начин на живот

Рекламирайте по обект – фокусирайте се върху оригинални идеи за търговия с „екстри“

В света на бизнеса е необходимо известно време марката да установи своята идентичност по начин, който е признат и ценен. За щастие инструментите за маркетингова стратегия ни предлагат няколко начина за успешна марка. Сред тях – реклама по обект. Намерете по -долу пълно ръководство за предимствата на търговска марка и някои оригинални идеи за лакомства, които ще очароват.

Защо да интегрирате рекламни обекти във вашата маркетингова стратегия ?

Преди да направите своя избор на лакомства обаче, преди всичко е важно да се информирате за техните предимства и благоприятните условия за стартиране на такъв тип кампания. Знаете ли, че рекламният обект наистина може самостоятелно или в допълнение да постигне и максимизира няколко маркетингови цели, независимо дали клиентът е в началото или в края на пътуването си за покупка. Така успяхме да идентифицираме 4 основни професии на бизнес подарък:

  • Подобрена осведоменост и имидж на марката, така че тя да бъде разпозната и оценена от потребителя.
  • Промоция на продукти / услуги, при които рекламният обект се добавя като малко допълнение и предимство пред конкурентите. Без съмнение най -добрият съвет за придобиване на нови перспективи и подобряване на клиентското изживяване.
  • Задържане на стари клиенти, защото без съмнение сте чували, че задържането им е много по -лесно, отколкото спечелването на потенциални клиенти. Укрепването на отношенията с клиентите ви може да ги превърне в лоялни посланици на вашата марка..
  • Вътрешна лоялност на служителите, защото малките маркови подаръци са чудесен начин за култивиране на екипен дух и демонстриране на истински ангажимент и признателност на хората, които го съставят.

идея за успешна маркетингова стратегия с реклама по обект с рекламни артикули

Как да изберем наистина оригинални и полезни лакомства ?

След като целта на вашата мърчандайзинг кампания бъде определена, най -накрая можете да изберете артикулите, носещи вашата марка. Тук обаче трябва да се обърне специално внимание на насочването! Вярно е, че като цяло французите са доста благоприятни по отношение на рекламните артикули, както е показано и от a Проучване за 2017 г., проведено от 2FPCO (Френската федерация на професионалистите в обектната комуникация). Според статистиката – „89% от французите намират рекламните артикули за привлекателни“, еднакво голям процент от тях (77%) запазват рекламните си подаръци, а 75% са тези, които запомнят марката в резултат на това. Важно е обаче да се съчетаят вкусотиите с конкретната цел, като се вземат предвид техните лични интереси и навици на потребление.

Няколко страхотни идеи за корпоративни подаръци ?

Така в зависимост от целта, техните предпочитания и ситуацията, в която се намират, можете да избирате между няколко интересни решения. За да ви помогнем, ние идентифицирахме възможностите да ви представим най -често срещаните и оригинални..

  • Маркови офис консумативи

Бележникът, моливът и персонализирана писалка са сред най -популярните идеи. Много практични, те често се разпространяват на конференции, търговски изложения или други професионални събития. Предвид настоящите екологични проблеми, тенденцията е към офис консумативи, изработени от рециклирани материали..

Химикалка и тефтер за тези, които обичат да отбелязват

бележник и писалка идея офис консумативи маркетинг по обект

  • Персонализирана рекламна чанта

Друг популярен промоционален артикул е чанта по поръчка в модерната версия на чантата. Супер полезна за носене на всякакви лични вещи, чантата е навсякъде – в супермаркета, в метрото, в парка. Навсякъде, където вашите клиенти, потенциални клиенти, сътрудници или служители се скитат в ежедневието на ежедневните си ангажименти, вашата марка ще ги следва. Ето защо е най -доброто добро за увеличаване на видимостта на вашата марка.

Персонализирана чанта за излагане на марката пред възможно най -много хора

персонализирана чанта за корпоративни подаръци промоционални артикули за успешна маркетингова стратегия

  • Рекламни джаджи

Безжичните слушалки, powerbank или USB ключ, технологичните джаджи са друг обект, който се е утвърдил в ежедневието ни. Грижата за дизайна и изпълнението им би подчертала надеждността на вашата марка и нейния професионализъм.

USB стикът – практичната притурка, превъзходна

usb да предложи персонализирана маркова стратегия маркетингова идея рекламен обект

  • Оригинална чаша

Сигурен начин да гравирате вашата марка в паметта на потенциалните клиенти и клиентите е персонализираната чаша. Това ви гарантира присъствие в живота на тези хора от първата глътка кафе сутрин. Бутилките за вода са друг много модерен артикул, който все пак би направил страхотен корпоративен подарък, когато бъде даден на вашите служители..

Чашата – приятен подарък и много оценен от вашите служители

марка идентичност персонализирана халба pantone успешна маркетинг идея за брандиране

Рекламната тениска

Допълнителна тениска никога не е излишна, предвид отново супер практичността на тази дреха. Всъщност марковите дрехи и аксесоари, независимо дали става въпрос за тениска, суитчър или шапка, са най-добрият начин за укрепване на общността и екипния дух. Оттам нататък това е най -добрият подарък, който да предложите на служителите си по време на тиймбилдинг например.

Тениска за подхранване на екипния дух

идея за маркови дрехи за оригинален рекламен обект за тениска, за да се увеличи известността на компанията

  • Гурме подарък

Кой не обича сладкиши? Брандираната любов също минава през стомаха. Тогава това е един от жестовете, натоварени с най -голяма привързаност и след това най -ценен като рекламен подарък. Накрая пъхнете персонализирана благодарствена бележка в кутията с шоколади и сделката е в чантата !

Кутия сладкиш, който да разваля своите клиенти, сътрудници или служители

марков продукт бисквити калай алчна корпоративна идея за подарък за служители

  • Задържащ комплект за оцеляване 

И накрая, една много оригинална и модерна корпоративна идея за подарък – различните кошници и комплекти подаръци. Много популярни в близост до парти, малки колекции от лакомства също са чудесна идея за повишаване на морала на клиентите и особено на служителите, които работят от вкъщи. Независимо дали става въпрос за колекция от офис консумативи, които да направят работното място у дома по -уютно, или кутия за грижи, за да поглезите тялото и ума си, жестът е просто докосващ.

Асортимент от успокояващи чайове за борба със стрес при задържане

подаръчна кутия за запарка на чай в картонена кутия пример за популяризиране на марката артикули на марката, идея за търговия с марка