Mode & Lifestyle

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: een eindejaarscapsule

Na de recente samenwerking met Hot Wheels heeft het Amerikaanse merk Anti Social Social Club een nieuwe samenwerking op zijn naam geschreven en zijn gezamenlijke collectie met de Amerikaanse sneakerwinkel UNDFTD aangekondigd. De UNDEFEATED x Anti Social Social Club-samenwerking werd afgelopen weekend gelanceerd en omvat een reeks hoodie-hoodies, t-shirts en verschillende accessoires zoals een hoed, sokken of zelfs een shaker voor eiwitshakes..

De UNDEFEATED x Anti Social Social Club-samenwerking

Het Amerikaanse merk en de sneakershop kondigen de UNDEFEATED x Anti Social Social Club collab aan

Versierd met flitsende kleuren op een psychedelische manier, benadrukt de UNDEFEATED x Anti Social Social Club-collectie dus de mix van twee entiteiten die perfect samengaan. Het middelpunt, het ASSC x UNDFTD-sweatshirt, is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, wit, zwart en kakigroen. De twee merken zijn in gelijke delen vertegenwoordigd, het Anti Social Social Club-logo bedekt de achterkant en de linkermouw van het kledingstuk, terwijl dat van de Californische winkel op de voorkant en de rechtermouw plaatsvindt, alles in een regenboog. kleuren lucht die doet denken aan een thermische camera.

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: hoodies

UNDEFEATED x Anti Social Social Club, de twee labels bundelen hun krachten voor een capsule voor de feestdagen

Van zijn kant is het t-shirt verkrijgbaar in twee kleuren, roze en zwart. De achterkant is gemarkeerd met een grootformaat rechthoek gevormd door de UNDEFEATED-print, gemarkeerd door Anti Social Social Club, allemaal in een wolk van camouflagekleuren die roze en kakigroen vermengen. Er is een kleinere versie van dezelfde afbeelding op de voorkant.

UNDFTD x Anti Social Social Club

UNDFTD x Anti Social Social Club: een beperkte capsule voor het einde van het jaar

Wat betreft de UNDEFEATED x Anti Social Social Club-accessoires, deze richten zich op soberheid en zijn verstoken van kleurrijke afbeeldingen. Op de zwarte muts staan ​​gewoon de logo’s van de twee labels, op de voor- en achterkant. Hetzelfde geldt voor de zwarte sokken, versierd met de twee witte iconen, terwijl het witte paar is verfraaid met hetzelfde charter, dit keer verkrijgbaar in rood en blauw..

ASSC x UNDFTD

De twee Amerikaanse merken slaan de handen ineen voor een mini ASSC x UNDFTD eindejaarscollectie

De UNDEFEATED x Anti Social Social Club-collectie, uitgebracht op 21 december, was wereldwijd exclusief verkrijgbaar op de ASSC-website, maar blijkt al uitverkocht.

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: uitverkocht

Anti Social Social Club x UNDEFEATED, de limited edition-collectie was binnen enkele minuten uitverkocht