Mode & Lifestyle

Reebok verbetert zijn It’s A Man’s World-serie sneakers

Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag die volgende maand wordt gehouden, lanceert Reebok een nieuwe serie sneakers als onderdeel van de “It’s A Man’s World”-collectie .

Reebok breidt zijn “It’s A Man’s World”-serie uit met nieuwe sneakers

Reebok lanceert It's A Man's World sneakerscollectie voor dames

Reebok Aztrek Double & Loopt helemaal in het wit voor de It’s A Man’s World-campagne

Hoewel Reebok de afgelopen maanden al verschillende modellen heeft uitgebracht met de slogan van de James Brown-track, blijft het merk dit jaar bestaan, 19 jaar na de eerste campagne genaamd “It’s A Woman’s World”. In 2001 besloot het label om vrouwelijke successen met een overwegend mannelijke achtergrond in de kijker te zetten en vervolgens onderbroken door genderstereotypen..

Reebok’s “It’s A Man’s World” keert terug voor SS2020-seizoen

James Brown's It's A Man's World inspireert Reebok-sneakercampagne voor dames

Traditionele Reebok Club C 85 dames in glanzend It’s A Man’s World

Voor het seizoen lente-zomer 2020 heeft Reebok er daarom voor gekozen om enkele van zijn huidige mannelijke modellen te herwerken om ze toegankelijker te maken voor het vrouwelijke publiek. Om dit te doen, hebben verschillende ontwerpers hun persoonlijke accenten gegeven aan de DMX Series 2200 Zip, Daytona, Aztrek Double en Court Double, evenals aan de traditionele Club C en Classic Leather. Gepubliceerd in verschillende kleuren en afwerkingen, allemaal met trots de doorgestreepte slogan “It’s A Man’s World” .

“It’s A Man’s World” herziet opnieuw de normen van Club C en Classic Leather

Reebok lanceert speciale Club C- en Classic Leathers-series voor zijn It's A Man's World-collectie

Speciale Reebok Daytona DMX gemaakt door Girl On Kicks

De DMX 2200, de Aztrek Double en de Court Double Mix vertrouwen op de soberheid van een wit bovenwerk dat leer en nylon combineert. Hun technische stijl is subtiel gemarkeerd met de doorgestreepte boodschap van de collectie gewijd aan vrouwen. De Daytona DMX vertrouwt op paars, de kleur die de ontwerper voor een dag koos, de Nederlandse sneakerblogger., Sanne Poeze alias Girl On Kicks. De Daytona DMX x Girl on Kicks “It’s A Man’s World” combineert twee tinten paars, respectievelijk aangebracht op een afwisseling van leer en suède, en krijgt ook oranje tonen, evenals een imitatie slangenleer afwerking aan de zijkanten. “Ik heb voor paars gekozen omdat het feminisme, loyaliteit en waardigheid belichaamt en vertegenwoordigt”, aldus de Amsterdamse ontwerper. De old school modellen, de Club C en de Classic Leather, zijn gekleed in een zwart leer met een glanzende afwerking, waarop de slogan discreet op de buitenzijde is aangebracht. Er is ook de Instapump Fury, vorige maand gemaakt met de kunstenaar-illustrator Anhia Zaira Santana alias vervormd.

De DMX Daytona en Series 2200 specials Internationale Vrouwendag 2020

Reebok brengt hulde aan Vrouwendag met nieuwe It's A Man's World sneakerserie

Hoewel sommige modellen uit de “It’s A Man’s World”-campagne al beschikbaar zijn, zullen we tot 1 maart moeten wachten voordat we de Club C, Classic Leather, DMX Series 2200 Aztrek Double en Court Double op de officiële Reebok kunnen krijgen. website.