Mode & Lifestyle

Victoria Beckham lanceert VB Beauty, haar nieuwe cosmeticamerk

Het minste wat gezegd kan worden is dat Victoria Beckham al een paar jaar niet stil heeft gezeten. Naast haar merk dat zojuist zijn tiende verjaardag heeft gevierd, heeft de voormalige Spice Girl ook verschillende werken op haar naam staan, zoals een samenwerking met het merk Target, een make-uplijn met Estée Lauder, evenals een recente capsulecollectie met de apparatuurfabrikant Reebok x Victoria Beckam. Degene die vaak wordt gepresenteerd als een icoon van stijl en vrouwelijkheid, heeft zojuist ook aangekondigd dat ze zich voorbereidt om een ​​nieuw touwtje aan haar boog toe te voegen, met de creatie van Victoria Beckham Beauty, haar nieuwe merk schoonheidsproducten dat het licht zou moeten zien van dag volgend najaar. De collectie, die make-up, huidverzorging, parfums en wellnessproducten in de catalogus zal omvatten, zal rechtstreeks en exclusief op de site victoriabeckham.com worden verkocht..

Victoria Beckham lanceert V.B Beauty, haar eigen merk schoonheidsproducten

Foto Victoria Beckham met zonnebril die haar eigen beautymerk Beauty lanceert

De ondernemer pochte ook op een eerste marketingstatement bij de officiële aankondiging van haar nieuwe activiteit “Ik wil vrouwen de interieur- en exterieurverzorging bieden die ze verdienen door essentiële items aan te bieden op het gebied van make-up, huidverzorging, parfums en wellnessproducten die ik zelf nodig hebben “. Een gewenste nabijheidsstrategie met zijn publiek en toekomstige klanten die zal worden versterkt door directe verkoopdistributie, via de site van de ster. “Ik heb altijd dicht bij de consument gestaan ​​en heb ze altijd direct benaderd, lang voordat ik mijn eigen winkel opende.” Sociale netwerken zouden daarom een ​​overheersende rol moeten spelen in de directe communicatie met de klant, wat de kern zou moeten zijn van de strategie van Victoria Beckham Beauty. “Net zoals ik veel tijd in de kleedkamers doorbreng om meer te weten te komen over wat mijn klanten willen dragen, zal ik ook vrouwen vragen om mij te begeleiden en mij hun wensen te laten weten op het gebied van nieuwe producten om te ontwikkelen”. VB maakte het nieuws officieel bekend op Instagram..

Na de mode zet Victoria Beckham in op cosmetica

Victoria Beckham doet make-up op om de lancering van haar eigen merk schoonheidsproducten te illustreren

Bekijk dit bericht op Instagram

ZO opgewonden om aan te kondigen dat ik later dit jaar Victoria Beckham Beauty zal lanceren! Kan niet wachten om het met jullie te kunnen delen!! Schrijf je in via de link in bio voor exclusief nieuws en updates. #VBBeauty x kusjes

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op 12 februari 2019 om 22:32 PST

Samenwerking Victoria Beckham x Estée Lauder

Foto van het assortiment schoonheidsproducten dat voortkomt uit de samenwerking tussen Victoria Beckham en het merk Estée Lauder

Dit nieuwe avontuur in de wereld van make-up is uiteindelijk geen verrassing. Inderdaad, als de ex-zanger enerzijds al eerder heeft samengewerkt met het merk Estée Lauder, lijkt het erop dat ze in haar beslissing wordt bevestigd door het succesverhaal van een andere populaire muze, namelijk Kim Kardashian, wiens cosmetica van haar KKW Beauty merken & KKW Fragrance blijft bij elke release een onevenredig succes ervaren. Bovendien lanceert Victoria Beckham niet alleen in het grote bad van schoonheid en is het Sarah Creal, 25 jaar ervaring in het veld, vooral bij Estée Lauder, die haar in dit avontuur vergezelt door zelfs het voortouw te nemen. Een paar dat zich in het verleden al heeft bewezen door de collectie make-up capsules Victoria Beckham x Estée Lauder. Victoria Beckham Beauty, afkomstig uit New York, zou hetzelfde pad moeten volgen als haar confectie-tegenhanger in termen van vereisten, zelfs de posities in termen van assortiment en prijzen blijven onbekend..

Mode en nu cosmetica, VB is een erg drukke vrouw

Foto Victoria Beckham vrouwelijke ondernemer bezig met haar nieuwe beauty branding project