Направи си сам Деко

Възстановената градинска декорация с рециклиран обект – полезни и креативни DIY артикули за освежаване на вашия екстериор

Здравейте слънце и хубаво време! С настъпването на пролетта всички очакваме с нетърпение да прекараме повече време на открито. За всеки, който има късмет да има няколко квадратни метра заден двор или градина, това също е уникална възможност да се наслаждавате лениво на слънчевите лъчи и дори да не се налага да напускате дома си. Мечтата! … За да можете да се насладите на няколко приятни мигове на открито обаче, трябва да развиете своята градина за удоволствие в пълен комфорт. И само ако можехме да го направим, без да разбием банката! Добра новина, възможно е! Просто трябва да запретнете ръкави и да реализирате нашите идеи за възстановен градински декор рециклиран обект които са не само оригинални, икономични и много практични, но и екологични и лесни за изработка сами.

Направете диван от палет за уютна зона за релакс – DIY за възрастни с класически рециклиран предмет

Необходими материали и инструменти:

 • от тях дървени палети
 • рисуване с тебешир
 • валяк за боядисване и тава
 • четка
 • отвертка и винт

Производство:

 1. Първо обработете повърхността на палета с шкурка, ако е необходимо, за да отстраните всички нередности. След това отстранете остатъците от прах, като избършете влажна кърпа върху него..
 2. След това пребоядисвайте повърхността на палитрата си с боя с тебешир (син цвят или цвят, който харесвате). За да нанесете боята, използвайте валяк и след това четка за по -трудно достъпните зони. Нанесете втори слой боя, ако е необходимо. Оставете боята да изсъхне добре, преди да я обърнете и да рисувате от другата страна.
 3. За да създадете седалката на вашия палетен диван, подредете две (или три) палети. Закрепете, като поставите винтове отстрани с помощта на отвертката.
 4. Създайте облегалката, като поставите и фиксирате отново с винтове, друг палет вертикално, зад седалката.
 5. И накрая, персонализирайте дивана си от палети, като му осигурите възглавница за седалка и декоративна възглавница.

И ето в снимки стъпките, за да направите сами този диван от палети

как да направите сами диван от палет с три възстановени палети в Европа

оформление на градински вътрешен двор с диван от палет „Направи си сам“ с облегалка, сива седалка, лесна „Направи си сам за възрастни“

© idealhome.co.uk

Идея „Направи си сам за възрастни“ с рециклирана гума или как да направите градинска масичка за кафе в гума

Необходими материали и инструменти:

 • рециклирана гума
 • парче шперплат или MDF (достатъчно голям, за да отреже две парчета дърво с диаметър на диаметъра на гумата)
 • мозайката
 • отвертка
 • винт
 • мебелни крачета за сглобяване
 • въже от сизал
 • силно лепило / строително лепило

Производство:

 1. Разбира се, първото нещо, което трябва да направите, е да почистите рециклираната гума. За да направите това, е достатъчна обикновена гъба със сапунена вода.
 2. След това с помощта на мозайката изрежете две парчета шперплат с диаметър, който съответства на този на гумата. Завийте двете кръгли пластини на лицето и задната част на гумата.
 3. След това поставете краката нагоре, като първо решите къде да ги поставите и ги разпределете равномерно. В този случай използвахме три фута, но можете да използвате и четири. Сега направете пилотни отвори малко по -малко широки от диаметъра на винта, преди да завиете краката на гърба на масата за гуми.
 4. И накрая, остава най -трудоемката задача да облицовате масата си с въже от сизал. За да направите това, започнете да навивате въжето върху себе си от центъра на плота на масата, като внимавате предварително да намажете повърхността с лепило и да държите въжето на място, особено при първите завои на въжето..

