Направи си сам

Лесна ръчна дейност на 3-5 години – ограничена, но заета!

Затворени у дома с малки топки енергия, които непрекъснато се борят за вашето внимание, като същевременно напрягат нервите ви. Да, всички сме в една и съща ситуация. И какво друго, казваш, че трябва да работиш едновременно? Така че, определено се нуждаете от малко помощ, за да държите малките малки деца заети по възможно най -креативния и забавен начин. За да ви осигурим някои много ценни моменти на спокойствие и концентрация, моля, намерете по -долу нашите идеи залесна ръчна дейност 3-5 години който включваше детски занаяти, идеални за настоящия сезон.

Няколко примера за лесна и бърза ръчна дейност за малки деца на възраст 3-5 години

идея за лесна ръчна дейност 3-5 години с рециклирани материали, камъчета, коркови тапи, ролки от тоалетна хартия, щипки за дрехи и др.

Сладко зайче, направено от рециклиран картон – лесна ръчна дейност, направена от хартия, която дори 2 -годишно дете може да направи

Необходими материали:

 • хартиена чиния
 • шаблон за заек да бъдат отпечатани
 • Направи си сам лепило или пистолет за горещо лепило
 • маркер
 • почистващи препарати за тръби

Производство:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да отпечатате шаблона и да изрежете всички части, които ще съставляват тялото на заека.
 2. След това ви съветваме да продължите, като нарисувате някои детайли върху чинията, за да включите „черти на лицето“ на главата на вашия заек. За да направите това, нарисувайте прости обърнати дъги, които имат няколко щрихи за очите и прост триъгълник за носа. След това залепете ушите на заека на гърба на чинията.
 3. За да създадете малката цветна корона, изрежете цветята от хартия и ги залепете отпред в горната част на чинията.
 4. Последната стъпка е по избор. Състои се от сгъване на почистващите препарати за тръби наполовина и след това усукване на краищата им. След това залепете тези детайли на гърба на чинията, между цветята на венеца, за да добавите хубав допълнителен детайл. Оставете лепилото да изсъхне добре и можете да се възхитите на резултата. Това е чудесна идея за Великден „Направи си сам“ за малки деца..

Сладка идея за ръчна дейност в детската градина или за правене с мама или татко у дома

пример за великденско зайче, което да си направите с чиния от бяла хартия, направете си лесно великденска ръчна дейност

Дейност за Великденски зайче с хартиена чиния за детска градина, проста и бърза ръчна дейност за Великден в детската градина

© mommymadethat.com

Какво може да се направи с ролки тоалетна хартия – много забавно ръчно занимание за 3,4 годишно дете

Необходими материали:

Производство:

 1. Първо отпечатайте шаблоните за пеперуди и калинки. Крилата на калинката представляват черно -бяла рисунка, която вашето дете може да оцвети самостоятелно, колкото и красиво да намери за добре. Така че първата задача е да отпечатате и оцветите крилата на пеперудата.
 2. Създайте тялото на пеперудата и калинката, като закрепите шаблоните около ролките от тоалетна хартия. Закрепете с лепило или лента.
 3. Изрежете и завържете крилата на гърба на калинката и тялото на пеперудата с отпечатаната част обърната. Ето го – ръчна дейност в детска градина, която е супер лесна за изпълнение и твърде забавна за стартиране..

Търсите дейност с ролки тоалетна хартия? Ето една идея, вдъхновена от пролетния сезон

проба тоалетна хартия ролка дейност за малки деца с оцветяване страници за печат, направи пеперуда детска градина

Направи си сам ролка за тоалетна хартия за малки деца с модел калинка или пеперуда с шаблони за печат за декориране

© projectnursery.com

Как да направите цветя от хартия с филтър за кафе – чудесна идея за пролетни занаяти

Необходими материали:

 • 1 средна кутия за мъфини
 • 1 малка кутия за мъфини
 • 1 пръчка сладолед
 • 1 жълт (или друг) самозалепващ се кристал
 • лента washi
 • зелена цветна хартия
 • ножици

Производство:

