Направи си сам Деко

Коледна украса за възрастни – ултра креативни проекти за уникална декорация

С наближаването на Коледа е време да помогнем на домовете си да облекат празничното си облекло. И докато някои ще харчат колосална сума пари, за да се уверят, че декорът им е най -добър, има и други, които ще се държат далеч от тълпите, които тълпят магазините. Те ще предпочетат комфорта на семейния дом и ще разчитат на собствените си ръце, за да направят малки, уникални декорации „направи си сам“ с висока добавена стойност. Днес ще им подадем малко помощ, като им предложим много страхотни предложения за коледна украса, които да направят за възрастни..

Малък вълшебен свят, който да създадете за своя скандинавски декор – прекрасна идея за коледна украса, която да направите за възрастни

малки сцени снежно кълбо в стъклен съд с изкуствен сняг и фигурки от елени и ели, коледна украса за изработка

Светъл гирлянд в електрически крушки – превъзходна идея за коледна украса, направена за възрастни с рециклирани предмети

Необходими материали и инструменти:

 • миниатюрни крушки
 • акрилна боя в различни цветове
 • коледен гирлянд за закачане

Реализация стъпка по стъпка:

 1. За първо да пребоядисваме крушките, ще ги накиснем в боята. След това отстранете внимателно и оставете боята да се отцеди добре. Ще ви трябва малко търпение, тъй като това е процес, който ще отнеме няколко минути. Уверете се обаче, че не сте оставили излишна боя !
 2. След това обърнете всяка крушка и я оставете да изсъхне. В случай, че дъното на последния не може да остане стабилно, можете да помислите за пробиване на дупки в картон, така че да създадете подложка за сушене..
 3. И накрая, за да съставите декорацията си, съхранявайте мини крушките на гирлянда, като ги прикрепите с пистолет за лепило. Инсталирайте на стена, украсете бюрото си, хранилището или дори защо не коледното ви дърво !

Красив проект за рециклиране като идея за коледна украса за възрастни

как да направите коледен гирлянд от блестящ гирлянд и цветни миниатюрни крушки с боя и приложени, коледни декорации, които да направите за възрастни, коледни DIY за възрастни

© сестраssuitcaseblog

Как да направите украса за маса за Коледа? Направи си сам попури урок, за да украсиш интериора си с коледни аромати

Необходими материали и инструменти:

 • резенчета портокал, лимон и лайм
 • канелени пръчици
 • шишарки

Реализация стъпка по стъпка:

Важна забележка: ако планирате да изсушите плодовете си на въздух, проектът трябва да започне седмици преди окончателното му завършване; имайте предвид обаче, че можете да дехидратирате плодовете си във фурната – в този случай времето за сушене ще бъде само 3 часа при ниска температура от 50 ºC. Както обаче ще видите по -долу, сушенето в микровълнова печка е друг вариант за разглеждане;

 1. Изберете доста ароматни плодове и ги нарежете на филийки с дължина около 1/2 см. След това ги оставете да капят върху хартиена кърпа. Това ще абсорбира част от влагата, преди да продължи процеса на сушене.
 2. Поставете филийките върху чинията на вашата микровълнова фурна и поставете в режим на размразяване. Изсушете плодовете си на 10-минутни интервали, като всеки път обръщате филийките. Времето за сушене ще зависи от мощността на вашата микровълнова печка, така че внимавайте да не изгорите плодовете! Ако сте изложени на такъв риск, намалете интервалите до 5 минути..
 3. Накрая съставете своята комбинация. В конкретния случай, освен сушените плодове, използвахме и пръчици канела и борови шишарки, но можете да добавите и звезден анасон, цели бадеми, етерични масла и други …

Мирише ли на Коледа у дома? Все още не ? Не се колебайте да направите това страхотно ръчно коледно занимание

идея за приготвяне на тенджера в стъклена купа със сушени резенчета лимон и портокал, пръчици канела и борови шишарки, коледна украса за възрастни

© thethingsshemakes

Как да си направим домашни коледни топки ?