Превъзходна рекултивирана декорация за вашите градински мебели в рециклирани предмети

пример за рециклиране на градинска декорация, урок за направата на градинска масичка за кафе в рециклирана гума с въже

идея да се направи градинска масичка за кафе от рециклирани гуми, лесна идея за рециклиране на гуми с декорация на въже и дървени тежести

© persialou.com

Направи си сам саксии за цветя, за да облечеш външна стена

Необходими материали и инструменти:

 • дузина кутии
 • бормашина и винтове
 • тъмносин спрей за акрилна боя
 • саксия и любимите ви цветя

Производство: 

 1. Поставете кутиите с главата надолу върху защитена повърхност и пробийте четири дупки в дъното на всяка, за да осигурите дренаж.
 2. Първо пребоядисайте външните части на кутиите с акрилна боя и ги оставете да изсъхнат. Продължете, като пребоядисвате интериора. В зависимост от вашите предпочитания, можете да спестите боя, като пребоядисвате само няколко сантиметра отгоре или обработвате цялата вътрешна повърхност..
 3. Боята, след като изсъхне, сега фиксирайте кутиите върху опората (ограда или друга външна стена), като ги завинтвате. Подредете ги по повече или по -малко случаен начин, като променяте височините.
 4. Накрая напълнете кутиите с любимата си почва и засадете цветята.

Облечете външна стена с саксии за цветя “направи си сам”

идеи за направата на зелена стена

рециклиране на консервна кутия, за да направите сеялка, проста стена с цветя, идея как да облечете външна стена

© cieradesign.com

Боядисани камъчета за украса на градината им – идея за ръчна дейност за деца, за да създадат сладка регенерирана градинска декорация

Необходими материали и инструменти:

 • камъчета
 • червена акрилна боя
 • гъба четка
 • черен филц или черна боя
 • изкривени очи

Производство:

 1. Започнете, като почистите добре камъчетата, като ги измиете. Оставете да изсъхне и след това пребоядисайте с червена боя. Ако е необходимо, нанесете повече от един слой, докато се достигне желаната интензивност.
 2. Оставете боята да изсъхне и вземете незаличимия си печат, за да добавите детайл към камъчето на калинката. Първо, начертайте хоризонтална линия през центъра. След това създайте главата в черен полукръг в единия край на камъчето и накрая поставете черните точки (7 или повече) върху “крилата” на калинката.
 3. Горният слой лак би бил от съществено значение, ако искате да покажете тези красиви творения във вашата градина.
 4. Накрая залепете движещите се очи на главата и ето! Те са толкова сладки !

Тези супер сладки калинки все още са супер лесни за правене само с няколко прости стъпки

как да нарисувате камъчета, DIY дете нарисува камъче калинка модел, за да украси градината си

декорация на градината на открито, боядисани камъчета с червена боя калинка модел, черен филц, градинска декорация, за да го направите сами, лесна ръчна дейност на детето

© easypeasyandfun.com

Идея за лятна ръчна дейност за осветяване на вашата градина – декорация „направи си сам“, рециклирана с рециклирани стъклени буркани

Необходими материали и инструменти:

 • рециклирани стъклени буркани
 • АКРИЛНА боя
 • лак
 • алкохол за разтривки
 • памучни дискове
 • памучни тампони
 • низ
 • пясък
 • малка LED или слънчева свещ

Производство:

 1. Първо почистете външната страна на саксиите, за да премахнете всякакви замърсявания със спирт и памучни тампони. Оставете да изсъхне.
 2. След това решете дизайна, който искате да украсите от външната страна на стъклените буркани. Това може да бъде много прост „полка“ или хубав, сложен дизайн, ако се чувствате комфортно. За да изглежда дизайнът, използвайте акрилна боя или перманентни маркери, в случай че боята ви плаши малко. За да направите цветните полка лесно, накиснете върховете на памучните пъпки в боята и нанесете от външната страна на буркана, докато цялата повърхност се покрие с произволно подредени цветни точки..
 3. Оставете да изсъхне, обработете с лак и оставете да престои една нощ.
 4. Напълнете около 3,4 см на дъното на саксията с пясък, за да задържите свещта на място, която ще бъде инсталирана след това.
 5. Нарежете доста дълъг шнур и го увийте няколко пъти около гърлото на саксията, оставяйки двата края да стърчат. Затегнете добре и завържете връвта, стърчаща от двете страни около нанизаната вече около яката наниза. Затегнете отново добре и завържете противоположните краища на връвта, за да можете да закачите фенерите си.

Мини фенери в рециклирани стъклени буркани за украса и осветяване на вашата градина

стъклен буркан за рециклиране, превърнат в обикновен свещник, напълнен с пясък и украсен с цветни полка със свещ, лесно отклоняване на предмети

Рециклиране на Деко Рецепта Деко идеи със стъклени буркани, фенер в стъклен буркан с пясък и свещ

© acultivatednest.com

Градината на градината, възстановена от бутилки за вино, е друго превъзходно творение, направено от рециклирани материали.