 1. Започнете, като изберете цветовете на кутиите, които ще съставят вашите цветя. Ще ви трябват два размера и два различни цвята на кутии. Стиснете ги с ръце, така че да са сплескани. Това ще улесни работата с тях.
 2. Сгънете кутиите наполовина и след това наполовина още три пъти, докато получите малкия триъгълник, който виждате на четвъртата снимка по -долу. Това е необходимо, за да получите 8 венчелистчета в края.
 3. След това вземете ножица и внимателно издълбайте крива в хартиения триъгълник. Съветваме ви да започнете със сгънатия ръб и да отрежете достатъчно ниско, за да имате успешно венчелистче..
 4. Направете същото с малката кутия за мъфини. След това разгънете, за да откриете венчелистчетата.
 5. Поставете венчелистчетата върху равна повърхност и ги обърнете с цветната повърхност, обърната към вас. Завържете венчелистчетата един към друг с помощта на двустранна лента и след това залепете кристал в средата.
 6. Изрежете края на листата от зелената хартия и ги завържете от двете страни с пръчка за сладолед.
 7. Накрая завържете пръчката за сладолед на гърба на цветето.

Ето как да направите лесно хартиено цвете, когато сте едва на 3, 4 години

как да направите просто хартиено цвете DIY с филтър за кафе в детската градина с пръчка за сладолед и кристали в центъра

© onelittleproject.com

Ръчна дейност с кутия за яйца – сладки малки калинки като лесни детски занаяти

Необходими материали:

 • картонена кутия за яйца

 • препарат за почистване на тръби в черен цвят
 • изкривени очи
 • черни цветни помпони
 • Червена боя
 • черен маркер
 • пистолет за горещо лепило или лепило DIY
 • ножици

Производство:

 1. Първо ще ви трябват няколко клетки от кашона за яйца, които ще трябва да изрежете с ножица.
 2. Обърнете ги върху защитена повърхност от хартия, пребоядисайте с червена боя и оставете да изсъхне за няколко часа или в идеалния случай за една нощ. Ако децата са малко прекалено нетърпеливи, може да помислите и за оцветяване на клетките с маркери..
 3. След това идва ред на останалите материали, които ще съставят вашите калинки – черните помпони, мършави очи и почистващи средства за тръби, на които ще трябва да нарежете четири парчета с дължина 5 см (за да направите две калинки). Вземете всеки от тях и се огънете, за да получите формата на буквата “L”.
 4. Сега залепете движещите се очи към черния помпон и фиксирайте, все още с помощта на лепило, помпона в предната част на картонената клетка, за да продължите с антените, прикрепени от двете страни на “главата”.
 5. Вземете черен цветен маркер и добавете последния щрих – черни полка точки. Сладки са, не?

Чудесна идея как да рециклираме кутиите за яйца, натрупани в домовете ни

DIY кутия за яйца просто и бързо, направете калинка в пчелна пита в кутия за яйца с черни помпони и почистващи тръби, творческа дейност за деца

© onelittleproject.com

Направете фоторамка „направи си сам“ – лесна идея за ръчна дейност на 3-5 години, която да направите с мама или татко

Необходими материали:

 • големи пръчки за сладолед
 • блестяща боя (различни цветове, съвпадащи цветове на акрилна боя)
 • акрилна боя или хамелеонова боя
 • пистолет за горещо лепило
 • семейна снимка или друго изображение

Производство:

 1. Първо пребоядисвайте сладоледените пръчици с акрилна боя в различни цветове (за ефект на дъгата) или в един или два цвята по желание.
 2. Продължете с втори слой блестяща боя, цветове, които съвпадат и се доближават максимално до цветовете на акрилната боя. Не забравяйте да разпределите блестящите частици равномерно и добре по повърхността на пръчките. Оставете да изсъхне добре.
 3. Сега обърнете пръчките за сладолед и ги поставете един до друг. Залепете малка пръчка за сладолед по вертикалата, през големите пръчки за сладолед, за да се уверите, че последните са добре фиксирани на място..
 4. Залепете семейна снимка или друга любима снимка върху лицевата страна на рамката. Като прикрепите магнит на гърба, можете да фиксирате рамката върху магнитна повърхност, например хладилника ви.

