muur decoratie

De schedelschilderij: een trendy decoratief object om je interieur te pigmenteren

De laatste tijd lopen we rondjes en beginnen de ideeën voor leuke activiteiten op te raken. Toch zijn er enkele geweldige remedies voor een slecht humeur en verveling. En natuurlijk, aangezien we verslaafd zijn aan interieurontwerp, is het voor ons het decoreren van projecten! Deel jij ook onze passie voor het transformeren van eentonige ruimte? Dus hier is onze suggestie van de dag. Verander de stemming volledig met een boeiend en trendy stuk, inclusief een schedel schilderij. Weet u niet zeker of dit de juiste oplossing voor u is? Er is dus wat inspiratie en enkele interessante feiten nodig om een ​​duidelijker beeld te krijgen. Laten we gaan !

Geef karakter aan de monotone ruimte door te kiezen voor een trendy wanddecoratie

moderne woonkamer design lay-out met sofa gele kleur trend 2021 schedel gesneden tafel

De decoratieve muurschildering in het interieur

Er zijn veel manieren om een ​​ruimte zonder karakter op te fleuren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld al heel lang verschillende trucs om lege muren te sublimeren. Op dit punt zijn muurschilderingen een van die essentiële objecten die het voordeel hebben het interieur plotseling te transformeren. Door de jaren heen evolueren ontwerpen echter en momenteel is er een sterke interesse in abstracte en futuristische modellen. Juist in deze categorie vinden de schedelschilderijen hun plaats. Eigenzinnig, intrigerend en imposant, het zijn eigenlijk decoratieve objecten van waarde op zich, ideaal om de eentonigheid te doorbreken, vooral in een woonkamer.

Decoratieve schilderijen zijn de vlaggenschipoplossing om de muren te verfraaien 

interieur design decoratie woonkamer objecten kunst fotolijsten schilderijen kunst hedendaagse stijl

De schedel: een symbool met vele betekenissen

Symbolen hebben een sterke invloed in de kunstwereld. Zelfs het kleinste object kan dus geladen worden met een bepaalde betekenis, verhaal, emotie of gevoel. Bovendien heeft hetzelfde symbool over de hele wereld verschillende connotaties. Schedels zijn geen uitzondering.

Meestal geassocieerd met de dood, kan dit element ook fungeren als een plotselinge herinnering aan sterfelijkheid. Aan de andere kant vertegenwoordigen schedels in sommige culturen verandering en transformatie. Andere populaire betekenissen zijn bescherming, macht en kracht, evenals rijkdom. In principe heeft elk mens het vermogen om betekenis toe te kennen aan een bepaald object op basis van zijn eigen begrip en leren.

De schedel: een symbool met meerdere connotaties

woonkamer decoratie nota karakter decoratieve muurschildering schedel sofa groene plant palmboom indoor

Wat zijn enkele populaire ontwerpen voor schedelschilderingen? ?

Zoals de meeste decoratieve objecten, biedt deze ons ook een breed scala aan alternatieven. Inderdaad, hedendaagse fabrikanten bieden een veelheid aan keuzes van schedelschilderijen als het gaat om geweldige maten, kleuren en designs. Om uw zeldzame parel te vinden, is het over het algemeen mogelijk om te kiezen uit stukken in wit en zwart of schilderijen badend in kleur. Als je meer durft, zijn er ook nogal wat artistieke opties, waarbij je de kaart van optische illusie speelt door een mix van elementen. Een gebloemde schedel, een piraten- of femme fatale-schedel, een schilderij van een koppel met Mexicaanse calavera-motieven… Weet je niet zeker welke kant je op moet? Hier zijn enkele aanwijzingen om het perfecte model te kiezen dat past bij de rest van je inrichting.

Vind uw zeldzame parel tussen de duizend-en-een indrukwekkende modellen

hoe versier je de muren van de woonkamer muurdecoratie idee met piratenschedel schilderij

Welk ontwerp moet worden aangenomen om het reeds bestaande decor te voltooien?

Hoewel we niet kunnen uitsluiten dat er gekozen kan worden voor een model dat totaal afwijkt van de rest van het decor, is het wel mogelijk om een ​​schedelschilderij te kiezen die op natuurlijke wijze in het interieur opgaat. In het eerste geval is het gewenste effect dus het toevoegen van een opvallend en speels element dat opvalt zodra je de kamer binnenkomt. Aan de andere kant is het tweede alternatief om in plaats daarvan een decoratief stuk te kiezen dat gemakkelijk in de sfeer past zonder al te veel lawaai te maken. Maar hoe doe je dit? ?

Gotische stijl/ De schedelschildering wordt meestal geassocieerd met de gotische stijl. Om het in zo’n sfeer te adopteren, geven we de voorkeur aan modellen in neutrale kleuren zoals zwart en grijs met accenten in rood, paars of bruin.

Eclectisch of hippie chic decor / Etnische of hippie-chique stijlen daarentegen zijn rijk aan kleuren en originele voorwerpen. Daarom zullen het hier de veelkleurige schilderijen zijn, zoals bijvoorbeeld een Mexicaanse calavera-print, die prachtig zal combineren met de eclectische geest.

Eigentijds ontwerp / Als je een kunstwerk wilt toevoegen aan je minimalistische en moderne inrichting, geen zorgen. Omdat de schedeltafel in wit en zwarte uitvoering iets heeft om je verfijnde interieur op te poetsen. Het zal subtiel een subtiele toon van drama en mystiek inbrengen, terwijl het binnen het kader van een neutraal en simplistisch decor blijft..

Kies een kunstwerk dat past in het reeds bestaande decor of durf een model te rakenoog

trendy kleuren interieur meubels bank wit tafel schedel schedel kunst aan de muur decor