идея за градинска граница, възстановена в бутилки за вино, за да ограничите градинската площ, как да подредите възстановената си градина

Монтирайте дивана си върху палет върху гуми, за да увеличите височината му

ъглов диван от палет на рециклирани гуми, идеи за малки градински седалки отвън

Винтидж кутия за цветя за ретро шикозен декор в провинцията

реколта дървена тава с цветя и фенер, засадени вътре; Идея за градина „направи си сам“ с отклонен обект

Снежен човек в саксии от фаянс – ултра оригинална идея за декорация „направи си сам“

пример да направите мъж в саксии от теракота на люлка, за да украсите градината си, идея за декорация на градина на открито

идея за изрязване на обект „направи си сам“ с винтидж дискета, трансформирана в саксии, покривка за саксии „направи си сам“

Винтидж цветно легло, което любителите на градинарството ще харесат

Градина „направи си сам“ с рециклиран обект, реколта легло flerui в градината, креативни идеи за градина

плаваща рамка за картина с висящи саксии, възстановяване за градината „направи си сам“

идея за рециклиране, отклонен обект, дамска чанта и обувки, трансформирани в оригинални саксии за цветя

Отвличане на блестящи предмети, за да се направи градинска работна маса

Подреждане на работната повърхност работен плот градински инструменти върху стари кофи за боклук за крака и рециклирана врата за тавата

лесна идея за декорация на градина с рециклирано барбекю, украсено със сукуленти, креативна декорация за градина на открито

Какво да правим с пластмасови бутилки? Това е идея, колкото практична, толкова и оригинална

декор на стена от пластмасови бутилки със засадени цветя, как да направите външна растителна стена, какво да правите с пластмасови бутилки

DIY кутия за цветя, изработена от рециклирани гуми, идея за отклонени и трансформирани предмети за оригиналната декорация на градината

как да си направим градина на открито, цветно легло, съставено от бетонови сеялки, пребоядисани в различни цветове

Ботуши или стари цветни обувки – красиви ръчно изработени идеи за декор за вашата градина

Направи си сам декорация за градината в рециклирани гумени ботуши с различни цветове със засадени цветя

стари обувки, рециклирани и трансформирани в саксия за сукуленти на открито, възстановен домашен декор

стари чекмеджета, рециклирани и трансформирани в сеялка за домашни любимци, за да украсите градината си

рециклиране на стара вана на цветни крачета с дъска за направата на оригинална масичка за кафе, декорация от външна тераса

Направи си сам градинска декорация, направи градинар с рециклираща чаша за имитация на гуми

Направете цяла градинска мебел „Направи си сам“ от рециклирани гуми

рециклиране на гуми, за да се направи градинска мебел в пребоядисани гуми с маса и табуретки във външни гуми

рециклиране на стари съдове, възстановен син чайник с добавка, направете звънец сами

стара рециклирана тъмносиня вана с цветя, огромна идея за сеялки, регенерирани и трансформирани предмети

стар дървен стол cimme отклонен обект flerui, оригинален градинар да направиш сам, ботуши на цветя

Външна облицовка на стени с флорални тръби

diy лесно рециклиране, идея за саксия „направи си сам“, изработена в тромпет, идеи за декорация на стени на открито

оригинален домашен декор за градината в мебели от рециклирано дърво с цветни чекмеджета, направете полезни предмети

направете сами сеялка за палети в рециклиран палет и пребоядисайте в жълто и розово с висящи саксии

дървена кутия с рециклирано чекмедже, за да направите оригинална сеялка „направи си сам“ като оригинална градинска декорация

Градински мебели от палети с масичка за палети и ъглов диван от палети, мебели „Направи си сам“ за декорация на вътрешен двор

направете черешово дърво в стар рециклиран палет, подредете градината си по оригинален начин

Градински фонтан в рециклирани кошчета, за да осигури на вашата градина източник на вода

направете обикновен градински фонтан в рециклирана чаша, за да подредите в градината на тревата

рециклиране на градински фонтан, трансформиран в мини приказна градина с чаша прибори за хранене, как да подредите градината си

боядисани камъчета с ягодов модел в саксия от теракота, градинска декорация на открито с камъчета