Коледните топки „направи си сам“ са съвсем различен свят на декорация, който също изобилства от оригинални предложения. тук, Два начина да продължите! Или ще украсим външната или вътрешната им повърхност, или ще ги напълним с малки декорации. В първия случай най -често това са малки шарки, нарисувани с боя, помпони или блясък, прикрепени с лепило. Във втория случай вашият избор е още по -богат – конфети, борови клонки, изкуствен сняг и фигурки за пресъздаване на малки приказни сцени … Но все пак, всеки друг декоративен предмет, който харесвате, стига да е. Достатъчно малък! Представяме ви по -долу представителни примери за тези две общи техники, които са супер лесни за изпълнение..

бял клон в пластмасова бутилка, украсена с коледни топки с различни размери, медна чаша, розмарин, сушени резенчета портокал

Коледни топки вътре боядисани със златно фолио Коледна украса

Необходими материали и инструменти:

 • прозрачни коледни топки
 • разнообразни акрилни бои
 • панделка
 • четка
 • Златен лист
 • лепилен лак

Реализация стъпка по стъпка:

 1. Първо изберете цветове на боята, които харесвате и които смятате за подходящи за декориране на вашите ръчно изработени снежни топки. След това изсипете щедра капка от избраната от вас боя в топката, която искате да украсите. Затворете отвора на топката с пръст, разклатете и завъртете, така че боята да се разпространи по цялата вътрешна повърхност. Ако е необходимо, не се колебайте да добавите още боя !
 2. След това обработете външната повърхност с лепилен лак, преди да залепите златното си листо. От вас зависи да изберете дали искате да покриете цялата повърхност или само част от нея.
 3. Оставете лепилото да изсъхне, докато повърхността се закрепи добре. Закрепете златния лист към топката си, като го увиете, като не забравяте да отмахнете излишъка с четка. Нанесете слой лепилен лак, за да залепне.
 4. Поставете отново капачката и закачете на лента от златна лента.

Направете коледни топки като никой друг – да, защото те носят отпечатъка от собственото ви въображение и творчески усилия

направете персонализирана прозрачна топка снежна топка със синя боя вътре и златно листо

бяла украса за елха, украсена с прозрачни коледни топки, украсени със синя боя и златни листа отвън

© thesweetestortunity

Коледни топки, пълни с конфети за цветна ръчно изработена коледна украса

Необходими материали и инструменти:

 • прозрачни коледни топки
 • блестящи конфети
 • малко вода
 • лист хартия

Реализация стъпка по стъпка:

 1. Първо свалете вратовръзката от коледната си дрънка, за да напълните вътрешността с блестящи конфети. За да направите това, сгънете листа хартия наполовина, така че да създадете един вид фуния, която всъщност ще улесни много вашата задача. !
 2. След това напълнете коледното си топче с 2-3 капки вода. Поставете палеца си върху отвора на топката и разклатете, така че конфетите да могат да висят на вътрешната повърхност на топката..
 3. Оставете топките да изсъхнат добре за една нощ, преди да поставите куките обратно на мястото си.

Харесва ли ви цветна Коледа? … Тази коледна украса за възрастни е това, което търсите

персонализирани прозрачни коледни топки с блестящи конфети вътре, ръчно изработена коледна украса за оригиналната елха

© блаженство

Приказно коледно декоративно производство: Направи си сам снежен глобус в рециклиран буркан, който ще те пренесе в една вълшебна вселена

Вълшебен малък свят, затворен в рециклиран буркан – нищо не може да бъде по -прекрасно и страхотно, за да поканите приказния дух и да имате вашето малко кътче на Северния полюс у дома. Ето един урок, който ще ви помогне да направите тази декорация в две стъпки, три движения.

 Необходими материали и инструменти:

 • стъклен буркан
 • силно лепило
 • бяло лепило, което да поставите в буркана (много често срещано решение е вместо това да използвате капка или няколко капки глицерин)
 • ножици
 • пистолет за лепило
 • Статуетка за коледно дърво или друга малка фигурка
 • блясък

Реализация стъпка по стъпка:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да прикрепите фигурката към вътрешната част на капака. Ако искате малката украса, с която ще украсите капака си, да набере височина, можете да прикрепите допълнителна опора. Това може да е например дъното на пластмасова чаша, която ще трябва да прикрепите с лепило.
 2. След това също залепете малкото дърво върху него и сте готови да преминете към следващата стъпка.
 3. Сега трябва да напълните буркана си с достатъчно количество бяло лепило. Добавете напръскванията (не повече от 1/5 от съдържанието на малката тенджера с блясък) и накрая напълнете с гореща вода до ръба (но не до ръба), защото нивото на водата ще се повиши под натиска на фигурката.
 4. Обърнете капака си, така че фигурката да се вкара в буркана и да се завинтва. Можете също така да използвате горещо лепило за допълнителна здравина.
 5. Обърнете буркана, разклатете и гледайте как вали сняг.

