Mode & Lifestyle

Youtube zendt exclusief het Coachella Festival 2019 uit

YouTube breidt zijn samenwerking met Coachella uit. Dit jaar streamt het platform de twee weekenden van het Californische festival..

Tot nu toe heeft YouTube zijn gebruikers de mogelijkheid gegeven om te genieten van bepaalde momenten van de Coachella via streaming tijdens het eerste weekend van het festival. Maar het begin van 2019 werd gekenmerkt door nog beter nieuws voor alle fans van het wereldevenement..

Zoals verwacht zendt YouTube het eerste weekend van het Coachella Festival 2019 uit dat van 12 tot 14 april zal plaatsvinden. Nieuw is dat de site ook in het tweede weekend van 19-21 april een “live experience” zal organiseren. De uitzending omvat geselecteerde optredens, artiestenvignetten en beelden van achter de schermen.

De twee weekenden van het California Coachella Festival 2019 in livestream op YouTube

Coachella 2019 California festival line-up, Coachella streaming op YouTube, Coachella 2019 ticketprijzen

In 2019 wordt YouTube ook de playlistpartner van Coachella. Hierdoor kunnen gebruikers een rijke verzameling nummers en afspeellijsten ontdekken van de Coachella-site en -app in YouTube Music..

Daarnaast krijgen YouTube Music- en Premium-abonnees in de VS toegang tot een exclusieve toewijzing van passen voor elk weekend. Tickets gaan vandaag, 4 januari, in de verkoop. Abonnees ontvangen unieke toegangscodes via e-mail, waarmee ze exclusief hun passen kunnen kopen. De service is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Exclusieve pastoegang voor YouTube Music- en Premium-abonnees in de VS

Coachella 2019 uitgezonden op YouTube, YouTube en Coachella-partnerschap, YouTube Music met Coachella-afspeellijsten

Coachella

Coachella is eigenlijk een muziekfestival dat elk jaar plaatsvindt in Zuid-Californië, in Indio. Het ging in première in 1999 en het festival is sindsdien steeds populairder geworden. In 2012 wordt de rol van het festival zo belangrijk dat de organisatoren besluiten de duur te verlengen tot twee weekenden..

Hoewel het aanvankelijk een festival was dat uitsluitend met muziek te maken had, evolueert het door de jaren heen. Zo assembleert Coachella vandaag artistieke installaties met een dresscode geïnspireerd op de bohemienstijl en muziekuitvoeringen van verschillende genres..

Jaarlijks worden er in april muzikale evenementen georganiseerd op een grote camping en enkele verschillende podia. De data veranderen, maar over het algemeen zijn het twee opeenvolgende driedaagse weekenden: vrijdag, zaterdag en zondag. In 2019 vindt het festival plaats in de twee weekenden van april: 12-15 en 19-21. De prijzen om bij te wonen variëren van $ 429 tot $ 999 (voor de VIP-pas).

Coachella: muzikaal evenement dat elk jaar plaatsvindt in Zuid-Californië

coachella 2019 locatie California Indio, Coachella festival data in april 2019, coachella festival in Zuid-Californië

programmering 2019

Op 3 januari 2019 onthulde Coachella de line-up voor dit jaar. Zoals altijd vertegenwoordigt het een sprookjesland van muzikale verrassingen variërend van punk tot pop. Onder de meest verwachte sterren: Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Solange, J Balvin, Zedd, Bad Bunny, Wiz Khalifa, Janelle Monáe, Aphex Twin, Kid Cudi, Weezer, CHVRCHES, Gesaffelstein, Christine and the Queens en vele anderen. Je kunt de volledige lijst met artiesten bekijken die aan het festival zullen deelnemen hieronder.

Het officiële programma van het Coachella festival 2019

coachella 2019 officiële line-up, data en artiesten Californisch festival Coachella, Ariana Grande Childish Gambino en Tame Impala Coachella

Tickets voor het festival gaan op 4 januari 2019 in de verkoop

coachella festival 2019, muzikaal evenement 2019 Zuid-Californië, Coachella bohemian dress-code, Coachella live op YouTube