muur decoratie

Ideeën om muren energie te geven zonder ze opnieuw te schilderen

Wilt u de muren van uw huis nieuw leven inblazen zonder ze opnieuw te schilderen? We hebben een aantal originele ideeën voor je. Merk op dat dit zeer toegankelijke middelen zijn, maar toch stijlvol. Wacht dus niet langer om nieuwe ideeën op te doen over hoe u uw kamers kunt vernieuwen en stimuleren met behulp van een originele wandbekleding.

Unieke en gepersonaliseerde ideeën voor wandbekleding

Als je een monochroom schilderij of zelfs de hele sfeer die uit de kamer komt op een unieke manier energie wilt geven, aarzel dan niet om een aangepaste tafel in stukken. Om dit te doen, hoef je alleen maar je favoriete foto te kiezen en deze te laten transformeren in een uniek schilderij. Zo zet je een familiefoto in de slaapkamer, een foto van de favoriete sportwagen van je zoon in zijn slaapkamer, een onvergetelijke landschapsfoto in de woonkamer. Creëer je eigen kunstgalerij door je beste herinneringen aan de muren van je huis te hangen. Vertrouw op Monde Déco om het verhaal van uw leven te vertellen, om de data en belangrijke woorden van uw mooiste momenten op prachtige schilderijen te presenteren. Let op dit kan ook een heel leuk cadeau blijken te zijn.

Origineel idee voor muurbekleding

originele wandpanelen op een wand in donkerblauw

vegetatie

Je zult van dit idee houden, als je een van die mensen bent die altijd graag nieuwe vertegenwoordigers van flora aan hun huis toevoegt. Aarzel niet om een ​​oase van grote kamerplanten te creëren, geïnstalleerd aan de voet van een muur, geschilderd in smetteloos wit. Durf nog verder te gaan, door planten aan de muur te hangen. Zo tover je de muur om tot een verticale tuin die je creativiteit en productiviteit een boost geeft. Dit is een geweldig idee om in uw kantoor of leeshoek te gebruiken. Deze groene muur geeft een zen-sfeer aan de kamer en zal je helpen ontspannen na een lange dag werken..

Creëer een verticale tuin om creativiteit en productiviteit te stimuleren

goedkope binnengevelbekleding met begroeiing

De juiste wandaccessoires

Je kunt altijd kiezen voor een paar originele accessoires om dynamiek toe te voegen aan een monochrome muur. Vergeet niet om stukken te kiezen die bij je interieur passen, zodat het decor coherent is.

Originele vloerlamp

Het toevoegen van een originele vloerlamp kan een oninteressante muur transformeren, contrast creëren en charme toevoegen aan de ruimte. Bovendien kunt u profiteren van de extra lichtbron om plezier te hebben met een boek in uw handen.

Planken

De planken bieden de beste oplossing met een dubbele functie: decoratief en praktisch. Door foto’s, gedrukte afbeeldingen, kaarsen en planten op planken te plaatsen, wordt de sfeer zachter en wordt de ruimte energieker. Op de stevigere planken kun je manden of opbergdozen opbergen.

Kunst

Het ophangen van de ontwerpen die door uw kinderen zijn gemaakt, ziet er niet alleen schattig, maar ook bemoedigend uit. Als je goed bent in schilderen, aarzel dan niet om jezelf uit te rusten met een mooie lijst en je meesterwerk erin te plaatsen om een ​​persoonlijke en unieke ruimte te creëren. Je favoriete schilderijen kun je natuurlijk ophangen aan de muur die je wilt bekleden. Aarzel dus niet om een ​​of meerdere kunstwerken te accentueren om je muren te bedekken.

Accentueer de muur met de juiste accessoires

houten wandbekleding witte planken decoratieve objecten

Idee van een stijlvolle en overzichtelijke wandbekleding

gele fauteuil wandbekleding in contrast met een lichtgrijze wand

wandpanelen houten frames grijze bank in scandinavische stijl

Voeg kleuren toe aan een monochrome muur

goedkope interieur wandbekleding tafel in blauw verfijnd decor

Planten zijn je beste bondgenoten als het gaat om wandbekleding

renovatie interieur wandplank met kamerplant

Durf de muur te accentueren

renovatie muur interieur interieur exotisch origineel vloerlamp

Idee om de muren van energie te voorzien zonder ze opnieuw te schilderen

houten wandbekleding driehoek plank decoratieve objecten

houten wandbekleding originele houten planken zwart frame

De juiste wandaccessoires kiezen

wandbekleding decoratief object om aan de muur te hangen om het energie te geven

stijlvolle woonkamertafel wandbekleding met strakke lijnen