Mode & Lifestyle

Uniqlo lanceert een Star Wars-collectie voor de 40 jaar van de saga

Als laatste aflevering van de Star Wars-saga, Episode IX: The Rise of Skywalker, is de franchise gecreëerd door George Lucas en nu eigendom van Disney No. ‘uiteindelijk aanleiding gegeven tot een reeks merchandising. Na de recente samenwerking met Levi’s is het merk Star Wars nu verkrijgbaar in een collectie ontworpen met het Japanse confectielabel Uniqlo.

Uniqlo viert 40 jaar Star Wars met een partnercollectie

Het merk Uniqlo viert 40 jaar Star Wars-saga met een speciale collectie

Gemaakt door de drie kunstenaars James Jarvis, Stash en Masumi Ishikawa, markeert de Uniqlo x Star Wars-collectie het einde van een erfenis van meer dan 40 jaar. Na de rage die werd gewekt door de verschijning van Baby Yoda in The Mandalorian, die de hele geekplaneet bewoog, zullen sciencefiction-enthousiastelingen hun passie kunnen blijven claimen door de verschillende items die door het Japanse merk worden aangeboden en zo zichzelf troosten. van hun favoriete galactische avonturen.

Een Uniqlo x Star Wars jubileumcollectie van James Jarvis, Stash en Masumi Ishikawa

Voor de release van de laatste aflevering van Star Wars-avonturen lanceert Uniqlo een collectie ontworpen door James Jarvis, Stash en Masumi Ishikawa

De drie Britse, Amerikaanse en Japanse artiesten achter deze capsulecollectie, die de emblematische personages hebben overgenomen die de Star Wars-saga hebben geconsolideerd, hebben elk hun eigen touch toegevoegd om personages aan te passen die nu verankerd zijn in de populaire cultuur. Gebaseerd op eenvoudige kleuren blauw, wit, zwart en grijs, presenteren de artikelen een originele versie van het universum. Op T-shirts en hoodies is soms Darth Vader te zien, soms het C3PO/R2D2-duo, gekleurd als een regenboogkleurige strip. Middelpunt, een wit T-shirt met daarop een sterrenhemel, diagonaal geplaatste Star Wars.

Een capsule om de release van de film Star Wars, aflevering IX: The Rise of Skywalker . te vieren

Een Uniqlo Star Wars-collectie voor de 40 jaar van de saga en de release van de film The Rise of Skywalker

Verkrijgbaar in kinder- en volwassen maten, de Uniqlo x Star Wars-collectie bestaat respectievelijk uit vijf T-shirts voor kinderen die worden verkocht voor 9,90 euro en acht voor volwassenen (14,90 euro), vergezeld van vijf sweatshirts en hoodies voor een prijs van 29, 90 euro. Nu beschikbaar op de website van het merk en in alle Uniqlo-winkels.

Star Wars-franchise zet zijn reeks samenwerkingen met textielexperts voort

Star Wars-fans kunnen aan het einde van hun saga troost putten met de komst van een speciale collectie van Uniqlo