Коледна украса, която да направите сами, която ни кани да се впуснем във въображаемо пътешествие в страната на Дядо Коледа

направете оригинален снежен глобус с изкуствен сняг и фигурка с изкуствена елха с глицерин, идея за коледна украса, която да направите сами

© heyletsmakestuff

Как да направите коледни украси сами, като използвате предмети за скрап

Рециклирането на стъклен буркан или буркан, за да се направи снежно кълбо, е доста често срещана идея, но все пак има много творчески проекти за рециклиране с този популярен рециклиран материал. Например, можете да направите тези красиви вази, които виждате по -долу, като пребоядисвате стъклени буркани с няколко слоя боя от шисти (изглаждане на сухо след нанасяне на всеки от тях). След това просто използвайте пистолет за горещо лепило, за да прикрепите малки изкуствени орнаменти и имате супер елегантен център !

Изискан център за вашата елегантна Коледа – отлична идея за домашно приготвена коледна украса

Идея за коледна украса да направите себе си в рециклирани стъклени буркани, украсени с бои от шисти и декорации от изкуствени падуб и ябълкови клонки

© designimprovised

Коледен венец в скандинавски стил за изискано празнично докосване: друг готин проект за коледна украса за възрастни

Необходими материали и инструменти:

 • обръч за бродерия
 • панделка
 • вълнена прежда и въдица
 • изкуствени борови клонки
 • Коледни топки
 • ножици

Реализация стъпка по стъпка:

 1. Първата ви задача тук ще бъде да украсите дъното на обръча си за бродерия с вълнени конци. За тази цел първо вземете решение за желаната дължина на бретон за окачване. След това изрежете двойни нишки с желаната дължина, защото знайте, че след това ще ги сгънете наполовина, за да ги прикрепите към барабана. Завържете нишките в долната част на обръча при главата на чучулигата.
 2. Подрежете същия участък със зелени борови клони, като ги обезопасите със зелена въдица. За да запазите възлите в него добре скрити, можете да обърнете барабана и да направите това от обратната страна..
 3. Изрежете още една достатъчно дълга въдица и нанижете на нея коледни топки с различни цветове и размери. Вържете този гирлянд през стила на дрехите.
 4. И накрая, можете също да изрежете долната част на ресни от вълнени конци, така че да създадете асиметрия..
 5. Закачете бял конец и украсете стената си с приятен празничен акцент.

Направете чист скандинавски коледен венец – още едно творческо предложение за коледна украса, което да направите сами

Стенна декорация в скандинавски стил в дървен барабан за бродерия с декорация от макраме вълнени конци и борови клони и цветни коледни украшения, коледни украси

Крайният резултат е чиста елегантност – окачете се на стената и се възхищавайте на резултата! А, да, ти си този, който успя ?

Коледни украси, които да направите сами, ръчно изработен коледен венец в скандинавски стил в дървен барабан за бродерия, украсен с вълнени конци, борови клонки и гирлянд от цветни коледни топки

© fishandbull

Ето няколко видеоклипа за вас, които дават много идеи … и всички те са твърде страхотни

малка коледна украса за изработка от дърво, миниатюрно дръвче с миниатюрен гирлянд с помпон

Приятна алтернатива на традиционното коледно дърво в стъклени буркани, пълни с коледни топки

пирамида от стъклени буркани, пълни с коледни топки, пример за оригинална елха, гирлянд от сребърни мъниста, дървена звезда, коледна украса, която да направите сами

Централна декоративна композиция за коледна маса в блестящи мини борови шишарки в стъклена купа, направете коледни украси сами

За пореден път звездата на коледната украса за правене – стъклените буркани този път изпълнени с леки гирлянди

пример за коледна украса за възрастни, стъклен буркан с лека гирлянда, декоративна композиция от клони и борови шишарки

Коледен светлинен форофор в рециклиран стъклен буркан, украсен със сняг отвън и лек гирлянд отвътре

Идея за коледна украса да направите в дърво, ствол клон от цветно дърво с цветни засадени свещи