Ръчно занимание за деца, което също е отлично като идея за подарък за Деня на майката „направи си сам“

Направи си рамка за снимки, за да си направиш, оригинална идея за подарък за бащиния ден, рамка за снимки с блестящ сладолед

Направи си сам рамка за снимки, за да си направиш с пръчици за сладолед, лесна и бърза детска дейност за 5 години с цветен блясък

© madetobeamomma.com

Забавлявайте се, като направите цветна гривна DIY от необичайни DIY материали

идея как да направите детска гривна от цветни пасти за боя, бързи и лесни детски ръчни дейности

Много сладка малка танцьорка в клечка за сладолед и кутия за мъфини

пример за пръчка за сладолед „Направи си сам“ за момиче, малка танцьорка в розово оцветена пръчка с коса от розова вълнена прежда и пола с филтър за кафе

Калинката този път върху картонена чиния

рециклираща хартиена чиния с рисуван модел на калинка, лесна идея за хартиена дейност

Много подходящо ръчно занимание за лятото

оригинална идея за лятна ръчна дейност с хартиени сърца, залепени заедно, за да образуват риба с движещи се очи на син фон

примери за държач за молив „направи си сам“, направен в стъклен буркан, пребоядисан с акрилна боя с рисунка на животни във флумастер

пример за извършване на ръчна дейност за есенна детска градина, дърво в отпечатъци от ръце с цветна хартия и възстановени хлябни ябълки

Еднорог „Направи си сам“, изработен от пръчици за сладолед, цветни почистващи средства за тръби и блясък

дейност със сладоледени пръчици, пример за 4 годишно детско занимание, използващо пръчици, вълнени конци и пайети за направата на играчка еднорог

лесна ръчна дейност за деца с хартиена чиния, украсена с парчета цветна хартия, зелена хартиена глава и джемове

Направи си сам паяци в цветни вълнени топки с почистващи тръби и мършави очи, детска градина идея за активност на мануел

Ръчна дейност за 3 -годишни с цветни копчета

идея как да направите дърво от цветни копчета и хартия, пролетна детска градина ръчна дейност

дъга, за да си направите сами, лесна ръчна дейност в хартия и цветни помпони

какво да правим с чиния от цветна хартия и пръчици за сладолед, направете пеперуда, украсена с цветни помпони, активност за 3 годишно дете

Охладете зайчета в рециклирани ролки от тоалетна хартия

активност дете на 3 години с ролки, което може да се направи с ролки от тоалетна хартия, епични зайчета с хартиени уши и помпони и мустаци за почистване на тръби

хартиена чаша за рециклиране с черна котешка шарка, хартиена муцуна и извити очи, основна занаятчийска дейност за Хелоуин

каква ръчна дейност е била в детската градина, идея за дейност на октопод лесна ролка тоалетна хартия за малки деца

направете просто ролка от тоалетна хартия, направете кактус на руло, украсен с прости декоративни цветя

Лесна занаятчийска хартиена дейност – дъга от цветна хартия с бои

лесна идея за занаятчийска хартия, как да направите дъга от хартия, украсена с дъгова боя, полка

как да направите ловец на мечти в чиния от рециклирана хартия с вълнени конци и цветни пера

детска градина Великден ръчна дейност, лилаво зайче от хартия с движещи се очи и розови помпони за носа

активност дете 2 години, направи великденско зайче в детската градина в хартия с подвижни сие и помпон за носа

Хубав венец от хартия, много лесен за изработка

направете хартиена корона в жълта хартия с блясък и кристали за декорация, лесна и бърза дейност за 4 -годишни

лесна ръчна дейност в хартия, направете бухал в цветна хартия с жълт, розов и син цвят

цветна рамка за снимки в пръчки за сладолед, украсена с цветни копчета с шарка от дъга, подарък за деня на майката, който да направите сами

Занаятите с отпечатъци от ръце са най -лесни за правене

направете хартиена великденска картичка с цветни отпечатъци от мацки, заеци или моркови

първична ръчна дейност с клетки в кутия за яйца, украсена с цветна боя върху сламка, пролетна ръчна дейност в детска градина

дейност дете 5 години, идея за картонени цветя кутия за яйца, цветни листенца от акрилна боя, хартиено цвете урок стъпка по стъпка

кутия за яйца, рециклирана, за да се направи декоративна композиция от изкуствени цветя върху бяла хартия

