Muurstickers

Nieuw jaar, nieuwe decoratie – fleur je muren op met gepersonaliseerde muurstickers

Het nieuwe jaar opent een blanco pagina in ons leven en wij zijn het “Lords of the Pen” die het met betekenis moeten vullen. Hoe dan ook, 1 januari wordt vaak gezien als een kans om opnieuw te beginnen en een aantal van onze gewoonten en houdingen te heroverwegen. En aangezien het veranderen van deze vaak behoorlijk wat doorzettingsvermogen, inspanning en tijd kost, gaat de evolutie meestal van buiten naar binnen. We zullen dan beginnen met het reorganiseren van onze omgeving en zelfs de inrichting van onze interieurs, om een ​​nieuw begin te motiveren. De eenvoudigste, meest economische en originele manier om dit te doen – gepersonaliseerde muurstickers. Vind onze top 5 stickers om aan het begin van het jaar te adopteren.

Zen-stickers voor degenen die een vredig 2021-jaar willen

Toen het jaar 2020 om zijn hoofd rolde, kon niemand zich de ontberingen voorstellen die het voor ons had verzonnen. De pandemische situatie waarin we ons bevonden, leidde tot nogal wat ongelukken die het voorgaande jaar erg stressvol maar ook louterend maakten. Het nieuwe jaar 2021 werd toen verwacht met enige hoop dat het beter zou worden. En ongetwijfeld heeft innerlijke rust een heel speciale plaats ingenomen tussen de goede voornemens voor het komende jaar. Ja, maar hangt deze vrede eigenlijk niet af van onze geestesgesteldheid en ons vermogen om ons te omringen met mensen en voorwerpen die ons een comfortabel gevoel geven? Zen-stickers zijn een goede eerste stap om de stemming te veranderen en ons interieur in die ontspannende modus te brengen die we tot nu toe hebben gemist. Mediteren Boeddha sticker, lotusbloem, gestapelde stenen en orchidee, mandala, Om of Namaste mantra … en of we meditatie probeerden ?

Een gepersonaliseerde muursticker om een ​​jaar van spirituele wedergeboorte te beginnen

voorbeeld muurstickers banaan van warhol sticker idee hedendaagse kunst sticker

Sportstickers om je motivatie tijdens de training aan te wakkeren

Hoe vaak heb je het komende jaar niet genoemd als ‘een jaar van fysieke transformatie’. “1 januari ga ik sporten” is ongetwijfeld de meest herhaalde resolutie. En als het maar zo succesvol kon zijn! De waarheid is dat velen van ons deze verklaring missen, simpelweg omdat we geen motivatie hebben. Een hoeksteen van elk fitnessproject, motivatie kan ook worden geïnspireerd door de sfeer waarin we leven. Een muursticker met een sportthema helpt je trouw te blijven aan je doelen en zo te slagen in het nakomen van de belofte die je aan jezelf hebt gedaan. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon topprestaties wilt behalen in je favoriete sport, er is een sticker voor elk doel, om nog maar te zwijgen van de merkstickers van je sportmerk, atleet of basketbal of team..

Een creatief idee voor een muursticker om het hele jaar door sportief gemotiveerd te blijven

voorbeeld muurstickers banaan van warhol sticker idee hedendaagse kunst sticker

Gepersonaliseerde landschapsmuurstickers voor op reis zonder je huis te verlaten

Vorig jaar na de lockdown waren er tal van reismogelijkheden gemist. Ja, we hebben allemaal de bitterheid geproefd van het niet kunnen verhuizen van huis. Kleine minuut stilte ter ere van kosmopolitische mensen! Voor hen begint het jaar 2021 vooral met de hoop dat we binnenkort op een exotisch strand kunnen liggen en ver van onze dagelijkse problemen. Aarzel echter niet om, in afwachting van het wegvallen van de beperkingen, alle grenzen aan de verbeelding op te heffen door te kiezen voor een landschapssticker. Regenwoud, mediterrane promenade, besneeuwde Pyreneeën, chinoiserieën, Italiaans platteland of wereldkaart – u heeft keuze te over.

Maak een wereldreis zonder de grenzen van je huis te verlaten dankzij een sticker op het hoofdeinde van de wereldkaart

voorbeeld muurstickers banaan van warhol sticker idee hedendaagse kunst sticker

Kunststickers om je enthousiasme voor artistieke creatie te tonen

Als je van artistieke aard bent, heeft de verstikking van het culturele leven je waarschijnlijk het ‘voedsel’ dat je nodig hebt om je geest van brandstof te voorzien. Een cultuurhongerig beest eet je misschien al van binnen op! Dan hoef je alleen nog maar je honger te stillen naar een artistieke creatie die een kunstgalerie waardig is. Het maakt niet uit of je bezwijkt voor grote klassiekers zoals Klimt’s The Kiss of dat je je muren wilt decoreren met een vleugje pop art of vinyl in graffiti-stijl, ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos.. Deze muurstickers zeldzaam en vrij origineel, je kunt krijgen van webstickermuraux die je nog steeds tal van prachtige opties biedt, die onze fotogalerij vandaag hebben geïnspireerd. Alsof je in de Museum voor decoratieve kunst !

Een hedendaagse kunststicker om op het verschil te spelen

voorbeeld muurstickers banaan van warhol sticker idee hedendaagse kunst sticker

Quote stickers om je te inspireren om je doelen te bereiken

Tot slot, is er een betere manier om het jaar te beginnen dan met een inspirerende quote die op je muren is gegraveerd. Nog een geweldig idee om gemotiveerd te blijven en een goed humeur te behouden, zelfs als het slecht gaat. Een zin die je kookkunsten promoot in de keuken, een quote over wonen in de woonkamer, of zelfs een “Als je het kunt dromen, kun je het ook” (Walt Disney) in de slaapkamer. Elk stuk heeft zijn eigen quote! Zo’n muursticker zou wel eens het visualisatiebord kunnen vervangen waar je zelf nooit de tijd voor hebt gehad.

Kies voor een quote sticker om nooit je motivatie te verliezen

voorbeeld muurstickers banaan de warhol hedendaagse kunst sticker sticker idee, gepersonaliseerde muur sticker ideeën