Обществена сграда

Тенденции в обзавеждането на офиси през 2020 г.

Офис работниците прекарват голяма част от времето си заключени в сграда, където физическата среда влияе върху тяхното благосъстояние, производителност и производителност. Оформлението и дизайнът след това влияят върху концентрацията и ефективността заедно с температурата, качеството на въздуха и осветлението. Ето защо е добре да знаете за тенденциите в дизайна на офисите, които се променят с новите изисквания на новите видове съвременни фирми и начина на живот на хората. Има няколко фактора на околната среда, които са пряко свързани с успеха на служителите. Дори и най -малките промени могат да бъдат значителни за постигане на оптимално работно пространство. Ако се съмнявате, добре е да се доверите на професионалистите – Архитект и оформление на офиса.

Тенденциите в офис дизайна, които трябва да знаете през 2020 г.

Тенденции в обзавеждането на офиси през 2020 г., зона за игра и почивка за щастливи служители, лека гирлянда, големи френски прозорци с дневна светлина

Тенденции в дизайна на офиса – устойчивост

Тъй като въпросите за устойчивостта, потреблението и изменението на климата стават все по -важни, напоследък се наблюдава забележимо увеличаване на търсенето на мебели и материали, които имат силни характеристики за устойчивост. Става въпрос за предприемане на проактивен и практичен подход при избора на това, което идва от природата. Когато сте на етап планиране и декориране на офиса, предпочитайте мебели от дърво, както и всичко, което е за многократна употреба, възстановимо и рециклируеми. В декорацията заложете на зелени растения, които могат да растат и да “растат” с вашия бизнес. Проектите, които използват регенерирани подове и тухли, рециклирани мебели и стари декоративни елементи, които получават нов живот, са тенденция, която ще набере скорост през следващите години. Трябва също така да се отбележи, че по -голям акцент ще бъде поставен върху намаляването на консумацията на енергия и строителните отпадъци.

Акцентите на офис декорацията 2020 – зелени растения, дневна светлина и мебели от естествени материали

Фокус върху декорацията и устойчивия дизайн в съвременния офис, тенденциите, които трябва да знаете през 2020 г.

Тенденцията в дизайна „офис и дом“

Обзаведени кухни, саксии и тъкани кошници, възглавници и килими. Не, не сте у дома, това е новият дизайн за вашия офис. За да се опитаме да създадем по -удобна и топла работна среда, ние се обръщаме към всички малки съвети за декориране, които използваме, за да се чувстваме комфортно и уютно у дома. Ползите от тази концепция са двойни за служителите. От една страна, оборудването и декорът създават по -гостоприемна и спокойна среда, а от друга – пространството става по -благоприятно за работа. Служителите няма да искат да напускат работното си място, защото защо да напускат офис, който създава това несравнимо усещане за „у дома“. Сливането на дизайни има потенциала да революционизира начина, по който работното пространство се разглежда в дългосрочен план.

Чувствайте се като у дома си в офиса – модерно офис обзавеждане

Сив диван, малка кръгла масичка за кафе, дървен рафт, модерна идея за оформление на офиса

Тенденцията да се подчертава естествената светлина

Звучи напълно логично и статистиката също го потвърждава – много хора работят под флуоресцентни лампи по цял ден. Като човешки същества, ние имаме много нормално и обосновано влечение към природата и дневната светлина. И докато оптимизацията на работното пространство не е революционна тенденция, нейното значение със сигурност е достигнало точка, в която ефективните стратегии за осветление се превръщат в необходимост, заемаща централно място. Той засяга и въпроса за устойчивостта и намаляването на потреблението на енергия. В допълнение, естествената светлина предлага много други предимства. Това може да има положително въздействие върху благосъстоянието, производителността и дори доброто настроение на служителите..

Естествена светлина, прости мебели от дърво и еко кожа 

Мебели в стил Ikea от 70 -те, идея как да подредите работното пространство, следвайте офис тенденциите

Най -добрите тенденции за обзавеждане на офис 2020

Удобно представяне на добре декорирано индустриално пространство, как да настроите офиса за по-голяма производителност на вашите служители