez, belichaamt het de rol van Ramona, een doorgewinterde danseres die Constance Wu onder haar hoede neemt, wiens personage Destiny worstelt om rond te komen: “Ik wil gewoon voor mijn grootmoeder zorgen. Misschien af ​​en toe gaan winkelen’, kondigt ze aan in de trailer. JLo leidt haar daarom op tot een professionele danseres, een expert in verleiding en later diefstal, totdat hun wandaden de aandacht van de politie trekken. “Het spel is gemanipuleerd en het beloont mensen die volgens de regels spelen niet. Het is alsof je een bank berooft, behalve dat je de sleutels hebt. “Ramona zal commentaar geven om zijn troepen te motiveren..

Jennifer Lopez en Constance Wu als Ramona en Destiny

De film Queens met JLo en Constance Wu is geïnspireerd op echte gebeurtenissen uit de wereld van New York stip plagen

Gedragen door Jennifer Lopez en Constance Wu, is de Queens-cast ook begiftigd met de aanwezigheid van andere bekende namen, zoals zangeres Lizzo, maar ook en vooral rapper Cardi B, zelf een voormalig stripper en die door de daaropvolgende doorbraak in de showbusiness die we vandaag kennen. De compagnon van rapper Offset en moeder van Kulture tekent ook de soundtrack.

Queens (oorspronkelijke titel: Hustlers) met JLo en Cardi B wordt op 16 oktober 2019 in de Franse theaters uitgebracht

Carbi B tekent soundtrack van Queens en schittert als stripper naast Jennifer Loez