агнешко или великденско пиле, направено в хартиена чиния с извити очи, памук и цветни пера

пример за основна ръчна дейност, фото рамка от картон и цветна хартия, направете рамка за цветна картина за деня на майката

Оригинален шенил с клипс и цветни помпони

малки цветни гъсеници в щипка за дрехи и цветни помпони с движещи се очи, детска активност на 3 години

направете цвете от хартия за скрапбукинг с шарки от хартиени сърца върху сламка

идея за ръчна дейност пролет в детската градина, цветя от сърца от цветна хартия върху сламена стъбло, букут в рециклиран стъклен буркан

идея за есенна ръчна дейност за детска градина, сови в пъстри борови шишарки с мършави очи и хартиени крила

боядисани камъчета с кактусови шарки в саксия от теракота, например лятна ръчна дейност за деца с кактусов модел

хипопотам в синя хартия върху лист бяла хартия с подвижни страни и зъби от бяла хартия, творческа дейност в хартия за малки деца

Ръчно занимание за деца, което можете да правите и когато настъпи есента

таралежи в хартия, украсена със залепени върху нея хартиени сърца, лесна ръчна дейност на 3 години

направете огърлица с цветни акрилни бои, идея за подарък за майчин ден, която да направите сами

фиксатор и клечки за сладолед за изработка на обикновен дървен самолет в син цвят, основна ръчна дейност за момче

Предложете на детето си да направи очарователен маркер DIY

Направи си сам отметка в пръчка за сладолед и цветни помпони, подредени с цветни мотиви, 5 годишна детска дейност

пример за отметка „направи си сам“ с цветни тестени изделия на цветна пръчка за сладолед, лесна и оригинална ръчна дейност за 4 години

боядисани камъчета с чудовищен модел, каква ръчна дейност на Хелоуин в детската градина, оригинална основна идея за DIY

червена хартиена мацка и червени пера, кацнали върху гнезда от хартиени конци и пера, направени в хартиена чиния, лесна ръчна дейност в хартия

детска градина лятна ръчна дейност с отпечатъци на ръце в хартия, направете хартиена рибка, украсена със кристали, проста малка кукла, за да си направите сами

оригинална идея за пролетен занаят, малък хартиен чадър и пръчка за сладолед с хартиени капки

Основни ръчни дейности на животински теми с крафт хартиени торби

сладки животни в цветна хартиена торбичка с животински шарки, лесна занаятчийска дейност

малки платноходки, изработени от гъба, хартия и клечка за зъби с фигурки на динозавър, творческа дейност за лятото

октопод, направен в пластмасова чаша, пребоядисана в лилаво с хартиени пипала и подвижни сие, ръчно занимание през лятото

риба в хартиена чиния, парчета хартия и хартиена опашка, сгъната с акордеон, ръчна дейност в детската градина

DIY зелена ролка тоалетна хартия с черни детайли за рисуване на филц и мърлящи очи, оригинална кутия за моливи „Направи си сам“

блестящи буркани за бонбони с великденско зайче и великденска мацка, ръчна великденска дейност в детската градина

хартиени пиленца с крила от пера и хартиени конци с извити очи, великденска творческа дейност

прищепки за пране, за да направите мацка, украсена с пъстри пера с подвижни очи, Детска градина „Направи си сам“

малки къщички от ролка тоалетна хартия и цветна хартия с покриви от хартиени конуси, оригинална ръчна дейност

Направи си сам цветни ролки от тоалетна хартия с подвижни хартиени крила и страни, лесна и бърза първична ръчна дейност

направете еднорог в ролка тоалетна хартия с цириниер от цветни вълнени конци и рога в цветни триъгълници

хартиени лалета и ролки от тоалетна хартия, украсени със кристали, дете на активност на 5 години

охлюв от хартиена чиния с цветни парчета хартия с хартиена глава, творческа дейност за 3 годишно дете

цветя в пъстри сладоледени пръчици, лесна и бърза ръчна дейност в продължение на 3 години, лесни занаяти за малки деца

лесна ръчна дейност на 3-5 години, кутия за яйца, за да направите картонена великденска мацка или зайче с хартиени крила и крака, оригинална великденска дейност