как да си направим плаваща свещ „направи си сам“ в стъклен буркан с борови клонки, украса от бори и коноп

Красиви свещници в канелени пръчици за вашата коледна централна част

Коледна украса за възрастни, свещник в канелени пръчици, вързани с връв и юта, декоративна композиция с клони и борови шишарки

рециклирана солница за приготвяне на снежно кълбо с изкуствен сняг, фигурка на коледно дърво и розова и кафява панделка, ръчно изработена коледна украса

Направи си сам коледен свещник в стъклен съд с изкуствен сняг, борови шишарки и падуб, оригинална коледна украса за изработка

мини коледни сцени в стъклен буркан и буркан, изпълнен със сняг и коледно дърво и фигурка на елени, коледни занаяти за възрастни

стъклен буркан, напълнен с изкуствен сняг, златна статуетка и лека гирлянда, капачка от плат и вълнени конци

Старият рециклиран коледен венец може да се превърне в чудесна украса за вашите коледни топки

бяла снежна топка, украсена с блестящи коледни гирляндни конфети, лесно и бързо коледно ръчно занимание

ръчно изработен коледен модел с дрънкалка рудолф, елени от Дядо Коледа с червен нос с помпон, златни рога за почистване на тръби и подвижни очи, бяла ела деко

Коледни DIY с прозрачни коледни топки, украсени с конфети, изрязан коледен венец и акрилна боя

Идея за коледна украса за маса, която да направите сами, стъклена ваза с клони от падуб и прозрачни коледни топки, пълни с падуб

Декоративна композиция, супер лесна за правене в свещи и коледни топки

как да направите украса за коледна маса, която да направите сами, бял поднос с червени и сребърни коледни топки и червени свещи

Коледна украса да се направи от дърво, дървен багажник със свещи в дупките, мини декоративни коледни елхи

Коледна централна идея за декорация в селски дървени дъски със свещи, увити в розмарин и декорации от червени борови шишарки, домашен коледен център

Коледна украса за възрастни – блестящи звезди във фимо глина

малки ръчно изработени украси за коледно дърво, блестящи коледни звезди от фимо, ръчни коледни дейности

Коледна украса, за да си направите с възстановен, голям стъклен буркан с бонбони, пълен с цветни крушки и изкуствен сняг върху него

Коледен венец в мини декоративни подаръчни пакети за цветно парти

направете коледен венец в обръч, увит в тъмносиня панделка с украса от малки цветни подаръчни опаковки

естествен коледен венец, украсен с борови шишарки и лилави миниатюрни коледни топки, коледни украси за изработка

Пример за коледна украса, за да си направите с възстановяващи се, рециклиращи се свещници пластмасови бутилки, украсени с цветни хартиени коледни топки и обикновени свещи

пластмасова бутилка за рециклиране, украсена с залепени хартиени коледни топки с вътрешна LED свещ, държач за коледни чайове „направи си сам“

Коледна декорация на стена в зелени борови клони, украсена със златни и сини коледни топки, коледно дърво

Коледният терариум – красива постановка, която да завършите ръчно изработената коледна украса

малък терариум в чаена чаша с под-чаша, борови клони и падух, засадени в саксия, коледни занаяти

Направи си сам коледни топки за възрастни, червени и светлозелени коледни топки със златиста блестяща украса за бяла елха

Коледна украса, която да направите сами с рекупиране, борова шишарка, пребоядисана със зелена боя с лека гирлянда и звезда от жълто дърво

малки картонени кутии с декорация от дървени мъниста и статуетка от бяла елха, украса за елхата

Прост пример за коледна украса за възрастни – гирлянд, направен от сушени портокалови филийки

ръчно изработена коледна гирлянда от сушени портокалови филии за украса на класическа камина, декорация от зелени клони, свещи, дървена звезда

направете коледен венец, възстановен от цветни електрически крушки, занаяти за възрастни, за да украсите прозорец или врата

малки коледни елфи, за да си направите себе си в пребоядисани борови шишарки и глави в дървени мъниста, орнаменти за коледно дърво, филц и цветни помпони

Коледен мобилен телефон, който да виси от тавана във флакони, пълни с блясък и корона от камъни и листа от имитация на свещена хартия

гирлянд от цветни борови шишарки коледни топки с блестящ модел на червена панделка, домашна коледна украса

