Mode & Lifestyle

Rapper Lil Nas X komt uit op Twitter

Rapper Lil Nas X, die momenteel bovenaan de hitlijsten staat met zijn hit “Old Town Road” in duet met countryzanger Bill Ray Cyrus, verscheen zondagavond op Twitter. De 20-jarige rapper uit Atlanta wilde van Pride Month profiteren om zijn homoseksualiteit via berichten op het sociale netwerk te onthullen aan zijn 1,5 miljoen volgers, net na zijn concert op het Engelse festival in Glastonbury..

Lil Nas X onthulde zijn homoseksualiteit deze zondagavond op Twitter

Lil Nas X kwam uit op Twitter, direct na haar optreden op het Glastonbury Festival-podium

Aanvankelijk dubbelzinnig deed Lil Nas X een beroep op het waarnemingsvermogen, of beter gezegd het luisteren, van zijn fans, door ze op te roepen met aandacht te luisteren naar zijn lied “C7osure”, waarin hij vervolgens indirect het onderwerp van haar seksualiteit aansnijdt. Ik heb de behoefte en de wil om los te laten, om vrij te zijn. Ik hoef geen rol meer te spelen, ik moet mezelf laten groeien. Dit is het juiste om te doen en ik zal er geen spijt van krijgen als ik ouder word”. De oproep gaat vergezeld van de opmerking: “Sommigen van jullie weten dit al, anderen maakt het niet uit, of anderen zullen mij waarschijnlijk niet meer volgen. Hoe dan ook, ik zou graag willen dat je voor het einde van de maand goed luistert naar mijn nummer “C7osure”..

Lil Nas X verwees naar zijn nummer C7osure om zijn komst aan te kondigen

Old Town Road Rapper Lil Nas X wilde vóór het einde van de Pride-maand op Twitter verschijnen

De rapper was toen iets explicieter via een tweede tweet, dit keer vergezeld van een fotomontage van de cover van zijn Ep “7”, waarop hij inzoomt om een ​​gekleurd deel te markeren dat doet denken aan de regenboogvlag van de LGBT-gemeenschap, onder vermelding van niet zonder tweede graad “Ik dacht dat het duidelijk was”.

“Ik dacht dat het duidelijk was” Lil Nas X

Lil Nas X vroeg zijn fans eerst om de titelpost van C7osure te bekijken om zijn aanstaande coming-out op Twitter te illustreren

Het recente succes van de jongeman met zijn titel “Old Town Road” lijkt hem te hebben bevestigd in het idee om zich meer te openbaren en waarschijnlijk een belangrijke steun te kunnen zijn voor andere jongeren die zich zo konden inschrijven in een vergelijkbare aanpak. Lil Nas X werd door enkele van zijn fans ervan beschuldigd de affaire in scène te hebben gezet om een ​​emulatie om hem heen te creëren. De track “Old Town” Road heeft momenteel het record voor de langst bestaande raptrack bovenaan de Hot 100-hitlijst ″.

Lil Nas X bevestigde zijn coming-out op maandag en tweette: “Alleen omdat ik homo ben, betekent niet dat ik niet langer hetero ben”, kreeg hij ook zijn eerste steun van artiesten waar hij dicht bij staat, zoals Miley Cyrus of de rapper Bizness Boi.

Lil Nas X staat al 12 weken op nummer één in de Billboard-hitlijsten met zijn hit “Old Town Road”

Old Town Road-rapper, al 12 weken nummer één, Lil Nas X, onthult zijn homoseksualiteit op Twitter,