Mode & Lifestyle

Sophie Turner vindt GoT-fanpetitie “respectloos”

Terwijl een online petitie waarin wordt gevraagd om de herschrijving van de finale van seizoen 8 van Game Of Thrones in drie dagen bijna anderhalf miljoen ondertekenaars heeft bereikt, komt Sophie Turner alias Sansa Stark, eindelijk benoemd tot koningin van het noordelijke koninkrijk, commentaar geven op de initiatief, noemde het “respectloos”. De 23-jarige actrice, die in de laatste aflevering de troonopvolgster van Winterfell speelt, zegt echter niet “niet verrast” te zijn door de reactie en frustratie van de fans: “Het publiek heeft altijd een eigen idee voor ogen.” over wat het einde van een serie zou moeten zijn en als het niet gaat zoals gepland, bekritiseert hij en komt in opstand.”.

Sophie reageerde snel op de petitie van Game Of Thrones-fans.

Sophie Turner, ook bekend als Sansa Stark, reageerde op de online petitie die werd gelanceerd en vroeg HBO om een ​​nieuw einde voor Game Of Thrones

“Ik vind al deze petities respectloos naar de schrijvers en het hele team van professionals die bijna tien jaar hard hebben gewerkt en dit afgelopen seizoen 11 maanden hebben gefilmd (…) Dat mensen alles in de prullenbak willen gooien. werk omdat het komt niet overeen met hun verwachtingen, het is gewoon een flagrant gebrek aan respect ”, verklaarde Sophie Turner, over deze petitie die op 19 mei door een zekere Dylan D op de change.org-site werd gelanceerd, direct nadat de laatste aflevering was uitgezonden. Het is bedoeld om 1.500.000 handtekeningen te verzamelen en is rechtstreeks aan HBO geadresseerd, met het verzoek om de epiloog van nieuwe schrijvers te herzien. “David Benioff en DB Weiss hebben hun eigen incompetentie bewezen wanneer ze geen geschreven bronnen hebben om hen te inspireren (…) Deze serie verdient een verstandiger laatste seizoen”, luidt ter rechtvaardiging van deberoep ingesteld door indiener.

Petitie waarin wordt opgeroepen tot een nieuwe Game of Thrones-finale heeft al bijna 1.500.000 ondertekenaars verzameld

screenshot van de petitie gelanceerd op change org om een ​​nieuw eindscript te schrijven voor Game Of Thrones, dat als respectloos wordt beschouwd door Sophie Turner alias Sansa Stark

Sophie Turner rechtvaardigt de laatste wending van de serie, waarvan de laatste aflevering alle eerdere publieksrecords brak. Volgens haar is “Game Of Thrones vanaf het begin altijd onderbroken geweest door onverwachte wendingen, met de moord op Ned Stark (…) Dus zelfs als Daenerys’ kantelen in een soort moorddadige waanzin schokkend lijkt voor veel fans , er is niets extravagants ”.

GoT-fans lazen het eindscript van David Benioff en DB Weiss

Games of Thrones-fans geven David Benioff en DB Weiss de schuld van hun laatste GoT seizoen 8-script

GoT zal nooit ophouden de debatten te animeren

Game Of Thrones eindigde op 19 mei aan het einde van 8 seizoenen, maar blijft debat genereren