Идея за коледна украса, направена от хартия и превъзходна алтернатива на традиционните коледни топки

цветни хартиени коледни топки ивици, сглобени с пистолет за горещо лепило, листове хартия и филц

оригинален ръчно изработен коледен венец в блестящи цветни помпони, висящ на бяла стена, проста домашна коледна украса

Коледна украса за маса, която да направите сами, меден чайник върху дървен труп, украсен с пръчици канела, резенчета портокал, бори и борови клонки

сив фенер, изпълнен със златни и сребърни коледни топки, декоративна синя панделка, луксозна елегантна коледна украса

направете свой собствен коледен венец с антурални борови клонки и цветни помпони, идея за домашна коледна украса

Коледна декорация на стена от клонка от дървесина с висящи борови клонки

Коледни топки, пълни с конфети, панделка и пребоядисани с боя, коледна украса за елха

Мини боровото шишарко дърво – проект за по -малко надарените в DIY

Производство на коледни топки в малък прозрачен флакон с изкуствен сняг и миниатюрна статуетка на коледно дърво в цвят злато

малки дървени трупи с мини дръвчета в зелен филц, украса за Коледа, снежни топки и елени от рудолф в злато

оригинална коледна украса в прозрачни коледни топки златен текст и блестяща панделка, топка, пълна с елегантни перли

как да направите коледни елфи от борови шишарки, дървена перлена глава и шал и шапка от цветен филц върху дървен труп, оригинална коледна сцена

Коледна украса за маса, която да направите сами, пот за свещник и свещник в пръчици канела, зелени клони или изкуствена кожа

Изработка на коледни орнаменти от сламки и декоративни мъниста, прости домашни коледни украси за украса на коледно дърво

Стенна декорация в скандинавски стил – оригинална елха от дървени летви и борови клони

изработка на оригинална елха в дървени летви с борови клони, закрепени на стена, скандинавска коледна украса за стена

направете коледно дърво от дървен палет с нарисувано зелено дърво, украсено с цветни помпони, подаръци, подредени наоколо

например коледен свещник, изработен от стъкло, украсено с борови клони и изкуствени дървени снежинки

оригинална украса за коледни топки, увита в червено -бяла раирана материя, бяла панделка и декорация от листа

Оригинална коледна камбана, вдъхновена от темата Париж под снега – вълшебна коледна украса, идея за възрастни

малки коледни сцени декорации под камбана, фигурки на елха, Айфеловата кула и други коледни фигурки

деко от зелен клон с други естествени декорации на бяла стена, скандинавски стенен декор

как да направите свещи в стъклен буркан, украсен с борови клонки и ленен канап, коледни украси, които да си направите сами

скандинавско коледно мобилно деко, окачване на борови клони и бели свещи, скандинавски сиво -бял декор за хол

пример за коледна украса, изработена от хартия, малка хартиена елха с декорация от рисунки, помпони, копчета и други, коледни сцени

оригинална коледна украса за окачване в стъклени буркани с малки кръгли висящи прозорци, оригинален коледен свещник

Корковите запушалки също са оригинална идея за суровина, която бихте могли да използвате за коледните си занаяти.

ангелче в коркова запушалка и дървена глава от мъниста с украса от панделка, коледен украшение за закачане

изработка на коледно дърво в конус, покрит с тапи, изработка на оригинални коледни украси сами

Коледна украса, която да направите сами с възстановяване, рециклиране на коркови тапи, за да направите оригинална елха, хартиена звезда

малка ваза от солифлор, направена в червена коледна топка с букет от борови клонки, борови шишарки и падуб

алтернативна елха в картонен конус с вързани червени и зелени панделки и звезда от златна тъкан отгоре

Коледна елха върху панел от дървена ламел с коледно дърво в триъгълници от цветна хартия, стъклен буркан със златист цвят и борови шишарки

оригинална идея за зелено коледно дърво, украсено с червени ленти от плат с шарки от снежинки, направете оригинална коледна украса

Коледен венец в дървени клони с декорация от сьомга розов филц и кафяви изкуствени цветя

рециклиране на стъклени буркани с борови клони, бори и борови шишарки в тава от селски дървен материал

малки шейни в червени и безцветни пръчици за сладолед с борова клонка и камбана, украса за Коледа за възрастни