Mode & Lifestyle

Warner Bros. kondigt de komst van Matrix 4 . aan

Warner Bros Studios komen eraan officieel aankondigen dinsdag was een vierde aflevering van de cult-sciencefictionfilm The Matrix in de maak. Twintig jaar na de release van de eerste, die een klassieker van het genre is geworden, wordt verwacht dat Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss hun respectievelijke rollen als Neo en Trinity opnieuw zullen opnemen..

Warner Bros. kondigt de terugkeer van Matrix aan

Warner Bros. heeft zojuist de aanstaande komst van Matrix 4 aangekondigd met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss

In het productiepersbericht staat ook dat Lana Wachowski, voorheen Larry tot 2010, die samen met haar zus Lilly de eerste drie afleveringen van de Matrix-sage schreef en regisseerde, naar verwachting weer achter de camera zal staan. voor deze vierde aflevering, die ze dit keer schrijft in het gezelschap van Aleksandar Hemon en David Mitchell. Een comeback die haar niet lijkt te mishagen, aangezien ze het Matrix-concept relevanter vindt dan ooit: “Veel van de ideeën die we 20 jaar geleden met Lilly hebben verkend, zijn vandaag relevanter”.

Matrix 4 wordt geregisseerd door Lana Wachowski

Matrix wordt geschreven en geregisseerd door Lana Wachowski, maker van de eerste drie delen van de saga met haar zus Lilly, voorheen Larry en Andrew

Met de terugkeer van de hoofdrolspelers en het management, zestien jaar na de release van de derde aflevering van Revolutions, lijkt de productie het spreekwoord toe te passen dat je een winnend team niet verandert. Dit is een nieuwtje dat fans van het filmfenomeen uit de jaren 90 en 2000, dat de carrière van de Canadese acteur Keanu Reeves met een heet strijkijzer markeerde, in vervoering brengt. Een enthousiasme gedeeld door Toby Emmerich, de producer en baas van de groep Warner Bros. Picture Group: “We zouden niet gelukkiger kunnen zijn om Matrix opnieuw te lanceren met Lana (Wachowski) (…) Ze is een echte visionair, een creatieve en unieke filmmaker. We zijn dan ook verheugd dat ze dit nieuwe hoofdstuk in de Matrix-saga produceert en schrijft”. Enige opmerkelijke verandering in de cast, Laurence Fishburne, ook bekend als Morpheus, zou niet terug moeten komen en plaats moeten maken voor een jongere acteur.

Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves keren terug in hun respectievelijke rollen als Trinity en Neo

De aankondiging van Matrix 4 maakt fans van Keanu Reeves aka Neo en Carrie-Anne Moss aka Trinity al enthousiast

De Matrix-trilogie, die begon in 1999 en werd voortgezet met Reloaded en Revolutions in 2003, kende internationaal succes en bracht meer dan 1,4 miljard dollar op aan de kassa. De sage is een cult geworden voor een hele generatie, met zijn samenzweerderige verhaallijn en cult-vechtkunstscènes uitgevoerd door Keanu Reeves in een leren jas en zonnebril. De opnames staan ​​gepland voor volgend jaar.

Matrix 4-aankondiging komt 16 jaar na de release van de nieuwste aflevering, Matrix: Revolutions

20 jaar na de release van The Matrix formaliseert Warner Bros. de terugkeer van de cult sciencefiction-saga met aflevering 4