Рециклирани пластмасови бутилки с сладки животински мотиви, за да се направят красиви сеялки

какво да правим с големи пластмасови бутилки, идея направи си сам кутии за цветя с шарка от тропически животни за оригинална декорация на градината

идеи за декориране със стълба, възстановена като място за съхранение на растения отвън, селски винтидж външен декор

направете рециклиране на градинска ограда в пребоядисани дървени дъски с цветен молив, декорация на градината, която да направите сами

направете сеялка в рециклирани гуми и пребоядисани с боя, озеленяване на градината в задния двор

идеи за съхранение на палети за висящи фенери творчески идеи за градина

Идея за хранилка за птици да направите сами в рециклирани съдове за хранене

хранилка за птици, за да си направите eb чаена чаша и чиния като идея за декорация на градина, възстановяваща декорация

рециклиране на боя цветни велосипедни колела за създаване на цветен модел в градината, DIY лесно рециклиране

оригинални градински мебели с маса и столове в рециклирани гуми и пребоядисани с оранжева боя, творческо отклонение

малка външна декоративна маса за дървета за съхранение на саксии с възстановени градински фенери

50 съвета за декориране на вашата градина, идеи за съхранение на саксии, лесна сеялка за палети, направена сам

Ултра красива приказна градина, която да направите сами

приказна градина, направена в саксия от теракота с почва, камъчета, растения, идея „направи си сам“ лесно рециклиране

какво да правите с пластмасови бутилки, направете висяща сеялка в рециклирана бутилка

как да си направите собствена зеленчукова градина от рециклирани гуми и шлайфана почва, как да засадите маруля

рециклиране на цветя от реколта дървен бюстет, как лесно да подредите градината си с цветя

метален стол с рециклирани пластмасови бутилки, лесни идеи за декорация на градина

Някои идеи „направи си сам“ с любимите ни рециклируеми материали – пластмасови бутилки

направете вертикална градина с рециклиращи пластмасови бутилки, полезна за открито

саксия за цветя, висяща в дъното на пластмасова бутилка, представете какво да правите с пластмасови бутилки

рециклиране на пластмасови бутилки, трансформирани в саксии за открито, бутилки, боядисани в различни цветове

идея за съхранение на саксии за цветя върху дървен палет, пребоядисан в синьо с саксии за цветя, за да украси екстериора му

тава за боя, трансформирана в сеялка на стълба, регенериран декор 80 идеи за градината

вертикална сеялка, която да направите сами в рециклирани пластмасови бутилки, лесна идея за декорация на градина, която да направите сами

направете цветя в пребоядисана дъгова шарка с пластмасова бутилка, оригинален рекоп градински декор

Дървен растителен панел, декориран с няколко рециклирани материали

рециклиране на пластмасови бутилки, направени в саксии, и едно цвете в рециклирани кутии за напитки върху цветна палетна стена

рециклирани стъклени съдове за хранене, за да направите цветя за декорация на градинска тераса, възстановени, за да направите сами

направете зеленчукова градина в рециклирана дървена бъчва, отклоняване на обект за оригиналната градинска декорация възстановена

мини сеялки в рециклирана гума с модел калинка и други животни и цветна макара

идея за рециклиране на тоалетна, за да се направи оригинална сеялка, рециклиране на творчески отклонен обект

рециклиране на кедър, за да направите сами оригинална зеленчукова градина, как да подредите творческата си градина

Друг много популярен и подходящ рециклиран обект за вашите проекти „направи си сам“ – стъклената бутилка

рециклиране на оригинална бутилка вино, за да се направи цвете в стъклени бутилки, оригинална външна декорация

рециклиране на пластмасова бутилка мляко, за да се направи оригинална сеялка за мотиви от прасета

рециклиране на стар метален железен стол, за да направите оригинална стойка за саксии за цветя, 50 съвета за декориране на вашата градина

манекен от ковано желязо, покрит със сукуленти, градина „направи си сам“ с оригинални рециклируеми материали

Външна декорация за градина за окачване със свещи и сукуленти

идея за декорация на открито с чиния със сочен поднос, висяща със свещи вътре

идея да се направят ботуши с цветя, оригинална сеялка „направи си сам“, лесни и креативни идеи за декориране на градина

вертикална сеялка в палет с саксии за цветя в рециклирана тенекия, възстановена градинска декорация