Mode & Lifestyle

Reebok X Adidas: Instapump Fury Boost x Pump maakt zijn debuut

Om het 25-jarig bestaan ​​van de inmiddels iconische Instapump-technologie te vieren die Reebok heeft verheven tot de rang van officiële leverancier van sportkleding en streetwear-cultuur, heeft het in Engeland geboren merk de krachten gebundeld met Adidas, een voormalige grote concurrent en nu de eigenaar sinds de overname. de Duitse apparatuurfabrikant in 2005. Uit deze ongekende samenwerking ontstond de alliantie van het Instapump-systeem van Reebok en de revolutionaire BOOST ™ -demping van Adidas, allemaal geconcentreerd in een kwintet Instapump Fury Boost-sneakers met behulp van de avant-garde stijl. origineel model uitgebracht in 1994.

Reebok X Adidas Instapump Fury Boost “Prototype”

Reebok en Adidas werken samen om Instapump Fury Boost-versie sneaker uit te brengen

Een Pump X Boost-innovatie geprezen door Steven Smith, de ontwerper van Instapump: “De Instapump Fury Boost is precies het model dat we in 1994 hadden kunnen bedenken als we de juiste technologie hadden gehad, terwijl we onze inspanningen om te upgraden verdubbelden. dempingssysteem mogelijk. Wat een genot om de beste technologieën van beide merken te kunnen combineren ”.

Reebok werkt samen met Adidas om de Instapump Fury Boost-schoen te creëren

Reebok X Adidas, de twee merken brengen de Instapump Fury Boost uit die Pump X Boost-technologieën combineert

Met een futuristisch ontwerp dat rechtstreeks is geïnspireerd op dat van Steven Smith’s potlood in de jaren negentig, fungeert de op hardlopen gerichte Instapump Fury Boost als een hybride UFO met zijn combinatie van twee ooit concurrerende technologieën. De schoen behoudt hier de superpositie van mesh en suède inzetstukken van het originele model en, nog steeds als een erfgenaam, gebruikt de nieuwe Reebok X Adidas-sneaker de Pump-to-fit-technologie die bekend is bij verzamelaars, waardoor de traditionele veter kan worden vervangen door een pomp systeem. Adidas brengt zijn knowhow naar de samenwerking door zijn Boost-dempingssysteem te leveren dat in 2013 is ontworpen met de chemische fabrikant BASF, in plaats van de tussenzool van schuim. Om deze samenwerking tussen de twee sportkledinggiganten te markeren, omringt een elastische steunband de schoen met de namen en logo’s van de twee merken, terwijl de naam Boost van de fabrikant van de uitrusting ook op de hiel wordt weergegeven.

Pump X Boost: releaseschema voor de Adidas X Reebok-sneaker

Reebok en Adidas presenteren Instapump Fury Boost-schoen verkrijgbaar in drie pakketten en vijf kleuren

De Reebok X Adidas Instapump Fury Boost sneaker is verkrijgbaar in vijf kleuren verdeeld over drie packs, waarvan de releases over de maand worden verspreid. De eerste versie genaamd “Prototype”, die vorige maand als preview op atmosCon in slechts 50 exemplaren werd afgeleverd, is een directe hommage aan het originele model en heeft de kleurcode wit, koningsblauw en oranje overgenomen van het eerste monster geproduceerd door Steven Smith, gecomponeerd op de tijd van verschillende tennistips. De tweede en derde kleur zijn te vinden in een eerste pakket dat vanaf 22 november wordt gedistribueerd en reageert op de naam “OG Meets OG”, met aan de ene kant een zwart / paars duo van de Adidas Ultra Boost en citroengeel / rood shot van de andermans Reebok Instapump Fury OG.

De twee Instapump Fury Boost-modellen uit het OG Meets OG-pakket

Pump X Boost, Reebok en Adidas vieren 25 jaar Instapump Fury met een Fury Boost sneaker

De laatste twee versies van deze Instapump Fury Boost zullen op 6 december het levenslicht zien in een derde en laatste pack, een combinatie van zwart en wit op een rubberen buitenzool..

Zwart pakket & Wit komt op 6 december 2019

zwart/wit pack van de Instapump Fury Boost ontworpen door Reebok X Adidas en uitgerust met Pump X Boost technologieën

Vind al het nieuws over sneakers in onze categorie Mode & Lifestyle en op onze officieel Twitter-account.