Обзавеждане за баня

Съвети за създаване на памучна атмосфера в банята в началото на учебната година

Когато настъпи есенно -зимният сезон, възниква въпросът как да направим домовете си по -уютни и топли. Тъй като студът е склонен да ни хване в капан в домовете ни, трябва да се обградим с декорация и успокояващи предмети. И това дори в банята, което би било истинско убежище в края на напрегнат работен ден. Дзен атмосфера, елегантно обзавеждане, няколко романтични свещи и вие – лежите във вана с етерични масла, любимото ви четиво в ръка, чаша вино в другата. Намерете нашите съвети за декориране, за да се насладите на опита пашкулна баня.

Ключовите стъпки за проектиране на баня с пашкул

подходящото цветно оборудване и декоративни аксесоари за обзавеждане на баня с пашкул бяла баня деко баня

Фокусирайте се върху меки и успокояващи цветове

Цветът на стенната боя е първият съществен фактор при проектирането на баня, който излъчва мир. В комбинация с чистота и хигиена, бялото е очевиден избор и следователно достатъчно широко разпространено, за да създаде едновременно здравословно и вечно пространство. Цялостният вид в бяло обаче може да изглежда малко прекалено стерилен и строг. Поради тази причина по -специално бихме се опитали да я уравновесим с дървесни или метални акценти, или като използваме други цветове, въведени с малки щрихи. Знайте обаче, че вашият избор далеч не се ограничава до бяло. Всички неутрални, земни и естествени цветови нюанси са например много подходящи. И ако искате да напоите стените си с мекота, гамата от светли пастели ще бъде отличен избор. Напротив, тъмните нюанси, като ела зелено и тъмно синьо, ще добавят дълбочина и елегантен и модерен щрих. С изключение на това, избягвайте да ги използвате в области, които са твърде малки и без достъп до естествена светлина, тъй като това може да създаде потискащо усещане..

Белотата се противодейства на топлината на дървените и месинговите акценти

идея за баня от дърво и бяло с дървена плоча за умивалник на стена и мрамор за баня в мраморни растения и златни акценти

Естествени материали и меки материали за баня с пашкул

Така че, не е необичайно да видите дресинг мебели, стени и подове с неговия автентичен и приятелски характер. За гарантирано докосване на мекота бихме заложили на светли дървесни видове. На земята материалът би приел формата на масивен паркет, изработен от екзотично дърво – по -подходящ за влажни помещения поради естествената си хидроизолация. Декоративните панели от тяхна страна са чудесна идея да изпратите напомняния за дърво по стените. Има обаче много други естествени материали, които също са включени в уютната баня. Каменна облицовка на стена, камъчета или теракота, мраморна мивка и плот – изборът е ваш според вашите естетически предпочитания и вашия бюджет. Мекият килим на изхода на душа би бил друг безспорен актив за баня, която иска да бъде пашкул. Избираме го особено от памук, доста дебел и приятен на допир. Същото важи и за кърпите за баня, които трябва да са достатъчно уютни, за да се свият в комфорт..

Камък, дърво и мед се ожениха в естествена и много уютна баня

модерен и дървен декор за баня с каменна акцентна стена и външен душ как да декорирате оригинална баня с пашкул

Чисто обзавеждане за баня и фитинги

Мебелите и цялото оборудване в банята също трябва да бъдат избрани с особено внимание. За атмосфера на пашкул дизайнът на последния би бил по -скоро трезвен и изискан. Цветът междувременно щеше да бъде в неутралния диапазон. Ще намерите много елегантни решения сайта Grohe – лидер в дизайнерското оборудване за баня. Имайте предвид обаче, че белите фасади, предвид безупречния им характер, се открояват като най -добрият избор. Ако имате достатъчно място, не забравяйте да инсталирате душ и вана. Последното е особено важно, ако искате да прекарате красиви моменти на релаксация и безделие. Няма да се колебаем да му дадем специално място в средата на стаята. За релаксиращо спа-изживяване ще са необходими хидромасажна вана и хидро душ..

Безупречно бял обков за баня, който излъчва усещане за спокойствие

как да подредите бяла баня с пашкул със зелени акценти и цветен ориенталски килим голямо правоъгълно огледало

Украсете с пашкул декоративни акценти

И накрая, не забравяйте, че малките декоративни детайли са в състояние не само да завършат успешната атмосфера на пашкула, но и да отвлекат вниманието от някои декоративни недостатъци. Свещите и светлият гирлянд са се превърнали в истинска необходимост, за да придадат романтичен щрих на пространството. Още по -добре, ако свещите са ароматизирани – това ви гарантира най -изисканото обонятелно изживяване. От светлата страна отново, не забравяйте да се погрижите за общото и функционалното осветление, като инсталирате таванни, прожектори и стенни лампи. За дзен щрих, помислете за въвеждане на ориенталски произведения на изкуството, като статуетката на Буда например. Комбинирайте ги с прилив и морски килим, плетени кошници за съхранение или някои екзотични растения за екзотично изобразяване par excellence. Всъщност тропическите растения, като сансевиерия, бостънски папрат, монстера, алое и орхидея, например, са идеално пригодени за влажността на банята. Все още можете да помислите за инсталиране на малка зона за отдих, състояща се от пейка или друга удобна седалка, покрита с каре от груба мрежа и множество меки възглавници.

Панталонна атмосфера, която ви кани да се къпете

идея за растение за баня висяща книга и чаша кафе със свещи и етерични масла вана бяло пашкулиране abin стая